reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

a tak w kwestii zakupów, to wczoraj kupiłam rożek z firmy feretti ( w domu są 2) ale nie mogłam się powstrzymać, zawsze podobały mi się ich pościele, no ale zmierzam do tego że jest wykonany z super delikatnego materiału, takiego miękkiego i przyjemnego w dotyku, więc polecam jak coś, wymacałam go porządnie i stwierdzam że wart jest polecenia, na dodatek jest z jakiegoś antybakteryjnego materiału

reklama
katia, fakt, feretti ma bardzo dobra gatunkowo posciel :-) i wypelnienia tez.

morgaine,
tak? nawet nie porownywalam... i powiem ci, ze zasialas we mnie ziarnko niepewnosci, wydaje mi sie, ze to lozeczko w sklepie bylo wlasnie na tej wyzszej pozycji ustawione i ochraniacz nie wystawal, ale glowy za to teraz nie dam. cholera jasna z toba, no :-D nie, ale ja na to juz mam wylane, bede uzywac tak i siak, najwyzej bedzie cos wystawalo. no.

antonina
, no przeca w zestawie medeli jest tez smoczek do butelki? w moim byl, w kazdym zestawie jest pelna buteleczka + laktator + dodatkowa membranka (chyba, ze 1 zostala juz zuzyta, wtedy dostajesz tylko ta jedna).

ducha tez słyszałam wiele dobrego o implastach, no i wybrałaś wózek w moich ulubionych kolorach bardzo fajny, oby Ci się dobrze sprawował

katia - odn wozka. ktora oferta? ja tez tak mialam. wiesz co, nastepnym razem, jak sie pojawi dobra oferta (ja codziennie sprawdzalam kilka razy) to zaraz pisalam do tej osoby, czy chcialaby zakonczyc aukcje przed czasem i za ile chce sprzedac wozek. 3 czy 4 osoby odpisaly mi i podaly cene duzo nizsza od tej, w ktorej sie te wozki potem sprzedaly :-) tylko ja niezdecydowana bylam. a potem wsciekla ;-)
a ta aukcje tez tak wygralam :-) laska wystawila wozek na 7 dni, ja po 3 dniach do niej napisalam, ona odpisala, ze 2200. ja zalicytowalam 2200 i okazalo sie, ze tuz przede mna ktos dal cene 2000. czyli niewiele mniej. a do konca aukcji byly 4 dni. i fajnie, ze babka uczciwa i od razu zakonczyla aukcje - moglaby powiedziec, ze cena juz nieaktualna, wozek na pewno poszedlby drozej.

a zobacz ta oferte, ja jestem az zla, bo to moje wymarzone kolory byly ;-)

ZESTAW BUGABOO CAMELEON +FOTELIK +TORBA JAK NOWY! (1465929146) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a z fotelikiem i calym zestawem, nie wiem, ja jak cos bedzie nie tak z tamtym biore chyba tego ;-)

ale napisz, jesli ci sie podoba, do babki i sprobuj sie z nia potargowac, moze sie uda :-)

aenye mnie się ten spodobał ZESTAW BUGABOO CAMELEON + FOTELIK MAXI COSI (1451882624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, ale ja planuje wydać tak max 2500, moje wymarzone kolory to czarno czerwony, ale ten też mi się spodobał, co do Twojej propozycji, to tez zwróciłam na niego uwagę, wygląda naprawdę fajnie i gdybym nie miała ograniczeń finansowych to bym go wzięła serio, no właśnie daj znać jak odbierzesz swój wózio czy wszystko ok i w jakim stanie jest, tak naprawdę to nie miałam teraz za bardzo czasu i tak luźno podchodziłam do zakupu jak coś będzie to kupie a jak nie to trudno, no ale teraz biorę sprawy w swoje ręce, i zaczynam ostre poszukiwania, może uda mi się przekabacić męża i przesunąć cenową poprzeczkę w górę:-p (on jest przeciwny kupowaniu drogiego wózka, bo starszak miał ich 6 z czego 4 były nowe wszystkie opchnęłam na allegro ale straty były więc zapadło mu to w pamięci wrrr i dlatego mnie teraz ogranicza) hmmm jakby go tu przekonać:eek::rofl2:

ja tez tak mialam, do pewnego momentu odpuszczalam, nie moglam sie zdecydowac, nawet, jak juz sie pojawila ciekawa oferta. ale w koncu przypuscilam atak :-D i upolowalam (a cejrowski mowil, ze kobieta to nie typ polujacy! by mnie musial w akcji zobaczyc, pelen focus na cel i PAL :-D). kolorki nie idealne dla mnie (mezowi sie bardzo podobal, jego kolory), ale stan idealny i to mnie przekonalo (w razie co bede sie szarpac, zeby oddac). no ale tego wtedy w ofertach nie bylo..

powiem ci, ze ja wlasnie tez nie chcialam nowego wozka, bo zabieram go ze soba na wakacje do lasu i wiem, ze nie jestem pedantka, nie bede o niego super dbac - i zal by mi bylo. po prostu znam siebie. zaraz go porysuje, chlopaki pobrudza.. nie Felo, tylko moja pozostala dwojka ;-)

ale ten wozek sliczny, naprawde :-) ja co prawda nie przepadam za czerwonymi (mialam pierwszy taki i mam uraz juz), ale ten prezentuje sie bosko!

a co do tego 'drogiego' zestawu, to ja dalam 2200, ale musze dokupic jeszcze torbe (ok 200zl min, chyba, ze nieoryginalna wezme), fotelik, adaptery. i wyszlo mi ok 800zl. wiec w sumie na to samo..

no właśnie mnie się tez jeszcze jeden spodobał, kolory nie moje ale też widać że zadbany BUGABOO CAMELEON wózek - ideał, pełen komplet (1458299284) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, tylko tez trzeba jeszcze doliczyć adaptery i fotelik no a ja bym chciała ten maxi cosi pebble bo mi się podoba, więc też wyjdzie ponad 2500, więc w sumie najbardziej opłaca się kupić zestaw razem z fotelikiem, najwyżej fotelik sprzedam i kupie se tego pebble:) ale najpierw nad mężem muszę popracować

o, tego tez ogladalam (po fakcie), calkiem spoko!!! na poczatku wlasnie takie kolorki chcialam. tzn najbardziej szary z zielonym, ale niebiesko-zielony tez ok.

i ja tez kupilam pebble ;-) niby gorzej w testach wypada niz cabriofix, no ale! ale! te APLIKACJE!.. :-D

reklama
Do góry