reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja mam z projektorem (chodzi o to podswietlenie - takie gwiazdki mam i one sie na suficie odbijuają i kręcą jak kręciołkę włącze;-))

dla mnie bomba, kupilismy to starszakowi 5 lat temu, z Fisher price i potem mlody a teraz Niunia juz ma:) super sprawa:) mloda juz gada z tymi wiszącymi stworami:) a swiatelko na razie mi w nocy sluzy ale juz zerka na gwiazdki...tyle ze na razei zasypia jak jeszcze jasno na polku wiec lipa...

aha a co do baterii to moj M przerobil to na prąd:) faktycznie baterie szybko lecialy..

Ostatnia edycja:
reklama
a my mamy rainforest bez projektora- baterie trzymają od 2 miesięcy a puszczam ją małemu dwa razy dziennie czasem i po pół godziny- wyrodna matka wkłada małego do łóżeczka i zajmuje się sobą:-D ale małemu chyba to odpowiada bo uwielbia gadać ze zwierzątkami i wodzi za nimi wzrokiem:tak: jak dla mnie super zakup:tak:

ja mialam ta z misiami i projektorem fishera, ale projektor ich interesowal, owszem, w dzien slabizna byla! nie chcieli wcale w lozeczku lezec isie w nia lampic. sprzedalam. a teraz mam tiny love kolorowa z muzyka tylko i jest rewelacja! nie zmienialam jeszcze baterii, a codziennie 2-3 razy puszczam (gra po 20mn, mlody zahipnotyzowany i gada do niej, smieje sie). to jeden z moich najlepszych zakupow ever.

teraz na dzien dziecka mlody dostal taka przenosna karuzelke, normalnie szooook! jak wyje na spacerze czy w aucie wlaczam i cisza, spokoj, mlody sie cieszy :-) i np wychodzac na spacer, ten moment, kiedy wkladam go do fotelika, a sama sie jeszcze zbieram, a on zwykle wyl - wlaczam i robie wszystko na spokojnie! polecam!

KARUZELKA TINY LOVE - MUZYCZNA KARUZELA PODRÓŻNA (1611321580) - Aukcje internetowe Allegro

mozna ja zamontowac na lozeczku turystycznym, foteliku, wozku :-)

aeyne i inne babki, pokazcie jak to dokladnie wyglada, pls. Skoro tak zachwalacie to trza zakupic :-) Tylko, ze moja Maluda nadal spi z nami... ale na potem sie przyda :-)

aenye dzięki Ci dobra kobieto:biggrin2: ja tu wymyślałam co może mi pomóc w podróżach ze Stasiem (jeszcze nie odważyłam się z nim jechać autem) a tu takie cudo. On uwielbia karuzelki. Mam taką zwykłą którą trzeba co chwilę nakręcać a ta będzie super :biggrin2:dzięki dzięki dzięki ;-)

prosze :-) :-) :-) po wlaczeniu gra 30min :-) a baterie paluszki, wiec luz! i juz wiele razy grala i nie zanosi sie, zeby mialy pasc.

musze sie z wami podzielic moja uwaga - nie znosze swojego bujaczka. kupilam taki:

FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK RAINFOREST K Rubika (1626980569) - Aukcje internetowe Allegro

jest okropny :-( baterie dzialaja 2 tygodnie - 4x r20!!! i mlody jak tylko sie poruszy to puka w zabawki twarde, wydajace dzwiek grzechotki (nawet jaj bujaczek jest wylaczony). zwykle sie budzi bidulek. a jak jest cieplo w domu to mlody jest spocony, bo lezy na takim sztucznym pluszu, zamiast na bawelnie jakiejs :-( cholera :-( i wkwiona jeste na maxa, ze sie tak na niego uparlam :-(

a ja polecam tą zabawkę:http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5-gratis-i1647683118.html (to jest stary model ale 2x tanszy niz nowy, my mamy wlasnie ten) świetnie sprawdzała się przy Rafałku i teraz Filipek zaczyna się nia super bawić. Chwyta wiszące grzechotki, jak walnie mocniej załacza się muzyka. Można wyłączyć opcje włączania muzyczki poprzez 'walnięcie, kopnięcie' w zabawkę. jest kolorowa, wzbudza zainteresowanie. Rafał dośc długo się nią bawił. Naprawdę polecam

Ostatnia edycja:
reklama
my dostalismy taki lezaczek ale mlody nie jest fanem lezaczkow woli koc na podlodze lub kanape a najlepiej przewijak na lozeczku i nad nim karuzela ;-) i troszke wydaje mi sie za malo lezacy ten lezaczek dla niego...
Mamas and Papas Barnaby Buttons Capria Bouncing Cradle - �22.99 : sweetybaby.co.uk , thousands of products for babies

i mamy jeszcze taki luk ktory mozna zalozyc na fotelik kosz lub wozek
Buy Tiny Love Musical Take Along Arch - Blue at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby activity toys.

Do góry