reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aenye co do niani ikea. to w cenie 17.99 to może i by warto, ale trzeba by na żywo wypytać o kilka rzeczy, nie ma opisu na stronie!!
dlatego ja też czeka na info od QLFa, bo nie jest napisane jakie zasięg (mam ogród i potrzebuję duży zasięg), nie jest napisana częstotliwość pracy (nie wiem po co to mojemu chłopowi!) nie jest napisane jakie baterie (jak 'zwykle' to można akumulatorki i ładować - bo ani nadajnik ani odbiornik nie mają zasilacza, są tylko na baterie i zbankrutować by można było jak to jest na jakieś 'dziwne' baterie)
więc mój chłopiec wczoraj powiedział, że mi kupi i mam olać temat:D:D ale jakby co to znajomi jeżdżą często do ikei, to jak qlf poowie że super wypas za psie pieniądze, to mi kupią;)

edit: jadę dzisiaj do hurtowni:D:D pokupować parę drobiazgów dla dzidzi:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
..aenye a czy ten sprzedawca z Spotu nie mówił Ci, że bedą mieli niedługo kolejne te wózki?(mogłam coś pomylić)jeśli tak to może będa mieli kolor który Ci bardziej odpowiada i w sumie nie wyjdziesz na tym tak źle-masz jeszcze troszkę czasu:)
Wczoraj powiedziałam mężowi, że jak już urodzi się Melcia i będe juz miała siły to idę na zakupy i kupię sobie jakieś fajne ciuchy i szpilki(chodzę w szpilkach okazjonalnie-ale przynajmniej na razie czuję, że bardzo by mi się przydały do poprawy humoru;)co prawda powiedziałam mu to tuż po tym jak zrobił porządek w szafie i stwierdził, że mam mnóstwo ubrań i że w połowie mnie nawet nie widział(a zapomniał jeszcze o szufladach bo tam nie robił porządków)ale chyba byłam bardzo przekonująca, bo nawet jakoś bardzo nie protestował:)

ale cieszę się, że nawet w koszulkach do karmienia widać, że ubieram się jak babcia, albo ktoś z innej epoki:)
nie nie nie o to mi chodziło, z avatara widać, żeś bie babulinka :-) ale wczoraj w reserved sama kupiłam dwie bluzki, takie tiszerty z dekoldem i guziczkami i wymyśliłam, że będę rozpinała wszystkie guziczki i zappinała tylko ostatni, będzie i szybko i wygodnie podać cycka

SAJO to te pieluszki BELLA Pieluszki HAPPY NEWBORN 2-5 kg z wyciciem na ppek

kochane,mam pytanko...czy ktoras z was uzywala pampers 1 z indykatorem moczu??? jezeli tak,czy to ma sens i w 100% spelnia swoje zadanie??? z gory dzieki za odp:o)

Joll jakoś nie przemawiają do mnie te koszule... jakies takie workowo-babcine, wybacz... :sorry2:
Spokojnie, wiem, co Napisałaś, jak widać powyżej, Odniosłaś się do koszul, nie do mojej osoby

i jak najbardziej Masz rację, nie są ani dopasowane, ani nowoczesne, dla mnie to jest cool

nie widzę sensu, by po porodzie zakładać coś dopasowanego(...)

chodziło mi o kwestię guzików

a sportowy styl nie dla mnie, ze sportów, to ja tylko szachy
z ruchu tylko joga i flamenco, z tym mi do twarzy, to mi w duszy gra:)

Nati, bo mam wrażenie, że jeśli ten fotelik jest używany do 18 kg wagi dziecka, to że długo się wysłużył. I wszystkie te używane jakoś mi tak już nieestetycznie wyglądają, wiesz? :(

Mnie się ten najbardziej podoba. :) Ale w tym m-cu na pewno już nie kupię i pewnie znów podrożeją. :/

krakowianko, faktycznie b. duzo fotelikow na allegro wyglada na zuzyte, sama chcialam cos wyczaic fajnego swego czasu, ale te naprawde wygladajace dobrze schodzily w cenach wcale nieatrakcyjnych.
ale z drugiej strony to pewnie tez kwestia dobrego poszukania.

alexandra
, nieeeeee ;-) przeca mala dzidzia sra przy kazdym karmieniu (czyli co 10min nieraz) i musisz przebierac ze wzgledu na te kupki, a nie na siuski ;-)

morgaine
, fakt, jak nie podaja nic to glupota. dobrze, ze qlfon stestuje. dla mnie tyle plus, ze w ikei, jak w kazdej sieciowce, nie robia problemow w razie 'niedzialania' sprzetu - bez problemu oddadza kase czy wymienia na nowy. a generalnie ikea to niezla jakosc w sumie, wiec mam nadzieje, ze ta nianka tez sie sprawdzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry