reklama
a co myślicie o takim łóżeczku? na co zwracać uwagę?
Łóżeczko drewniane firmy BAJANEX JAŚ I Buk (1406558756) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko drewniane firmy BAJANEX JAŚ I Buk (1406558756) - Aukcje internetowe Allegro
widze ze wzielas sie ostro do roboty
lozeczko fajne, podobno ta szuflada jest malo praktyczna ale bez sie kurzy pod lozeczkiem, zwracaj ueage czy sa wyciagane szczebelki- wlasnie 2 wysarcza i czy jest regolowana wysokosc materaca tak jak tu wiec wszystko ok
lozeczko fajne, podobno ta szuflada jest malo praktyczna ale bez sie kurzy pod lozeczkiem, zwracaj ueage czy sa wyciagane szczebelki- wlasnie 2 wysarcza i czy jest regolowana wysokosc materaca tak jak tu wiec wszystko ok
A
asiunia876
Gość
nie mam pojecia na co. Fajnie ze ma wyciagne szczebelki, chociaz my i ta z tej opcji nie kozystalismy. Sa lozzeczka co potem przeksztalacasz na "tapczanik". Ja kierowalam sie glownie cena i walorami estetycznymi. Kupilam zwykle drewniane z materacem gratis (zwykly piankowy) ale poslozyl pierwsze miesiace a potem wykozystalam w turystycznym.
ja nie mialam i dziekuje Bogu. Tyle razy co smoczek wpadl za lozeczko, albo jakas zabawka... Jak to wyciagnac jak tam jest szuflada. A czy sie kurzy? Jedziesz odkurzaczem czy zamiatasz to pod lozeczkiem bez przeszkod tez. No problem.podobno ta szuflada jest malo praktyczna ale bez sie kurzy pod lozeczkiem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a co z przewijakiem? wystarczy nakładka na łóżko?
MIĘKKI PRZEWIJAK MATA NA KOMODĘ 50x70 11 WZORÓW (1395802087) - Aukcje internetowe Allegro
czy raczej wolnostojący?
CEBA ZESTAW komoda przewijak wanienka 3w1 GRATIS (1382902429) - Aukcje internetowe Allegro
MIĘKKI PRZEWIJAK MATA NA KOMODĘ 50x70 11 WZORÓW (1395802087) - Aukcje internetowe Allegro
czy raczej wolnostojący?
CEBA ZESTAW komoda przewijak wanienka 3w1 GRATIS (1382902429) - Aukcje internetowe Allegro
A
asiunia876
Gość
mitaginka to pierwsze to jest miekka mata pod to musisz miec jeszcze to drewniane cos co ja mam Cot Top Changer - Beech : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop jezeli chcesz to na lozeczko, inaczej musisz to polozyc na lozko lub specjalna komode.
To drugie odradzam i chhyba kazdy Ci to odradzi. Bardzo nie praktyczne, bo jak kapiac sama wyciagajac malenstwo z wanienki jestes wstanie zamknac i zrobic przewijak? Chyba 6 rak by trzeba
To drugie odradzam i chhyba kazdy Ci to odradzi. Bardzo nie praktyczne, bo jak kapiac sama wyciagajac malenstwo z wanienki jestes wstanie zamknac i zrobic przewijak? Chyba 6 rak by trzeba
A
asiunia876
Gość
Mi mlody spadl, i nie do lozeczka a na ziemie.... To byl 1 raz kiedy usiadl z lezenia (a ja siegalam z ziemi pieluszke ktora spadla) i ostatni na przewijaku. Trzeba w pore przejsc na ziemie, a nie dopiero jak cos sie stanie... Uczy sie czlowiek na bledach...ja wole na lozeczko mniej msc zajmuje. pozatym nie chce straszyc ale dzieci czasami moga spasc- nie wiem jakim cudem, i tak to wpadnie do lozeczka a nie z wys wysokosci na podloge
reklama
A
asiunia876
Gość
Pandorka jestes niemozliwa ojjj maz chyba bedzie mial upojna noc dzisiaj bo chyba bardzo "glodna" jestes haha
P.s. Wlasnie patrze na to foto to tak mlodo wyszedl ze koniec. Nastolatek normalnie... Chyba ze Ty gustujesz w mlodszych:-):-):-)
P.s. Wlasnie patrze na to foto to tak mlodo wyszedl ze koniec. Nastolatek normalnie... Chyba ze Ty gustujesz w mlodszych:-):-):-)
Podziel się: