bylam w Tesco i przy okazji zajrzalam na ciuszki dla mlenstwa. Sa takie jak kupiła Pandorka. I nawet juz przecenione. Taki komplecik spodenki+bluzeczka za 12 zl albo cudna spudniczka 0-3 msc za 15 czy jakos tak cudo. no ale to po swietach cos kupie
reklama
kozica
mama Jakuba i Juliana
Dziewczyny wklejam link do aukcji z wózkiem takim jak mam ja na sprzedaż :-) może któraś chciałaby kupić??? Cena do negocjacji. Wózek jest w bardzo dobrym stanie!
Baby Dreams Atlantic - jak nowy! używany 3 tygodn (1364705676) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Dreams Atlantic - jak nowy! używany 3 tygodn (1364705676) - Aukcje internetowe Allegro
mi się udało jakieś 2 mc temu kupić od laski 3 duże kartony od pamperów różnych ciuszków od 0 do 6mc mam powkładane do worków i czekaja tylko na wielkie pranie i prasowanie sama bym to zrobila przed świętami ale chłopak będzie robił malowanie w pokoju wiec musze czekać.
a powiedzcie mi jaki materac jest dobry bo ja kupilam Materac KOKOS PIANKA GRYKA DWUSTRONNY 120x60 cm (1356346824) - Aukcje internetowe Allegro i do tego 2 prześcieradła z froty mam nadzieje że narazie starczy teraz rozglądam się za wózkiem ale ciężko mi idzie jak mi się podoba to za drogi a jak tani to mało funkcjonalny ale będę szukać dalej.
a jakie kosmetyki bo nad tym sie zastanwiam i proszek jaki żeby nie był za drogi ale żeby nie uczulał kurcze ile tego wszystkie jest masakra
a powiedzcie mi jaki materac jest dobry bo ja kupilam Materac KOKOS PIANKA GRYKA DWUSTRONNY 120x60 cm (1356346824) - Aukcje internetowe Allegro i do tego 2 prześcieradła z froty mam nadzieje że narazie starczy teraz rozglądam się za wózkiem ale ciężko mi idzie jak mi się podoba to za drogi a jak tani to mało funkcjonalny ale będę szukać dalej.
a jakie kosmetyki bo nad tym sie zastanwiam i proszek jaki żeby nie był za drogi ale żeby nie uczulał kurcze ile tego wszystkie jest masakra
an82 jeśli chodzi o materac, to podobno najlepszy jest gryka-kokos, czyli myślę, ze jak trochę pianki będzie w środku, to też będzie ok. Sama zamierzam taki kupić.
Co do proszków, to mi ktoś polecał dzidziusia, ale nie miałam okazji jeszcze go wypróbować :-)
Co do proszków, to mi ktoś polecał dzidziusia, ale nie miałam okazji jeszcze go wypróbować :-)
karina1980
Fanka BB :)
Dziewczyny wklejam link do aukcji z wózkiem takim jak mam ja na sprzedaż :-) może któraś chciałaby kupić??? Cena do negocjacji. Wózek jest w bardzo dobrym stanie!
Kozica ja mialam dokladnie ten wozek i ten kolor przy synkui jezeli ktoras dziewczyny chcialaby kupic to powiem ze jest fajnym wozkiem ja bylam z niego zadowolona
mi się udało jakieś 2 mc temu kupić od laski 3 duże kartony od pamperów różnych ciuszków od 0 do 6mc mam powkładane do worków i czekaja tylko na wielkie pranie i prasowanie sama bym to zrobila przed świętami ale chłopak będzie robił malowanie w pokoju wiec musze czekać.
Co do materaca to ja mam kokos-pianka-grykafajnie masz z tymi ciuszkamico do kosmetykow to nie ma jkies reguly ze np. Nivea jest super czy jakas inna marka.To zalezy od maluszka i co u jednej mamy sie sprawdzi to dla drugiej moze byc porazka. Jedno jest pewne jak bedziesz kupowac dla maluszka to wszystko z jednej marki bo jak Ci maluch zareaguje to bedziesz wiedziec na coTo samo ma sie do proszku.
Dziewczyny a czy któraś z Was miała dla swojego smyka leżaczek w formie kołyski - tzn bez mechanizmu elektrycznego, który buja tylko z możliwością rozbujania się przez same dziecko. Ciekawa jestem czy to działa - tzn czy rzeczywiście ruchy dziecki\a powodują uspokajające bujanie tego fotelika. Wybrałam taki jeden ze względu na to, że ma moskitierę i daszek ale nie wiem czy nie lepszy byłby taki, który się sam buja. Doradźcie coś
madziarkas
Wiesz co, ja osobiście takiego cuda zakupować nie będę - byłam niedawno na spotkaniu AKtywne Mamy gdzie odbyło się między innymi spotkanie z fizjterapeutką, która to strasznie odradzała używanie tego typu leżaczków, ewentualnie max 20 min nie więcej gdyż dzidzinka sadzana jest w takiej leżącej, lekko siedzącej pozycji przez co dzidzik automatycznie widzi więcej i nie próbuje się sam podnosić, no i niby spowalnia to w jakimś stopniu rozwój ruchowy maleństwa. Tak że mnie to przekonało.
Ale pewnie doświadczone mamusie cosik doradzą na ten temat
Ale pewnie doświadczone mamusie cosik doradzą na ten temat
reklama
karina1980
Ładny jest ten lezaczek on ma regulacje konta siedzenia poprzez nachylenie calego siedziska i oprocz tego mozna go obraca o 360 stopni bez koniecznosci regulowania w plozach (mialam go na sklepie tam jest siedzisko tzw.kubelkowe). Ja osobiscie mam po synku z FP i bylam z niego zadowolona, dla mnie pomocny byl taki lezaczek podczas karmienia. Co do malucha mojego jak tylko zyskal mozliwosc podnoszenia glowki i cialka to podnosil sie i kombinowal bez wzgledu na to jak ustawilam lezaczek:-)tak wiec u mnie sie sprawdzil. Oczywiscie co nie oznacza ze synek caly czas siedzial w nim tylko od czasu do czasuDziewczyny a czy któraś z Was miała dla swojego smyka leżaczek w formie kołyski - tzn bez mechanizmu elektrycznego, który buja tylko z możliwością rozbujania się przez same dziecko. Ciekawa jestem czy to działa - tzn czy rzeczywiście ruchy dziecki\a powodują uspokajające bujanie tego fotelika. Wybrałam taki jeden ze względu na to, że ma moskitierę i daszek ale nie wiem czy nie lepszy byłby taki, który się sam buja. Doradźcie coś
Zobacz załącznik 311063
a co do kosmetyków to od jakich zaczac zeby nie kupowac za duzo nie chodzi mi o marki tylko o funkcje ??
a nad proszkiem też się zastanawiałam nad dzidziusiem
Wiesz co tez sie zastanawialam nad tym co kupic i bede miala zel do mycia ciala i wloskow, mleczko do smarowania,krem do buzi,cos do pupy np. sudokrem i jeszcze taki jeden krem na jakies otarcia,wypryski itp... ( mialam jego tez przy synku tylko nazwy nie pamietam;-))
Podziel się: