reklama
Andariel ja tez zastanawiam sie nad karuzelka , malenka ma taka mini nad kolyska ,ale w niej rzadko lezy wiec w sumie ciezko mi powiedziec czy ona ja lubi,bo jak sie obudzi to zaraz chce zeby ja wyjac.Mialam kupic z FP.Narazie ulubionym zajeciem malej jest mata i potrafi rozmawiac z zabawkami godzinami.
Zastanawialam sie nad tym projektorem czy to jest potrzebny bajer ,ale widze ze polecacie.
ok,ale wciagacie ,a tu trzeba sie na ten spacer wybrac
Zastanawialam sie nad tym projektorem czy to jest potrzebny bajer ,ale widze ze polecacie.
ok,ale wciagacie ,a tu trzeba sie na ten spacer wybrac
Ostatnia edycja:
Któraś kiedyś szukała elektronicznej niani? Dziś się na to ogłoszenie natknęłam Elektroniczna niania AVENT PHILIPS SCD520 + GRATIS AVENT TORBA - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Dolnośląskie / Wrocław
A tu są grzechotki GRZECHOTKI NA SZTUKI - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Dolnośląskie / Wrocław
A tu są grzechotki GRZECHOTKI NA SZTUKI - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Dolnośląskie / Wrocław
Ostatnia edycja:
alexandra_73
Fanka BB :)
...zamowilam dzisiaj poduche...:-)...mam nadzieje,ze pomoze...bo jak nie to sie...%$$$)/§$§%&&()/&/&
Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko DISCOVERY N3 ja mam właśnie takie i jestem zadowolona
alexandra_73
Fanka BB :)
manduca lub ergobaby
reklama
o ja mam dokładnie to:
Foppapedretti PFYoung - Marsupi8
Foppapedretti PFYoung - Marsupi8
Podziel się: