reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye ja dzisiaj miałam całą chatę do południa posprzątać żeby już jutro mieć sielankę i jeszcze nic nie zrobiłam, poważna rozmowa z M dużo mi zajęła i może była potrzebna chociaż nie wiem czy coś to dało.... :(
a ciuszki to chyba sobie w sumie już zacznę prać i tak leżą już poskładane w komodzie, po co to zostawiać, połowę teraz a połowę za miesiąc i miałabym spokój...hmmm
tzn. w lutym bym zaczęła bo teraz mis ie nie chce hahahah

reklama
aGonia ładny ten przewijak-my tez musimy kupić taki na lóżeczko i fajnie że ktoś jeszcze oprócz mnie myśli o wiaderku zamiast wanienki:)niedawno widziałam, że Tummy Tub wprowadzili też kolorowe wiaderka(tzn.dalej są przezroczyste ale kolorowe),ale ja chyba kupię zwykle bezbarwne. Najtaniej chyba na allegro znalzalam za 180 zł cały zestaw wiaderko plus podstawka,ale w sumie z przesyłką i tak trzeba liczyć ok.200zł.

a co do prania to ja chyba jeszcze poczekam bo chciałabym,żeby wszystko było takie świeżutkie wyprane,a to w końcu jeszcze prawie 3 miesiące...słyszalam, ze płatki mydlane są fajne ale własnie tylko do prania w ręku, dlatego kupimy jakiś proszek z tych dla dzieci tylko właśnie nie wiem który bo czytałam i są przeróżne opinie-generalnie najbardziej polecane to dzidziuś, lovela i jelp ale o każdym sa i pozytywne i negatywne opinie więc nie wiem który wybrać??

Zuzanna87, dokładnie! ja byłam we Wrocławiu na Dniach Bliskości i przetestowałam wiadro na lalce organoleptycznie i jak dla mnie rewelka:)
I właśnie też znalazłam te nakrapiane pod kolor podstawki, świetnie to wygląda :)

co do proszków do prania to ja stosowałam tylko jelp i lovelle i dla mnie to samo, nie widzę żadnej różnicy...ale wiadomo co głowa to opinia. wg mnie dobre proszki. teraz czytam że są tańsze więc tym razem spróbuję tego Dzidziusia albo E, myślę że też będzie ok, a i tak myślę jak najwcześniej przejdę na normalny...

reklama
Do góry