reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja sama nie wiem, o co mi chodzi :p
bo fotelik samochodowy to wydaje mi się taki duży i "na siedząco", tak?
a przecież noworodek leży...

to co mam kupić? jak kupię 3 w 1 to już żadnego dodatkowego fotelika nie muszę? tylko to montuję?

reklama
W polsce chyba każdy mały fotelik ma wkładkę redukcyjną dla noworodka, a potem jak maluszek troszke podrośnie możesz ją wyjąć i dzidzia ma wtedy więcej miejsca, jest w pozycji bardziej siedzącej, a na poczżtku bardziej leżącej w tym foteliku dobrze widać tą wkładkę Nosidełko FISHER-PRICE_0-13 kg ORYGINAŁ _ PROMOCJA (1390497251) - Aukcje internetowe Allegro
Mitaginko jak kupujesz zestaw 3w1 to masz gondolę, spacerówkę, i fotelik dla takiego maluszka, i w takim foteliku go wozisz w samochodzie, te foteliki na poczatek są takie trochę leżące, zeby nie obciążąć kręgosłupa dziecka, które jeszcze nie trzyma główki

Ostatnia edycja:
dokladnie. A w foteliku lezy taki skulony, nie wiem jak to opisac. o widzialas moze w hipermarketach dzieci w takim jakby nosidelku?? kobiety wkladaja dzidzie w tym czyms do wozkow sklepowych. i to jest wlasnie fotelik dla noworodka. nie wiem czy to zrozumiale napisalam. mysle ze wygodnie jest.

mitaginka wbrew pozora dzidzia w nim nie siedzi tylko jest na pol lezaco. Nic wiecej nie kupujesz ani nie wkladasz. zaraz moze znajde zdjecie Josha to ci pokaze...

tkie troche niewyrazne, ale to Josh w dniu wyjscia ze szpitala. Byla jedynie taka "wkladka" wokol glowy, ale to w zestawie z fotelikiem. Fotelik z wozka 3w1.

i on lezy, nie siedzi:-D

chyba wszystko, tak jest u mnie. P:otem fotelik przypinasz pasami w samochodzie. W prawie polskim masz ze jak z tylu nie ma pasow to z przodu tylem do jazdy

reklama
Do góry