reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

baby wlasnie najgorsze sa 3 kolowce z podwojnym kolem przednim. Takich sie strzec jak ognia!!! Jak 3 kolowe to doslownie 3KOLOWE!

reklama
Dzieki za opinie dziewczynki

jola mi się ta wstawka nie podoba. Ja wolała bym gdyby były jednolite i na brzuszku miały te ozdóbki. Ale to ty kochana masz się w tym dobrze czuć :tak:W końcu są gusta i guściki i gdyby wszystkim podobało się to samo to było by nudno :-D

Co do wózków 3 kołowych to mi się osobiście też nie podobają. Wolę 4 kołowe. Ale ja się kocham w klasyce :-p

No ja tez niejestem do tej wstawki przekonana ale jakby cos to ja odepne;)

Co do wózków to my kupiliśmy taki
europa stroller | Love N Care
na razie Oluś sie w nim wozi:)

jola.24 ja zamierzam sobie kupić troszkę podobną sukienkę nie można z niej zrobić samej spódnicy ale bardzo mi się podoba Ciążowa sukienka ogrodniczka_Włoski jeans r.34 (1308000084) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy , a na święta chciałabym sobie kupić jakąś elegancką sukienkę, ale jakoś żadna mi się nie podoba...

No faktycznie, podobna, faon inny ale tez mi sie podoba a co do sukienek to zakupilam tez takie cos
Buy Grey Military Dress (Maternity) online today at Next Direct Rep. of Ireland ale raczej bede ja nosic do leginsów bo jak dla mnie troche krótka:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

Dziewczyny, a co sądzicie o tym wózku ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SKY głęboko-spacerowy
filmik o wózku YouTube - EasyWalker SKY Demonstratie video

Cena dość wysoka, ale jakby pozbierać po rodzinie ;) hehe....

Z pewnością szukam wózka trójkołowego , koła pompowane duże. Z córką miałam wlasnie podobny i takie kółka są super. Prowadzi się rewelacyjnie.

Jednak tej marki nie znam, ale może ktoś z Was coś słyszał ?

Wozek nawet ciekawie wyglada i ma kilka fajnych rozwiazan:tak:co do ceny to faktycznie dosc wysoka a pewnie do tej kwoty doszlaby jeszcz cena gondoli, adapterow do fotelika i sameo fotelika jezeli potrezbowalabys go. Ja osobiscie marki nie znam i nie slyszalam o niej;-)

Dziewczynki kupilam taka o to spodnice, cobym miala na swieta co na tylek włożyć. Prosze o szczere opinie czy może byc:)
SPÓDNICA CIĄŻOWA OGRODNICZKA MOTYWY CYRKONIE 42 (1313238851) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Spodniczka rozbroila mnie tymi wstawkami z cyrkoni bardzo fajne tylko szkoda ze jest inna wstawka materialowa wydaje mi sie gdyby byla cala taka jak spodnica i na tym wstawki z cyrkoni wygladalby cudnie:tak:

Wiesz co Cobra jets fajnym wozkiem i dobra marka ale jezeli ktos potrzebowlabym takiego samego wozka tylko na kolach pompowanych to polecam z firmy Coletto model Austin 3 http://test.iplus.com.pl/coletto/wozek.php/austin_3/11 naprawde fajny wozek poszla mi ich duzo. Jedynie co moge powiedziec to jest dosc mala spacerowka ale mysle ze tak 1,5-2 latek dziecko pojezdzi pozniej i tak prywaznie mamy przechodza na klasyczna parasolke:tak:
Quinny ma kilka znajomych i bardzo sobie chwala:tak:

Mój ulubiony temat :-D Nie mogłam dzisiaj wytrzymać i kupiłam maleńkie skarpetusie i żółte niedrapki :-D Są takie słodkie ;-) Myślicie, że ile niedrapek trzeba kupić do wyprawki? Co prawda są tanie, ale nie chcę przesadzać z ilością :-)

reklama
Dziewczynki kupilam taka o to spodnice
Ja nie lubię szelek, ale spódnica wygląda fajnie. :) Mnie się tylko jedna ogrodniczka podobała ale przegapiłam i już jej nie mają. :(

Ja na Wigilię mam sukienkę z Orsaya. ;)

A dziś odebrałam zamówione przez Internet m.in.:

- ręczniki kąpielowe: Ręcznik kąpielowy
- nożyczki do paznokietek: Akcesoria do pielęgnacji - Pielęgnacja - Produkty - BabyOno
- szczotkę do włosów: Szczoteczki i grzebienie - Pielęgnacja - Produkty - BabyOno

Jutro powinnam mieć te rożki, o które pytałyście. :) Na dniach przyjdzie też łóżeczko. :D :D :D

Ostatnia edycja:
Do góry