reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dranissimo u mnie sie sprawdza w 100% :-) a kolor wybralam taki zeby m jak cos tez zalozyl i okazalo sie ze slusznie bo w Zoo sam zaproponowal ze bedzie nosil :-D
a jakie firmy wylukalas? jak chcesz to napisz na priv napisze Ci co o nich wiem ;-)

reklama
willmek napisala o chuscie kolkowej, czyli kółkowej :-D a nie antykolkowej ;-) ale wlasciwosci antykolkowe to ma kazda chusta, bo chodzi o noszenie, przytulanie i ucisniecie brzuszka.

dranissimo,
a to nosidelko jest juz dla dzieci od 1 mies. nie wiem, ja tam nie zamierzam dlugo z tym latac, np godzina, dwie godziny max raz na pare dni, na pewno krzywdy malemu nie zrobie. a on nie potrzebuje byc noszony i tez nie chce go tego uczyc, skoro nie musze. poza tym chusta cos mi sie nie widzi, cos mi nie pasuja te wezly, wiszace metry tkaniny za mna lub przede mna :-D no i za goraco mi cos, kilka prob mialam, ale cos chyba nie dla mnie.. dlatego biore nosidelko.
ale gdyby maly potrzebowal noszenia wzielabym taka najlzejsza elastyczna, na pierwsze pare miesiecy, bo po co w sumie dziecie pozniej nosic? ciezkie i niewygodne. lepiej w wozku :-) no ale to od dziecka zalezy i tak, co woli i czego jest nauczone.

nati, zaje..ste zabawki wyrwalas dla malej :-) moi chlopcy by sie tym chetnie pobawili!

ja też na początku myślałam, że chodzi właśnie o kółkową, ale potem zwątpiłam i pomyślałam, że może są jakieś specjalne antykolkowe :-D

dobre :-D:-D
dzieki aenye ja nawet nie zalapalam ze z kolkowej sie zrobila kolkowa (nie mam polskich liter :-p)myslalam ze dranissimo to gdzies wyczytala :-D

buahaha, dobre :-D
no chyba gdzies mi sie obilo o uszy o jakichs antykolkowych chustach, a jak wilmek napisala 'kolkowa' to pomyslalam, ze to to :-D Sama tez zalapala :-p
Ale nie, te kolkowe [tew nie mam pl znakow] mi sie nie podobaja...

reklama
Do góry