reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Dziewczyny czy znacie jakies fajnie zaopatrzone sklepy w ktorych mozna kupic przez internet?????? Musze pokupowac powoli ta drobnice czyli butelki i inne akcesoria, wanienke,okrycie kapielowe itp.....
U mnie w miescie nic ciekawego nie ma i z checia kupilabym przez internet

Mi cenowo podobają się artykuły u tego sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Tylko zamówienie będę składała dopiero na początku lutego, więc dopiero wtedy będę mogła powiedzieć czy sprzedawca jest solidny.

reklama
V Travel wymiary stelaża szer. 28cm-dł. 86cm, waga wersji głębokiej 14 kg, gondola może być kołyską, w spacerówce większa jest budka która osłania od wiatru

Jedo wymiary stelaża./szer 31cm-dł 90cm,waga wersji głębokiej 14,4 kg

dziewczyny, mam jedna uwage jeszcze, zapomnialam chyba pisac. ktoras wspomniala o pizamach ostatnio, czy tam koszulach. ja wam stanowczo odradzam takie pizamy z rozcieciami na bokach, tzn takie o:

PIŻAMA CIAŻOWA DLA KARMIĄCYCH Vienetta Secret M (1400225511) - Aukcje internetowe Allegro

to straszne namioty! wyglada sie w nich jak hipopotam, ok, w ciazy sie przydaja, ale t juz lepiej wziac od meza tshirt! a w trakcie karmienia czasem psycha siada i czlowiek naprawde czuje sie dramatycznie rozlazly, te cieknace cycki itp - naprawde, zadbajcie o to, by w pizamkach wygladac w miare porzadnie, dla samej siebie :-D nie wiem, ja mialam takie 2 i cycki walajace sie luzem, te 'szare' od prania staniki - juz nigdy nie kupie bialego stanika do karmienia, by the way - to byl na pewno koszmarny widok, dla malza, choc nie mowil tego, ale i dla mojego self esteem - duzy cios ;-)
lepiej takie z dekoltem w serek, jak ktoras tu pokazywala :-) ja tez cos takiego poszukam, ale raczej postaram sie w normalnych sklepach, zeby przymierzyc, da sie. albo te koszulki z hmu, o ktorych mowilam, ze spodniami zestawie i bedzie git.

Zgadzam się w 100%! Dziewczyny widziałam w szpitalu dziewczynę co miała właśnie taką koszulę i wiecie to nie był miły widok, bo cyce jej bokami wyłaziły z niej!!!:szok: Ale to okropnie wyglądało!!!! A dziewczyna leżała na patologii ciąży. Też chciałam kupić taką koszulę ale jak to zobaczyłam to zrezygnowałam.

Dziewczyny ja z czystym sumieniem mogę Wam polecić wanienkę: http://allegro.pl/wanienki-onda-ok-baby-6-kolorow-transport-gratis-i1390263502.html Sama używałam przy pierwszym dziecku i sprawdziła się rewelacyjnie. Wiki siedział w niej ponad rok czasu, później przeniósł się do brodzika, bo wyłaził z niej i był ciekawy świata. Ale wanienka jest ekstra i to jest mój najlepszy zakup jaki przy pierwszym dziecku zrobiłam.

Ostatnia edycja:
ja kupilam dokladnie taki, w cubusie za 49zl:

CUBUS MOHINI H&M KOMBINEZON ROZM. 56 0-3 M (1397658746) - Aukcje internetowe Allegro

rozmiar 62.

generalnie kombinezon chciaalm kupic uzywany, cos wlasnie w takim stylu, a a misiek - uszka, ogonek ;-) bo to strasznie slodkie mi sie wydaje. ale znalazlam ten w sklepie i niewiele drozej, niz musialabym kupic na allegro + przesylka, jestem bardzo zadowolona.

ale ten Twoj tez ladny :-) tylko ja jakos nie przepadam za polarkiem, szybko sie tak jakby mechaci, nie wiem.

super te kombinezoniki,,no ja właśnie mam od tej kuzynki też uroczy :tak:

koszulki sobie muszę zamówić także oczywiście do karmienia,ale jeszcze nie wiem jakie,

reklama
No ja jestem za, znam nawet jedną dziewczynę, która z bólami porodowymi manicure i pedicure robiła, bo kosmetyczke miała na następny dzień umówioną, a już zaczęła rodzić, no i of course w pełnym make up'ie wyfryzurowana pojechała. Trochę piszę to pół żartem pół serio, ale naprawdę nie dość że człowiek fizycznie niezbyt atrakcyjny, no bo w ciąży to jeszcze dzidzia jest w środku i mąż coś tam rozumie, ale po urodzeniu to flaka wszędzie jedna wielka, to przynajmniej trzeba wyglądać jakoś nie?
Z makijażu zrezygnuję, ale do fryzjera na pewno się umówię jakieś 2 tyg. przed terminem:) no i koszulka ładna, ładny szlafroczek, ładny biustonosik:) będzie ok.

Do góry