reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hihi ja to wiem zresztą to dziecko a nie trzydziestoletni chłop żeby się nad tym zastanawiać:-D

a ja wściekła jestem bo w zeszłą niedzielę koszule zamawiałam z przesyłką kurierem i nic jeszcze nie dostałam jak dziś nie dotrze to będę musiała tam dzwonić- a to niby solidny sprzedawca z mnóstwem pozytywów:wściekła/y: a najlepsze że dzień później zamawiałam u nowego allegrowicza laktator z przesyłką pocztą i następnego dnia był już u mnie czyżby rutyna i już im się nie chce starać?:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
pandora, paseczki niemeskie!!! no wiesz!!! toz bardziej meskie niz dziewczece ;-)

dranissimo
, chyba, ze chcesz za mnie wydziergac :-D

baby
, widzialam, ale z kaczka. nie znosze kaczek :-D

morgaine
, ja ich biore sposobem - tak miaucze, ze juz po prostu dla swietego spokoju mi dadza :-D

U mnie były z misiem

dobra pościel zamówiona to pytanie o prześcieradło mam:-D kupowałyście frotowe u rodzyneczki?? ja się właśnie zabieram za małe zakupki u niej i prześcieradła chciałam też zamówić ale boję się że te frotowe mogą być drapiące bo wiadomo frota frocie nie równa... no Morgaine żeby nie było że tylko Ty masz ciężarówkowe niezdecydowanie:-D

dobra pościel zamówiona to pytanie o prześcieradło mam:-D kupowałyście frotowe u rodzyneczki?? ja się właśnie zabieram za małe zakupki u niej i prześcieradła chciałam też zamówić ale boję się że te frotowe mogą być drapiące bo wiadomo frota frocie nie równa... no Morgaine żeby nie było że tylko Ty masz ciężarówkowe niezdecydowanie:-D

Ja z poscielą mam bawełniiane i dodtakowe też kupiłam bawełniane, frota jest dla mnie zbyt szorstka

ja mam bawełniane z feretti, a reszta frotte i powiem szczerze wolę frotte.
po pierwsze bez przesady goła dzidzia na tym nie leży, po drugie, księżniczki na ziarnku grochu też nie rodzimy:) po trzecie frotki nie trzeba prasować, a prześcieradło się często zmienia, ja nie lubię wygniecionej bawełny...

moim zdaniem najlepsze są frotki delikatne. dla dzieci raczej tylko takie produkują, przynajmniej te co ja mam (chyba z 7 w sumie po chłopakach - ale raczej nie nadające się już do użytku:) ) ani ostre, ani szorstkie i całkiem spoko.
no ale to moje zdanie

ja mam bawełniane z feretti, a reszta frotte i powiem szczerze wolę frotte.
po pierwsze bez przesady goła dzidzia na tym nie leży, po drugie, księżniczki na ziarnku grochu też nie rodzimy:) po trzecie frotki nie trzeba prasować, a prześcieradło się często zmienia, ja nie lubię wygniecionej bawełny...
właśnie też tak myślę ale trochę się obawiałam bo kupiłam frotowe dla nas i okazały się okropne choć wcale nie najtańsze- nawet mnie drapały choć specjalnie wrażliwa nie jestem:szok: chyba po prostu kupię i się zobaczy
a zastanawiam się jeszcze nad czymś takim
MOTHERHOOD podkładka pod prześcieradło 60x90cm (1495019713) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

ja mam z tego materiału przewijak podróżny.
super delikatny, miękki, nie widać że nieprzemakalny, nie trzeszczy.
do łóżeczka chciałam kupić ten większy rozmiar, na całe łóżeczko, on chyba 32zl kosztuje ale zapomnialam zamówić i już mi przyszła paczka. na razie mam 2 zwykłe podkładki pod prześcieradło, jak będzie potrzeba to wezmę ten z motherhood.

reklama
Ja mam takie z miękkiej bawełny wiec nie trzeba ich prasować, tą podkładkę z matherhood mam, lubię takie coś pod prześcieradło sami taki mamy tylko z ikei, dięki temu chroni się materac przed zabrudzeniami

Do góry