A
asiunia876
Gość
baby wlasnie najgorsze sa 3 kolowce z podwojnym kolem przednim. Takich sie strzec jak ognia!!! Jak 3 kolowe to doslownie 3KOLOWE!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jola mi się ta wstawka nie podoba. Ja wolała bym gdyby były jednolite i na brzuszku miały te ozdóbki. Ale to ty kochana masz się w tym dobrze czuć W końcu są gusta i guściki i gdyby wszystkim podobało się to samo to było by nudno
Co do wózków 3 kołowych to mi się osobiście też nie podobają. Wolę 4 kołowe. Ale ja się kocham w klasyce
jola.24 ja zamierzam sobie kupić troszkę podobną sukienkę nie można z niej zrobić samej spódnicy ale bardzo mi się podoba Ciążowa sukienka ogrodniczka_Włoski jeans r.34 (1308000084) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy , a na święta chciałabym sobie kupić jakąś elegancką sukienkę, ale jakoś żadna mi się nie podoba...
Dziewczyny, a co sądzicie o tym wózku ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SKY głęboko-spacerowy
filmik o wózku YouTube - EasyWalker SKY Demonstratie video
Cena dość wysoka, ale jakby pozbierać po rodzinie hehe....
Z pewnością szukam wózka trójkołowego , koła pompowane duże. Z córką miałam wlasnie podobny i takie kółka są super. Prowadzi się rewelacyjnie.
Jednak tej marki nie znam, ale może ktoś z Was coś słyszał ?
Dziewczynki kupilam taka o to spodnice, cobym miala na swieta co na tylek włożyć. Prosze o szczere opinie czy może byc
SPÓDNICA CIĄŻOWA OGRODNICZKA MOTYWY CYRKONIE 42 (1313238851) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja nie lubię szelek, ale spódnica wygląda fajnie. Mnie się tylko jedna ogrodniczka podobała ale przegapiłam i już jej nie mają.Dziewczynki kupilam taka o to spodnice