reklama
Morgaine ja też kupię kilka rzeczy u tego sprzedawcy. Mam u niegi zaplanowane zakupy za ok 150 zł. A kupuję u niego, bo nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej niż w najtańszym sklepie w moim mieście :-) Oczywiście wszystkiego tam nie kupię, bo wielu rzeczy nie ma, ale zawsze to jakaś oszczędność :-)
Morgaine ja też kupię kilka rzeczy u tego sprzedawcy. Mam u niegi zaplanowane zakupy za ok 150 zł. A kupuję u niego, bo nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej niż w najtańszym sklepie w moim mieście :-) Oczywiście wszystkiego tam nie kupię, bo wielu rzeczy nie ma, ale zawsze to jakaś oszczędność :-)
Laurka jeśli masz zamiar kupić coś od tego sprzedawcy to również polecam tetrę i flanelę. ja kupiłam od niego jeszcze dla Starszaka (5 lat temu!!! - teraz ten sam producent) i do teraz je mam, tylko wzięłam je do 'innego'użytku więc teraz kupię nowe. a tetrę mają grubszą, też używałam dla Starszaka.
flanelka mięciutka i dobra gatunkowo polecam też (nie wiem czy coś akurat teraz ma wystawione) produkty Drewexu, krzesełka do karmienia ale i ręczniki, koce itp. to lokalny producent więc ten sprzeadwca ma ceny od niego niskie, a dobre produkty bo też mam ręczniczek po Młodym, krzesełko do karmienia (super!) i inne rzeczy.
aha oni mają wszystko w tej hurtowni więc jakbyś chciała coś innego to napisz maila i pewnie Ci wystawią produkt o jaki prosisz...
tak, ja tam będę robiłą zakupy te pozaciuszkowe, prawie wszystkie :-)polecam też rodzyneczki
ja też wszystko wypiorę ale tak w marcu dopiero, bo znając siebie to jakbym teraz poprała to i tak wyprałabym drugi raz
nati daj linka do pieluch tetrowych ;-) czy to też od rodzyneczki?
Tak, Morgaine, to ten sprzedawca: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro . Ja będę u niego zamawiała, bo ma niskie ceny.
..aenye
Mama grudniowa'06
ja mialam sprzatac dzis, jak wiecie, ale moj maz powiedzial, ze owszem, sprzatac to moge, ale nie ma sensu, zebym organizowala malemu miejsce u nas w szafie - i tak jest go malo dla nas, a poza tym niewygodnie (bo tam tez stoi suszarka, wlasnie w tej czesci szafy, ktora jest przyslonieta, trzymamy rzeczy, ktore sie rzadko wyciaga). i ze mam sie nie martwic, kupimy jakas komode, a potem ja sie sprzeda, albo D wezmie do garazu na swoje *******ki.
no i stracilam wene ;-) nie bede sprzatac i juz. tzn u chlopakow owszem, bo masakre w szafkach maja. ale kamien z serca ;-)
no i stracilam wene ;-) nie bede sprzatac i juz. tzn u chlopakow owszem, bo masakre w szafkach maja. ale kamien z serca ;-)
reklama
A
asiunia876
Gość
przypomnialyscie mi ze musze znalesc pieluchy tetrowe... Znowu czeka mnie wspinaczka na strych... Jak ja tego nie lubie, zwlaszcza teraz z tymi gabarytami ale po co mam kupowac nowe jak pamietam ze po Joshu chyba z 20 mi zostalo:-):-)
aenye no widzisz, a tak ulozony plan mialas:-)
ja przez was to juz bym prac chciala zaczac, ale stukam sie po glowie ze to jeszcze za wczesnie;-) ja bede na poczatku marca prac i prasowac bo P ma tydzien wolnego wiec bede miala czas i spokoj, bo maz sie zajmie domem, a ja zakopie sie w ciuszkach, kocykach, czapeczkach
aenye no widzisz, a tak ulozony plan mialas:-)
ja przez was to juz bym prac chciala zaczac, ale stukam sie po glowie ze to jeszcze za wczesnie;-) ja bede na poczatku marca prac i prasowac bo P ma tydzien wolnego wiec bede miala czas i spokoj, bo maz sie zajmie domem, a ja zakopie sie w ciuszkach, kocykach, czapeczkach
Podziel się: