reklama
ducha
Tymciowa mama :)
bo widziecie, zawsze jak się konczy serial, w który się czlowiek wciągnał, to tak jakoś przykro , achhh, aż się lezka w oku zakręciła... no cóż, znając życie zaraz powstanie scenariusz jakiegoś nowego tasiemca ciążowego
morgaine, dobrze, że jesteś zadowolona, chociaż gdybys nie byla, moglaby szybciuchno powstać druga seria pt. P jak pier...ona pościel zapewne ))
morgaine, dobrze, że jesteś zadowolona, chociaż gdybys nie byla, moglaby szybciuchno powstać druga seria pt. P jak pier...ona pościel zapewne ))
ducha
Tymciowa mama :)
bosze, a ja wlaśnie sie zorientowałam, że ogrodniczki i bluzę gla Grocha na świąteczne śniadanie to mama już przygotowala ale nie mamy trampków , no jak to możliwe, toż beż trampkow sie nie da - poszukiwania zaczynam za 5 minut :-)
no serialu jednak ciąg dalszy.
łóżeczko zmontowane, pościel ubrana ale..........
.................. falbanka musi być żeby zasłonić to łóżeczko pod materacykiem!!
da się kupić samą falbankę??
ducha zajefajne trampki kupiłam chłopakom w coccodrillo. tylko pewnie dla niemowlaków takich nie będzie hehe
ale trampeczki można kupić naprawdę wypaśne za parę zł!! trzeba poszukać
a co do zakupów
to jutro z mamą idę
i kupię sobie jakąś bluzkę z dekoltem na karmienie...hihi kusi mnie też sukienka, ale chyba poczekam aż urodzę... w sumie po obu porodach miałam rozmiar 38, ale kto wie jak teraz będzie...już nie taka młoda jestem...ehh
edit: http://allegro.pl/falbanka-maskujaca-do-lozeczka-60x120-matex-i1492696151.html
jest tu taka kremowa, ale myślałam że to będzie tańsze...cóż chyba nie będę miała wyjścia...
łóżeczko zmontowane, pościel ubrana ale..........
.................. falbanka musi być żeby zasłonić to łóżeczko pod materacykiem!!
da się kupić samą falbankę??
ducha zajefajne trampki kupiłam chłopakom w coccodrillo. tylko pewnie dla niemowlaków takich nie będzie hehe
ale trampeczki można kupić naprawdę wypaśne za parę zł!! trzeba poszukać
a co do zakupów
to jutro z mamą idę
i kupię sobie jakąś bluzkę z dekoltem na karmienie...hihi kusi mnie też sukienka, ale chyba poczekam aż urodzę... w sumie po obu porodach miałam rozmiar 38, ale kto wie jak teraz będzie...już nie taka młoda jestem...ehh
edit: http://allegro.pl/falbanka-maskujaca-do-lozeczka-60x120-matex-i1492696151.html
jest tu taka kremowa, ale myślałam że to będzie tańsze...cóż chyba nie będę miała wyjścia...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: