reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
widze ze wzielas sie ostro do roboty :)
lozeczko fajne, podobno ta szuflada jest malo praktyczna ale bez sie kurzy pod lozeczkiem, zwracaj ueage czy sa wyciagane szczebelki- wlasnie 2 wysarcza i czy jest regolowana wysokosc materaca tak jak tu wiec wszystko ok

nie mam pojecia na co. Fajnie ze ma wyciagne szczebelki, chociaz my i ta z tej opcji nie kozystalismy. Sa lozzeczka co potem przeksztalacasz na "tapczanik". Ja kierowalam sie glownie cena i walorami estetycznymi. Kupilam zwykle drewniane z materacem gratis (zwykly piankowy) ale poslozyl pierwsze miesiace a potem wykozystalam w turystycznym.

podobno ta szuflada jest malo praktyczna ale bez sie kurzy pod lozeczkiem
ja nie mialam i dziekuje Bogu. Tyle razy co smoczek wpadl za lozeczko, albo jakas zabawka... Jak to wyciagnac jak tam jest szuflada. A czy sie kurzy? Jedziesz odkurzaczem czy zamiatasz to pod lozeczkiem bez przeszkod tez. No problem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wole na lozeczko mniej msc zajmuje. pozatym nie chce straszyc ale dzieci czasami moga spasc- nie wiem jakim cudem, i tak to wpadnie do lozeczka a nie z wys wysokosci na podloge

mitaginka to pierwsze to jest miekka mata pod to musisz miec jeszcze to drewniane cos co ja mam Cot Top Changer - Beech : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop jezeli chcesz to na lozeczko, inaczej musisz to polozyc na lozko lub specjalna komode.
To drugie odradzam i chhyba kazdy Ci to odradzi. Bardzo nie praktyczne, bo jak kapiac sama wyciagajac malenstwo z wanienki jestes wstanie zamknac i zrobic przewijak? Chyba 6 rak by trzeba

wy tu o tych wózkach i fotelikach a ja się pytam gdzie takiego męża można dostać??- nie żeby mojemu coś brakowało... no wręcz przeciwnie ale ten Twój asiunia ehhh:-D czy ja już dziś czasem nie mówiłam że głodnemu chleb na myśli?:szok:

ja wole na lozeczko mniej msc zajmuje. pozatym nie chce straszyc ale dzieci czasami moga spasc- nie wiem jakim cudem, i tak to wpadnie do lozeczka a nie z wys wysokosci na podloge
Mi mlody spadl, i nie do lozeczka a na ziemie.... To byl 1 raz kiedy usiadl z lezenia (a ja siegalam z ziemi pieluszke ktora spadla) i ostatni na przewijaku. Trzeba w pore przejsc na ziemie, a nie dopiero jak cos sie stanie... Uczy sie czlowiek na bledach...

reklama
Pandorka jestes niemozliwa:-D:-D:-D:-D ojjj maz chyba bedzie mial upojna noc dzisiaj bo chyba bardzo "glodna" jestes:-D:-D haha
P.s. Wlasnie patrze na to foto to tak mlodo wyszedl ze koniec. Nastolatek normalnie... Chyba ze Ty gustujesz w mlodszych:-):-):-)

Do góry