reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Która z Was używała dla dzidzi Huggies new born???? I proszę o opinie,choć pewnie to już było-więc z góry wieeelkie dzięki!!!
jest tu gdzies link do tematu: mamy pazdziernikowe odradzaja, cz cos takiego.
prawie wszystkie opinie to ze zadka kupka dziecka laduje na plecach i generalnie blado wypadaja przy pampersach.
ja tylko pampersy zwlaszcza dla malucha po urodzeniu jak kupa zadka...
prawie wszystkie opinie to ze zadka kupka dziecka laduje na plecach i generalnie blado wypadaja przy pampersach.
ja tylko pampersy zwlaszcza dla malucha po urodzeniu jak kupa zadka...
A
asiunia876
Gość
a ta kupa to tez roznie, bo wlasnie zostalam atakowana przez kuzynke (ma miesiecznego Bobo) ktora prosi o pomoc bo mlody przecieka. Ze wszystko laduje jemu na plecach a uzywa wlasnie pampersow. Nie wiem czy ona zle "montuje" pieluche czy za slabo w pasie maly ma, ciezko powiedziec. Ale zgodze sie z Morgaine ze mi przy Pampersach zadko zdazala sie "wpadka", ale jak widac sa ludzie co im pampersy przeciekaja... WIec wiesz jak kto co lubi :-)
baby a one na fiszbiach są?
ja mam takie dwa EB711 B.P.C. BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 85E (1454609939) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i jakieś dwa bawełniane jeszcze
UWAGA!!! idę pakować torbę do szpitala :-)
hermionka - mnie się fason Twoich staników podoba. Lubię takie, tylko z fiszbinami,przypominają mi moje ulubione amourette z triumpha, ale na jeden taki to się chyba skuszę, muszę się tylko dobrze pomierzyć.
a ta kupa to tez roznie, bo wlasnie zostalam atakowana przez kuzynke (ma miesiecznego Bobo) ktora prosi o pomoc bo mlody przecieka. Ze wszystko laduje jemu na plecach a uzywa wlasnie pampersow. Nie wiem czy ona zle "montuje" pieluche czy za slabo w pasie maly ma, ciezko powiedziec. Ale zgodze sie z Morgaine ze mi przy Pampersach zadko zdazala sie "wpadka", ale jak widac sa ludzie co im pampersy przeciekaja... WIec wiesz jak kto co lubi :-)
Kuzynka, która ma teraz małą córeczkę, doszła do wniosku, że nieważny jest rodzaj pieluszek przy rzadkiej kupie, ale body. Jak zrezygnowała na jakiś czas z bodziaków, to lupa przestała lądować na plecach. Czy u innych kobitek to się sprawdza nie wiem.
Ja kupię Bellę z wycięciem na pepek i Pampersa. A potem to się będę zastanawiać.
edit:
baby - mnie się Wasz pomysł na grzechotkę bardzo podoba. Naprawdę oryginalny. Muszę przyznać, że te łańcuszki, zawieszki to gdzieś potem ginie.
Ostatnia edycja:
anisad
Która z Was używała dla dzidzi Huggies new born???? I proszę o opinie,choć pewnie to już było-więc z góry wieeelkie dzięki!!!
Ja używałam, ale 6, 5 roku temu jak rodziła się córka. Byłam w sumie zadowolona.
ja napisalam tylko opinie jakie czytalam w necie a propos huggiesow.
sama uzywalam ich doslownie pare razy do duzego juz dziecka (rocznego) takze to nei to samo co te male.
generalnie ja wyprobowalam rozne pieluchy, huggiesy nawet wieksze sa sztywne i twarde a cenowo to samo co pampers wiec brak mi dla nich argumentu.
bella chyba juz lepiej wypadaja jesli chodzi o 'twardosc'
a co do body, to wiesz co arconka ze ja na to nie wpadlam, to faktycznie moze byc przyczyna (chociaz mnie przy pampersie baaaardzo zadko kupa ladowala na plecach - mega duza biegunka Mlodego jak juz mial prawie roczek chyba).
generalnie to pampersy 1 maja takie cos co chlonie te kupki. dopiero przy Mlodym to zauwazylam, bo przy starszaku od razu zaczelam 2 stosowac, nei wiem czemu. generalnie moich dwoch chlopakow wychowanych na pampersach od pierwszych dni do 2 latek wiec nie bede teraz zmieniac jak jestem zadowolona.
chociaz nie powiem, kasy to na to idzie, i nie dziwie sie ludziom ze szukaja odpowiednikow w rossmanie czy bella happy...
sama uzywalam ich doslownie pare razy do duzego juz dziecka (rocznego) takze to nei to samo co te male.
generalnie ja wyprobowalam rozne pieluchy, huggiesy nawet wieksze sa sztywne i twarde a cenowo to samo co pampers wiec brak mi dla nich argumentu.
bella chyba juz lepiej wypadaja jesli chodzi o 'twardosc'
a co do body, to wiesz co arconka ze ja na to nie wpadlam, to faktycznie moze byc przyczyna (chociaz mnie przy pampersie baaaardzo zadko kupa ladowala na plecach - mega duza biegunka Mlodego jak juz mial prawie roczek chyba).
generalnie to pampersy 1 maja takie cos co chlonie te kupki. dopiero przy Mlodym to zauwazylam, bo przy starszaku od razu zaczelam 2 stosowac, nei wiem czemu. generalnie moich dwoch chlopakow wychowanych na pampersach od pierwszych dni do 2 latek wiec nie bede teraz zmieniac jak jestem zadowolona.
chociaz nie powiem, kasy to na to idzie, i nie dziwie sie ludziom ze szukaja odpowiednikow w rossmanie czy bella happy...
mamusiaDorusia http://www.dzieciowo.pl/2010/09/huggies-newborn-cieknaca-sprawa.html ;-)
reklama
anisad
Jak ostatnio patrzyłam to Happy kosztowały prawie tyle samo co Pampersy. A może mi się zle wydawało ?
Kilka lat temu Happy były dużo tańsze od Pampersów.
Kilka lat temu Happy były dużo tańsze od Pampersów.
Podziel się: