reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Dziewczyny ja jeszcze nic nie mam. tzn mam łóżeczko i materacyk na strychu po Młodym, pościel jutro jadę kupić (kupuję materiał na pościel i kuzynka mi uszyje, bo mnie się nic nie podoba!! - jestem w ciąży mam prawo:D:D ) jeśli chodzi o ciuszki dziewczęce to zero, no może poza jedną sukienką i 2 parami bucików.
zero butelek(w sumie bede karmic piersia) zero smoczka(mam zamiar nie podawac)zero pampersow(jeszcze 3 mce:D:D) w ogóle nie iwem co jeszcze trzeba, a to trzecia moja dzidzia!! muszę zrobić listę,

czy któras ma taka swoja liste wyprawkową do wglądu? fajnie byłoby mieć ściągę:D:D

reklama
Ja też mam niewiele rzeczy: jeden kocyk, kilka pieluch tetrowych i ubranka (przenajmniej te praktycznie wszystkie - troszkę kupiłam i bardzo dużo dostałam, jeszcze mama chce kilka dokupić, więc jej nie zabraniam :-D). Od miesiąca nic nie kupowałam nowego, bo z kasą się zobiło krucho, ale w przyszłym tygodniu mam zamiar się wybrać do hurtowni. Listy wyprawkowej jeszcze nie mam, ale stąd i z paru innych miejsc sobie pokopiowałam i musze kiedyś przysiąść, ogarnąć to, napisać po swojemu i wreszcie się zabrać za kupowanie.

my kupiliśmy kilka ubranek typowo dziewczęcych i na tym na razie koniec. Resztę mamy po Filipie. W sumie będę musiała dokupić kilka smoczków 1.

Ufff już po wstępnych zakupach. Dziś był dzień szaleństwa mieliśmy kupić wózek JEDO ale mąż po porównaniu kilku modeli wybrał Travel BABY WORLD -gondola+spacerówka+fotelik+torba.
img_0481.jpg

Dziewczyny czy znacie jakies fajnie zaopatrzone sklepy w ktorych mozna kupic przez internet?????? Musze pokupowac powoli ta drobnice czyli butelki i inne akcesoria, wanienke,okrycie kapielowe itp.....
U mnie w miescie nic ciekawego nie ma i z checia kupilabym przez internet

reklama
Do góry