reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

asiunia, no nie, bo ta moja kolezanka wlasnie tez urodzila baby ;-) miesiac temu. ale mowie, mi to bardziej potrzebna taka torba, do ktorej wloze rzeczy malucha, nie tyle torb do wozka, co jak ide do tesciow, rodzicow, znajomych, zeby miec w czym ladnym nosic caly ambaras. do wozka to mam pojemny kosz i w razie co tam conieco wloze, co mi na spacerze potrzebne.

kurde, asia, na pewno bede cos chciala ;-) juz sie slinie, hehe, od kilku dni ogladam balerinki na allegro i nie wytrzymam, kupie ta torbe i jakies baleriny w roze na bank ;-)

reklama
Jezeli jest zakurzone czy cos to mozesz mokra szmatka przetrzec, ale wymywac dokladnie czy cos to nieeee... Wez przestan :-D

Mitaginko i u Was i w sklepie stoi i sie kurzy więc na pewno przed założeniem pościeli nie zaszkodzi lekko przetrzeć wilgotną szmatką żeby zebrać kurz, ale mycie jest myślę zbędne

piszecie o bazach i fotelikach, my poprzednio nie mieliśmy bazy ani isofixa, przypinaliśmy tylko fotelik pasami, mieliśmy mc city i było ok, teraz kupiliśmy mc cabriofixa bez bazy i nadal będziemy przypinać pasami, jak się go przypnie to fotelik ni ma żadnych luzów, trzyma się sztywno więc myślę że to wystarczy żeby było bezpiecznie, z bazą jest o tyle wygodnie że nie trzeba za każdym razem się z zapinaniem pasów męczyć, no ale wydatek też dużo większy..
a ja mam pytanie do dziewczyn które kupowały kolorowe pieluszki tetrowe bo ja chciałam jedną paczkę kupić tylko nie wiem które:
BOBAS Pieluszki tetrowe we wzory 6szt Niebieski (1490231661) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERHOOD Pieluszki tetrowe (1504120856) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli któraś z Was je kupowała, albo jedne albo drugie to jakie one są po praniu, czy nie robią się z nich szmatki, bo oglądałam w sklepie takie polskie kolorowe na żywo i ich jakość była bardzo kiepska, były wręcz przezroczyste, będę wdzięczna za opinie

katia, moim zdaniem lepsze te z siatki niz te z motherhood, tzn ja kupilam juz druga paczke. nie sa jakies oszalamiajace, wg mnie w porownaniu po prostu lepsze (te z motherhood tez mam, takie typowe polskie wlasnie kolorowe, tylko z ladniejszym wzorkiem).
mysle, ze po kilku praniach wszystkie beda fajne.

skorupko
, thx ;-) oj uwierz, ze wiele mi przybylo - glownie cellulitu ;-) jak to bylo - 'absorbuje cellulit z powietrza' :-D

reklama
A ja wracam do biustonoszowego tematu. Dostałam wreszcie swoje staniki. Trochę kasy na nie poszło ale póki co się cieszę.
ALLES Mama SUGAR Biustonosz do karmienia 75H (1485930373) - Aukcje internetowe Allegro Ten jest super, dobrze trzyma, ładnie wygląda i trafiłam z rozmiarem, bo teraz miseczka jest luźna i myślę, że akurat jak będę miała pokarm to nie będą mi się w niej cycki gnieść. Jest z fiszbinami ale nie gniotą bo są szeroko. Boję się trochę jak będzie po praniu ale co tam. A i jakby ktoś z tej firmy kupował to wyczytałam na jakimś blogu, że w obwodzie się szybko rozciągają i warto brać węższy.
A drugi to taki, który będzie do spania dobry Biustonosz Carriwell- Lace Nursing Bra - Ceneo.pl.

Do góry