reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
och jakie śliczne te wszystkie rzeczy ... ja przewijaka chcę na łóżeczko,z Hubertem nie miałam wcale,wanienkę jeszcze po nim została,więc to już jest . a łóżeczko to to co pokazywałam,i taki sam właśnie do kompletu przewijak wezmę też od niego .

Wanienka profilowana wg mnie najlepsza!

Mitaginka pewnie ze mozesz postawic na pralce, tylko jakis recznik podloz zeby ci nie jezdzila i byla stabilna.

ja mam zwykla ale nakladana na wanne ale jak by byly profilowane tzn jak bym widziala to bym sie zastanawiala nad profilowana. Ja chcialam na poczatku na pralce. ale ktoras pokazala ze jest taka na wanne to ja wybralam. to jest chyba kwestia przyzwyczajenia czy profilowana czy zwykla.

wydaje sie dość pojemny (gondola i spacerówka)
Mitaginka chyba już pisałam ale on ma bardzo niską spacerówkę, tzn daszek, maluch będzie główką haczył jak lekko podrośnie :-( no i jak dla mnie mało skrętny, tzn nie ma skrętu zerowego, trzeba pchnąć żeby skręcić no i inne, ale Ty musisz sama podjąć decyzę ;-) kieruj się swoim widzi-misie, jak ja się cieszę że wózek mam już za sobą...

wanienka profilowana - tak tak tak :-) innej nie kupię, tym bardziej, że to M będzie głównie kąpał małego, chciałam ONDA OK BABY ale znalazłam polski "zamiennik" TEGA

meriderka skąd masz te informacje? Ja nigdzie nic takiego nie znalazłam? To dla mnie bardzo ważne bo jak jadę z dzieckiem sama zawsze jedzie z przodu.A jak będzie dwójka to dwa foteliki i trzecia osoba z tyłu to nie wykonalne ( sprawdzałam).Możesz podać konkretna ustawę? Jak dla mnie to trochę dziwny i nie życiowy przepis.

tkie troche niewyrazne, ale to Josh w dniu wyjscia ze szpitala. Byla jedynie taka "wkladka" wokol glowy, ale to w zestawie z fotelikiem. Fotelik z wozka 3w1.

i on lezy, nie siedzi:-D

heh na Twojego męża się zapatrzyłam, nie na fotelik;) to znak że jeszcze jestem kobietą, nie tylko matką i ciężarną ahahahah

reklama
no to sobie popisałąm a tu już wszystko wyjaśniłyście :-D

Hermionka ja tez chcialam popisac tylko teraz!! to juz w ogóle byłby wywód useless hahahahahah tak to jest jak sie nie jest w temacie. pol dnia mnie nie bylo, a tu pięćset stron do nadrobienia!! i nie mozna nikomu odpowiedziec bo juz sa odpwoiedzi!!!!!!!

Do góry