reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Klaudencja-te paseczki suuuperaśne, a nie myślałaś może żeby łóżeczko zamienić miejscem z komodą coby nie stało przy kaloryferze? bo pisałaś, że meble przypadkowo...
Aenye - a gdzie te Twoje zakupy? myślałam, że tu jakieś foty znajdę.. ;)

Klaudencja-te paseczki suuuperaśne, a nie myślałaś może żeby łóżeczko zamienić miejscem z komodą coby nie stało przy kaloryferze? bo pisałaś, że meble przypadkowo...
łóżeczko bedzie niedługo przeniesione do sypialni naszej na pierwsze miesiące a potem bedzie stało i ono i komoda na scianie po drugiej stronie tego pokoiku takze napewno nie przy kaloryferze, narazie tak tylko rozstawione wszystko bo nie mogłam wytrzymać z mężem żeby nie zobaczyć jak będą wyglądały mebelki :)

hatorska, eee, nie chce mi sie ;-) wsio juz rozpakowalam i poukladalam, nie chce mi sie wyciagac ;-)

dziewczyny z UK, ktore znajda rozmiarowke mothercare - znalazlam piekne staniki na allegro, ale czy one odpowiadaaja rozmiarowce? czy sa ciut zawyzone/zanizone rozmiary? nie wiem, jaki rozmiar kupic :-(

te mi sie podobaja bardzo... http://allegro.pl/dwupak-biustonoszy-do-karmienia-mothercare-85c-i1500210263.html

Klaudencja :)
Aenye - niech Ci pomierzy dokładnie te staniki bo ładniutkie są cena też git, albo umów się że w razie co odeślesz, ciekawe czy poszłaby na to....ja to muszę mierzyć...

Kobitki, a czy wszystkie kupujecie staniki do karmienia z tych droższych za minimum 50-60 zł ?
Ostatnio patrzyłam na te dwupaki za ok 30 zł i się zastanawiam, czy to taki straszny "szit" jest... Trochę mi szkoda wydać kasę na staniki, które moga okazać się za duże lub za małe.

wiesz co, anisad, ja to mam po prostu wymagajace cycki ;-) chyba sa dosc wysoko umiejscowione i jakos wiekszosc stanikow - tez np triumpha - mi nie pasuje - bo za wysoko jakby fiszbiny podchodza mi pod pache i mi jest niewygodnie, uwieraja mnie, nieraz az mam ranki tam. takze ja musze miec staniki bardzo niezabudowane, waskie w obwodzie (tzn obwod normalnie, ale waskie jakby to opasanie), krotkie fiszbiny, no i w ogole.
a te wlasnie tanie sa bardzo mocno zabudowane! wielkie takie, juz nie mowie nawet, ze mi sie nie podobaja, ale wg mnie wygladaja na niewygodne.

a poza tym mi sie wydaje, ze za stanik, ktory bede nosic i prac ciagle przez 6 mies minimum musi byc 1. wygodny 2. ladny, zeby meza nie odstreczyc i sie sobie podobac, 3. wytrzymaly, ze nie ze mi sie rozpadnie po 5 praniach i bedzie wygladac jak szmata.

hatorska
, wlasnie tez musze mierzyc i mam problem, bo juz obmierzylam wszystkie oprocz mothercare ;-) i nie pasuja mi, chociaz byc moze, ze przez brzuch wystajacy jakos sie tak gorzej ukladaja.
a z drugiej strony MUSZE miec jeszcze jeden na zmiane chociaz (mam 1 tylko), a w h&m najtansze sa za 60zl. bo moglabym dokupic juz po porodzie, no problem, tylko JAKIS musze kupic jeszcze teraz.

kolejny edit: a moze kupic te najtansze szitowe i miec na poczatek, tylko czy ja je na siebie ubiore w ogole..? bosz, one sa tak zabudowane, ze chyba wystawalyby mi spod bluzki :szok:

Ostatnia edycja:
No ja tak wlasnie mysle, zeby takie ze dwa tanie miec na poczatek i jak bede widziec jakiego mam cycka, to wtedy kupię jakies lepsze i ładniejsze.

reklama
Do góry