reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dziewczyny, wczoraj obejrzalam 42 strony z kocykami na allegro!!!!!!!!! oszaleje! i nie znalazlam zadnego..

tzn jeden.. zakochalam sie namietnie, totalnie, chce mi sie plakac.. bo go nie ma :-( napisalam do laski, no ale coz. nie ma. ten czerwony w paseczki.

Pleciony kocyk do wózka i nie tylko OKAZJA !!! (1488072210) - Aukcje internetowe Allegro

wklejcie mi swoje kocyki, jakie kupowalyscie, bo normalnie nie moge sie zdecydowac na zaden ;-)

reklama
tzn jeden.. zakochalam sie namietnie, totalnie, chce mi sie plakac.. bo go nie ma :-( napisalam do laski, no ale coz. nie ma. ten czerwony w paseczki.

Pleciony kocyk do wózka i nie tylko OKAZJA !!! (1488072210) - Aukcje internetowe Allegro

aenye zrob sobie na drutach ;-) Jeszcze masz troche czasu, dasz rade :-p hihihi
Ja mam 2 zwykle biale, z mothercare, tez takie z dziurami, jakby dziergane. Polozne polecaly, bo oddychajace sa itd. No i ze 2 polarowe i chyba ze 3 takie kocykowe. Chyba styka z byka ;-)

uhm, ja i na drutach!!! z moja cierpliwoscia po 2h ktos mialby te druty w galkach ocznych, niewykluczone, ze ja sama.

i ja mam tylko dwa grube kocyki i jeden cienki, tylko ze Fiol mi go ustawicznie zabiera i musze kupic co najmniej 1 jeszcze :-/

wkurza mnie to że są zdjęcia przedmiotów które są niedostępne.... potem człowiek taki niedosyt czuje.... i się napala....
jak morgaine na...wiecie na co... ;-)

aenye ja mam primarkowe 2 kocyki male (jeden niebieski, ale drugi super do wózka pasuje) i jeden troszkę większy... po co wam tyle kocyków dziołuszki?

mam jeszcze jeden taki gruby polarowy ale to dla większego dzidzika...

nie wiem wlasnie, po co, ja de facto nie mam zadnego - te dwa grube w ogole mi sie nie przydadza na starcie, moze na spacer do wozka, a w domu czy gdziekolwiek to nie bede miala zadnego! no przeca nie bede Filipowi zabierac, jak on ciagle w swoj zawija lale i z nia spi, albo sie sam nim zakrywa. no nie i juz.

wiec jeden bawelniany/welurowy i jakis jeszcze jeden awaryjnie mi koniecznie potrzebny. z czego jeden ewent moze byc prezentem :-) ale jeden musze nabyc.

aenye oglądałam wczoraj w sklepie internetowym kocyki piękne ale 100zł w górę!! więc Twój D by mnie zabił jakbym Ci pokazała linka hahah, zresztą nie wiem czy bym znalazła...

ehhh jak przejrzałaś allegro i nic Ci nie wpadło w oko, to co Ci doradzimy. jak my wszystkie głównie wuwuw allegro pe el ;-)

mnie to się podoba taki BOBAS KOCYK Z MIKROFIBRY 8 KOLORÓW (1474481532) - Aukcje internetowe Allegro tylko mnie się podoba ten ciemny róż ew. biały
no ale ten intensywny niebieski też nie brzydki i tani!

poniewaz my nie uzywamy wogole poscieli na poczatku to mam kilka kocykow roznej grubosci bawelniany polarkowy i taki z dziurkami :-)
aenye a z tych co pokazalas nie podoba Ci sie ten niebieski?

willmek, no tak wiesz, ni w pipe ni w oko, zwykly niebieski. ja kocham paseczki jeszcze ten GUZIK :-D

morgaine
, nie chce z polaru czy mikrofibry.. nie lubie sztucznych takich, latem sie spoci dzidzia jak nic, a grzeje toto slabo.

mam takie typy:

DWUSTRONNY, BAWEŁNIANY kocyk CARTER'S wiosna, lato (1488232028) - Aukcje internetowe Allegro 3 lub 6

ten bezowo-paseczkowy: Bawełniany-pluszowy modny kocyk, koc, babyid, (1465568693) - Aukcje internetowe Allegro

ten drogi *K* STERNTALER Kocyk Hanno NOWOŚĆ (1493321123) - Aukcje internetowe Allegro

ten calkiem fajny, ale nie pasuje mi do niczego ;-) BAWEŁNIANY KOCYK dwustronny na WIOSNĘ i LATO, NOWY (1484645955) - Aukcje internetowe Allegro

nie wiem, cos tam bylo jeszcze, ale nie pamietam..

reklama
aenye ja mam paczke pieluchomajtek TENA i paczke zwyklych najzwyklejszych wkladow poporodowych. Ale gdybym tego nie miala to chyba bym brala te z Twojego linku.
Wole sie czuc komfortowo psychicznie wiedzac ze nie przeciekne. Bo tak to ja w nocy bym nie spala i wciaz sie bala czy juz czy jeszcze nie przecieklam...

ja wcześniej kupiłam z belli 2 op a w piątek dostałam próbki z teny i teraz żałuję bo te z teny są super:tak: i chyba jeszcze je dokupię bo pewnie też nie będe spała tylko sprawdzała czy już przeciekam czy jeszcze nie:szok:

mnie to się podoba taki BOBAS KOCYK Z MIKROFIBRY 8 KOLORÓW (1474481532) - Aukcje internetowe Allegro tylko mnie się podoba ten ciemny róż ew. biały
no ale ten intensywny niebieski też nie brzydki i tani!

ja właśnie ten kupiłam i jest ładny i milutki w dotyku tylko jak dla mnie trochę zbyt cienki no i to wytłoczenie jest tylko z jednej strony a druga jest gładka

Do góry