ja mam wlasnie takie wlasnie do bioder i pas ( dorothy perkinks) a spadaja mi jak nie wiem co. tzn nie jakos tak denerwujaco ale jak mam krotsza bluzke to widac ten pas zaczyna mi sie w kroku ale bardzo dobrze mi sie nosi wiec je tylko piore i nosze bezprzerwy.
reklama
A
asiunia876
Gość
dorothy perkins maja pas ale taki 5-10 cm, i wlasnie o takich mowie ze spadaja. Ja mam na mysli takie spodnie co jeans sie konczy na wzgorku lonowym a na CALY brzuch az pod cycki jest guma. Takie wlasnie mialam z h&m ale pekly w kolanie bo slaby material, za to najwygodniejsze jakie mialam... chyba je zszyje i bede mialam chociaz na spacery z Joshem do parku.
asiunia- te moje maja pas pod cycki. wlasnie zmierzylam w najmniejszym miejscu czyli po bokach pas ma 15 cm a w najszerszym na brzuchu 25 cm wiec niby ok. tylko to jest taki miekki jeans i ten pas tez to pewnie dlatego. ale pewnie spadaja dlatego ze tego pasa nie naciagam tylko w sumie go w biodrach nosze
A
asiunia876
Gość
a to masz inne bo u nas w dorothy nie ma takich. Z joshem jak bylam w ciazy to tez kupowalam w DP i tez byly z niskim pasem, w tym roku jest to samo.
A to sorrki myslalam ze sklepy jedej firmy maja to samo
a to napewno CI spadaja dlatego ze go na brzuch nie nakladasz!
A to sorrki myslalam ze sklepy jedej firmy maja to samo
a to napewno CI spadaja dlatego ze go na brzuch nie nakladasz!
krakowianka85
Fanka BB :)
Pytałyście o te rożki, dziś przyszły: ŚLICZNY ROŻEK CZARKAZ PROMOCJA (1308714182) - Aukcje internetowe Allegro
Wymiar 76 cm na 76 cm. Bardzo mięciutkie i przyjemne. W ogóle ze wszystkich rzeczy zamówionych w tej firmie jestem zadowolona.
Wymiar 76 cm na 76 cm. Bardzo mięciutkie i przyjemne. W ogóle ze wszystkich rzeczy zamówionych w tej firmie jestem zadowolona.
krakowianka85
Aenye - no w happymum jakieś rurki w dziale spodnie-jeans zawsze były... nie wiem, czy są teraz dostępne. Ja tam w sumie nawet nie zaglądam, bo za drogo jak dla mnie. U nas w krakowskim h&m też widziałam typowe rurki.
Mitaginka - ja mam te getry ocieplane, dobre są: GETRY LEGINSY CIAŻOWE LEGGINSY ZIMOWE CIEPLE M (1308934998) - Aukcje internetowe Allegro na dole faktycznie odrobinę luźniejsze, tak jak na zdjęciu.
Mitaginka - ja mam te getry ocieplane, dobre są: GETRY LEGINSY CIAŻOWE LEGGINSY ZIMOWE CIEPLE M (1308934998) - Aukcje internetowe Allegro na dole faktycznie odrobinę luźniejsze, tak jak na zdjęciu.
A mi przyszły dzisiaj trzy bodziaki z krótkim rękawem, które zamówiłam na allegro :-) Są w rozmiarze 62 i tak sobie myślę, że skoro maluch ma być duże, to chyba wcale nie będę kupowała ciuszków na 56, bo czasami mogą się nie przydać. A w tym rozmiarze mam na razie tylko 1 body i 1 kaftanik i śpiochy. Także resztę na pewno kupuję na 62.
krakowianka85
Laurka - ja też. Lepiej, żeby było trochę za duże, niż w ogóle nie do ubrania.
..aenye
Mama grudniowa'06
jak wolicie, dziewczyny, ale oczywiscie ja mam znowu troche inne zdanie ;-) dzieciaki rodza sie z podwinietymi nozkami i okolo miesiaca trwa, zanim sie na dobre 'rozprostuja', wiec ja mialam pare ubranek nawet na 50. i wszystkie sie przydaly. Maks co prawda urodzil sie w rozmiarze 60cm, ale pierwsze 3 tygodnie nosil rozmiar newborn z tesco ;-) a to mikrusy. a Fiol newborn i 56 h&m nosil do 2-3 miesiaca
a. i w H&Mie maja taka rozmiarowke jakby ciut wieksza. takze 56 to praktycznie 62. jakby ktos sie pytal ;-)
a. i w H&Mie maja taka rozmiarowke jakby ciut wieksza. takze 56 to praktycznie 62. jakby ktos sie pytal ;-)
reklama
krakowianka85
Aenye - dzięki za radę. Ja takie mniejsze na pewno "spadkowo" dostanę. W ogóle póki co już ubranek nie zamierzam kupować, a jak mnie będzie bardzo kusić, to pajacyki i półśpiochy (do body).
Podziel się: