reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

A nie boicie się o bioderka z nosidełkami? Bo z tego, co widzę to nóżki w nosidełku nie są w pozycji żabki, która jest najlepsza dla bioderek u takich maluchów.

reklama
ja noszę chwilę a właściwie przed usg bioderek miałam całe 2 razy przez ok 20-30 min ale po usg lekarz powiedział żeby nie nosić pionowo do 4 msc więc poczekam jeszcze ten miesiąc

Hatorska to super że zdecydowalas sie na nosidełko Womaru. Ja a raczej mąz zakupił je w Tesco i to za niecale 59zł. Była jakaś fajna promocja a normalnie kosztują 99.00
Obecnie jeszcze Wiki w to nie wsadzałam, nosiłam jak była dużo mniejsza ale szybko tego zaprzestałam ze względu na stawy mimo iż robi cudowną żabkę, raczej chodziło mi o kręgosłup. Zacznę ja nosić jak skończy 4 miechy

Herbatita :) - ja też chyba zacznę jak skończy 4m-ce, fajnie w promocji wyhaczyć, ten model mi się poba, że można w nim karmić....zobaczymy jak to w praktyce i że można nosić przodem i tyłem. Tak chciałam wydać ok. 100ówki, na allegro są jakieś za 500zł ciekawe co to za cuda :)

my też mamy nosidło WOMAR, ale starszy model; sporadycznie używałam, a teraz zacznę po 4 m-cu;

powrócę do karuzelek jeszcze;
na wczorajszej wizycie u dobrej neurolożki spytałam o jej zdanie na ten temat; dr powiedziała, że po 1. żywe kolory, po 2. jeśli karuzela ma różne opcje, to istotne, by można było ich używać oddzielnie, tj. jeśli karuzelka kręci się i gra, to już nie dokładać efektów świetlnych itp. - bo dziecko zgłupieje, po 3. korzystać z niej "z głową" i w konkretnym celu, cz. inne opcje do usypiania, do uspokajania, inne do pobudzania zmysłów itp. Kakafonia dźwięków i bajerów może tylko zaszkodzić;

a Ty Herbatita dobra Kobieta jesteś :) skontaktuję się z nimi bo faktycznie fajne, no i właśnie na alegro są po prawie 500zł, a używko ponad 200zł zł

reklama
Do góry