dziewczyny, mam jedna uwage jeszcze, zapomnialam chyba pisac. ktoras wspomniala o pizamach ostatnio, czy tam koszulach. ja wam stanowczo odradzam takie pizamy z rozcieciami na bokach, tzn takie o:
PIŻAMA CIAŻOWA DLA KARMIĄCYCH Vienetta Secret M (1400225511) - Aukcje internetowe Allegro
to straszne namioty! wyglada sie w nich jak hipopotam, ok, w ciazy sie przydaja, ale t juz lepiej wziac od meza tshirt! a w trakcie karmienia czasem psycha siada i czlowiek naprawde czuje sie dramatycznie rozlazly, te cieknace cycki itp - naprawde, zadbajcie o to, by w pizamkach wygladac w miare porzadnie, dla samej siebie
nie wiem, ja mialam takie 2 i cycki walajace sie luzem, te 'szare' od prania staniki - juz nigdy nie kupie bialego stanika do karmienia, by the way - to byl na pewno koszmarny widok, dla malza, choc nie mowil tego, ale i dla mojego self esteem - duzy cios ;-)
lepiej takie z dekoltem w serek, jak ktoras tu pokazywala :-) ja tez cos takiego poszukam, ale raczej postaram sie w normalnych sklepach, zeby przymierzyc, da sie. albo te koszulki z hmu, o ktorych mowilam, ze spodniami zestawie i bedzie git.