reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Aenye a my mamy ten lezaczek,bujaczek co Ty i ja tam jestem z Niego zadowolona. Fakt, że mamy Go jako drugi lezaczek - zwykle śpi w większym podobnym do takiego co Pandora, ale baterie nam działaja już ponad miesiąc i to przełożone z bujawki (z tej samej serii co lezaczek). Z poceniem jeszcze nie zauważyłam, chociaż ostatnio mamy w domu 26* ale może dlatego , że Filip jakos długo w nim nie leży, ale zwrócę na to uwagę.

Karuzelke Tiny love tez posiadamy i polecam również:) gra długo nie trzeba ciagle podchodzić i włączać. Do wózka, do fotelika, do łóżeczka - wszędzie można zaczepić - ba nawet do leżaczka:)))

reklama
justi, serio? no moj tez dlugo nie lezy w lezaczku, zdecydowanie woli na plasko lezec, wiec lozeczko, kanapa, a teraz na macie sie wyleguje :-) ale te cholerne baterie, no 2-3 tyg to absolutny max!

my kupilismy malemu taka mate - dostal kaske od cioc, babc, wujkow itp w kopertach z gratulacjami z okazji narodzin ;-) to ma:

Bright Starts MATA EDUKACYJNA PLAC ZABAW PROMOCJA (1635203353) - Aukcje internetowe Allegro

jest SUPER! cienka troche, wiec rozkladam rozek pod spodem (i tak juz go nie uzywam), chce do krawcowej zaniesc, zeby mi to wszyla do srodka w ogole, ale - ma bardzo duzo elementow, zabawek, nawet taka grajaca biedrone, jak puknie, to gra.
mlody jest zachwycony! lezy juz teraz 40min :-) gada do zabawek, ciagnie juz nawet lusterko, przeglada sie :-) i puka w grzechotke, hehe... niesamowite, moj maly geniusz sie tak slicznie bawi :-) (to w ramach chwalenia sie :-D)
a najbardziej to frapuje go slonik niebieski, ktory jest jakby narysowany na tej macie, a mlody chce go caly czas zlapac :-D mysli chyba, ze to zabawka tez jest :-)

Zbliża się druga rocznica naszego ślubu i mam problem z prezentem. Macie jakieś pomysły? :-)
chciałabym, żeby to było coś fajnego, bo M. dawno ode mnie żadnego sensownego prezentu nie dostał przez to moje leżenie...

Zbliża się druga rocznica naszego ślubu i mam problem z prezentem. Macie jakieś pomysły? :-)
chciałabym, żeby to było coś fajnego, bo M. dawno ode mnie żadnego sensownego prezentu nie dostał przez to moje leżenie...

hmm to zalezy co kto lubi. Np. Możesz zrobić albo zamówić na Allegro piekny kolaż z Waszych wspólnych zdjęć i dzidzi i wstawić w ramkę. U nas to sie sprawdziło, ale nasz M często wyjeżdża więc ciagle zabiera go ze sobą:)

Prezent na Rocznicę Ślubu - Rocznica Ślubu dla męża, żony, rodziców, znajomych - gazetomania.pl tu gazetka, też niezłe - możesz opisac wszystko, przypomnieć mu jak się poznaliście etc...

reklama
Do góry