reklama
hatorska
Fanka BB :)
czekam na wypłatę i kupuję
Womar Nosidełko Zaffiro RAINBOW - N15 + BAŚNIE (1683981661) - Aukcje internetowe Allegro
Womar Nosidełko Zaffiro RAINBOW - N15 + BAŚNIE (1683981661) - Aukcje internetowe Allegro
Hatorska to super że zdecydowalas sie na nosidełko Womaru. Ja a raczej mąz zakupił je w Tesco i to za niecale 59zł. Była jakaś fajna promocja a normalnie kosztują 99.00
Obecnie jeszcze Wiki w to nie wsadzałam, nosiłam jak była dużo mniejsza ale szybko tego zaprzestałam ze względu na stawy mimo iż robi cudowną żabkę, raczej chodziło mi o kręgosłup. Zacznę ja nosić jak skończy 4 miechy
Obecnie jeszcze Wiki w to nie wsadzałam, nosiłam jak była dużo mniejsza ale szybko tego zaprzestałam ze względu na stawy mimo iż robi cudowną żabkę, raczej chodziło mi o kręgosłup. Zacznę ja nosić jak skończy 4 miechy
Wystawiłam troche rzeczy po moim synku. Ubranka są wyprane w proszku dla dzieci. U mnie w domu nie ma zwierząt i się nie pali. Wszystkie aukcje są ze zdjęciami. TANIO Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
hatorska
Fanka BB :)
Herbatita - ja też chyba zacznę jak skończy 4m-ce, fajnie w promocji wyhaczyć, ten model mi się poba, że można w nim karmić....zobaczymy jak to w praktyce i że można nosić przodem i tyłem. Tak chciałam wydać ok. 100ówki, na allegro są jakieś za 500zł ciekawe co to za cuda
andariel
mama super dwójki :]
my też mamy nosidło WOMAR, ale starszy model; sporadycznie używałam, a teraz zacznę po 4 m-cu;
powrócę do karuzelek jeszcze;
na wczorajszej wizycie u dobrej neurolożki spytałam o jej zdanie na ten temat; dr powiedziała, że po 1. żywe kolory, po 2. jeśli karuzela ma różne opcje, to istotne, by można było ich używać oddzielnie, tj. jeśli karuzelka kręci się i gra, to już nie dokładać efektów świetlnych itp. - bo dziecko zgłupieje, po 3. korzystać z niej "z głową" i w konkretnym celu, cz. inne opcje do usypiania, do uspokajania, inne do pobudzania zmysłów itp. Kakafonia dźwięków i bajerów może tylko zaszkodzić;
powrócę do karuzelek jeszcze;
na wczorajszej wizycie u dobrej neurolożki spytałam o jej zdanie na ten temat; dr powiedziała, że po 1. żywe kolory, po 2. jeśli karuzela ma różne opcje, to istotne, by można było ich używać oddzielnie, tj. jeśli karuzelka kręci się i gra, to już nie dokładać efektów świetlnych itp. - bo dziecko zgłupieje, po 3. korzystać z niej "z głową" i w konkretnym celu, cz. inne opcje do usypiania, do uspokajania, inne do pobudzania zmysłów itp. Kakafonia dźwięków i bajerów może tylko zaszkodzić;
Hatorska zobcz sobie ta ofertę : Nosidełko BABY BJORN dla dzieci od 3,5 do 12kg - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Dolnośląskie / Wrocław
w szkole rodzenia położna nam polecała to nosidełko niestety w realu kosztuje ok 500-600zl a tu naprawdę okazja.
w szkole rodzenia położna nam polecała to nosidełko niestety w realu kosztuje ok 500-600zl a tu naprawdę okazja.
reklama
:* aj tam aj tam jak mogę pomóc to czemu niea Ty Herbatita dobra Kobieta jesteś skontaktuję się z nimi bo faktycznie fajne, no i właśnie na alegro są po prawie 500zł, a używko ponad 200zł zł
Podziel się: