reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
heheheh ale jeden głupi komplet pościeli może przynieść ekscytacji!! hahah

nowy środek antykoncepcyjny: zamiast sexu pościel wybierać i kupować hahahahhaha

bo widziecie, zawsze jak się konczy serial, w który się czlowiek wciągnał, to tak jakoś przykro :(, achhh, aż się lezka w oku zakręciła... no cóż, znając życie zaraz powstanie scenariusz jakiegoś nowego tasiemca ciążowego :)

morgaine, dobrze, że jesteś zadowolona, chociaż gdybys nie byla, moglaby szybciuchno powstać druga seria pt. P jak pier...ona pościel zapewne :)))

bosze, a ja wlaśnie sie zorientowałam, że ogrodniczki i bluzę gla Grocha na świąteczne śniadanie to mama już przygotowala ale nie mamy trampków :szok::szok::szok:, no jak to możliwe, toż beż trampkow sie nie da - poszukiwania zaczynam za 5 minut :-)

no serialu jednak ciąg dalszy.
łóżeczko zmontowane, pościel ubrana ale..........

.................. falbanka musi być żeby zasłonić to łóżeczko pod materacykiem!!

da się kupić samą falbankę??

ducha zajefajne trampki kupiłam chłopakom w coccodrillo. tylko pewnie dla niemowlaków takich nie będzie hehe

ale trampeczki można kupić naprawdę wypaśne za parę zł!! trzeba poszukać:)

a co do zakupów
to jutro z mamą idę:-D
i kupię sobie jakąś bluzkę z dekoltem na karmienie...hihi kusi mnie też sukienka, ale chyba poczekam aż urodzę... w sumie po obu porodach miałam rozmiar 38, ale kto wie jak teraz będzie...już nie taka młoda jestem...ehh

edit: http://allegro.pl/falbanka-maskujaca-do-lozeczka-60x120-matex-i1492696151.html

jest tu taka kremowa, ale myślałam że to będzie tańsze...cóż chyba nie będę miała wyjścia...

Ostatnia edycja:
reklama
Morgaine, wybrałaś moją faworytkę pościelową :) gratuluję wybor, nie chciałąm Ci mącić w głowie i nie mówiłam, która ładniejsza

Ducha - jesteś niesamowita z tymi ogrodniczkami......takie tyni małe dziecię ale model :) no szalona

Do góry