reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja wlasnie pampersy - za te miekkosc - uwielbiam. nie wyobrazam sobie innych pieluch.

morgaine
, jestes pokrecona. ja tez jestem pokrecona. czy ktos znajdzie na to jakies lekarstwo?

ps wiem. urodzi sie za pare tygodni. :-D

a wiesz co jest najlepsze? jaka by ta posciel nie byla... bedzie tak samo pieknie obsikana i obkichana :-D

reklama
aenye ta wiem, odwaliło babie przed trzydziestką bo córki się spodziewa i co zrobisz?? no nic nie zrobisz bo wiem ze jest taka jeszcze jedna ktorej bardziej odwalilo;) hahahahahahahahah :* kupie se posciel, dziecko mi bedzie ja brudzic a ja se bede prala;) a co!!
teraz jak mi asiunia pokoj zaprojektowala, widzialas?? wstawila tam fruta pink i wyglada cudnie:)
kupilaas rozek? gdzie link?
a w ogole na kiedy masz termin? i co Ci jeszcze do kupienia zostało? bo mnie sie wydaje ze jak sa kolorowe pieluchy, posciel i ciuchów kupe to wszystko jest:)

nie mam poscieli, raptem 5 pieluch i kupe ciuchow (niewypranych) :-D :-D :-D

rozka jeszcze nie kupilam, sprawdzam po chorobie czy sie jakas nowa posciel nie pojawila :-D

ale chyba kupie ten, pasuje do poscieli i jest tani, a na te 3 czy 4 miesiace wystarczy ;-) ten w turkusowo-zielono-pomaranczowe paseczki..

BECIK / rożek MAMO-TATO do szpitala paski (1445913155) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

chcialam, kurka, jakis taki, co od srodka mialby inny kolor niz bialy, ale nie moge nic ladnego znalezc :-( a nie znosze froty.
ide obczaic pokoik!

Dzięki za każde info!!!No ja przy Marysi miałam pampersy 2-5 kg,to do szpitala,potem do 4 m-cy też pampersy ale potem już Huggisy.I te większe były ok.,ale nie miałam tych początkowych.Jedyne,co mnie zaskoczyło-to niska cena-za 27 sztuk-16.99....(w Tesco)
Zostaję przy pampersach,wielkie dzięki raz jeszcze!!!!

akurat miałam pytać o pieluchy a tu patrze jest temat.....

ja też jestem zdecydowana na Pampersy

tylko powiedzcie mi Drogie Panie ile takich 1-nek zakupić, żeby nie zostało. Wiem, najlepiej wiedzieć czy dzidzia będzie mała czy duża....

mam plana kupić paczke taką większą 78szt 1ki(2-5) i paczkę 2ki (3-6), ...czy może lepiej ze 2 duże paczki 1ki.

Janek od razu wskoczył mi w 2 ki, a potem szybko były 3ki...ale on ważył 4200, więc to nic dziwnego.
teraz mam paczkę Pampersów 3-5kg, ale wolałabym przejść na Huggiesy, tylko nigdzie w łomży nie znalazłam nic poniżej rozmiaru trzeciego. myślę, że na początek warto kupić małą paczkę 1 lub 2, a zaraz po urodzeniu będzie wiadomo czy 1 są dobre i co dokupić

nie, lepiej jedna paczke 1 i potem sie zobaczy :-) przeca maz skoczy i kupi jeszcze w szpitalu nawet.

ja jednak kupuje inny rozek, taki ;-)

Ty i My ROŻEK - BECIK 75x75 W-wa SKLEP Ursynów (1480463043) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - ten blekitny z serduszkiem :-)

i wlasnie obczajam pozozstale zakupy u tego sprzedawcy.

no superancki, klasyka - powiem Ci że jakbym miała mieć chłopca to on by był cały marine:-)

np. w 5-10-15 wyczaiłam w wiosennej kolekcji sweterek dla niuni
http://sklep.51015kids.eu/?asort=4036&kolor=5143
no i tak wszystkim dokoła nadmieniam że on tam jest;-)i że taki fajnyyyy, bo już mi samej szkoda kasy a zresztą postawiłam sobie veto na zakupy ciuchowe.

reklama
aenye sliczny rozek :) ja mam 2 po Joshu ale juz takie wyprne i cienke sie zrobily wiec kupilam nowy w kolorowe paseczki :-)

anisad dlaczego niewygodne? No jak na sile bedziesz zapinac to moze i tak. Mi sie sprawdzily super :-) ale co kto lubi ;)

Do góry