Justi83
Fanka BB :)
a tu piżama do szpitala rózwniez w sam raz na karmienie) polecam..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to przykre jakie musisz mieć kompleksy, żeby takie rzeczy wypisywać na forum publicznym, obcej kobiecie. na prawdę Twoje wypowiedzi nie muszą być przesiąknięte złośliwościami i ironią, żeby zostały zauważone. wielu ludzi wręcz zrażasz do siebie. przestają oni czytać co masz do powiedzenia i nie traktują Ciebie poważnie jako rozmówcę.
ja mysle ze spokojnie mozna uzyc do porodu, jako ze kolor pieknie skomponuje sie z "reszta". Łatwe dojjscie do wszystkich czesci ciala, jezeli potrzebna by byla natychmiastowa operacja (CC). Wygodne, schludne i w pelni spelniajace swoja role. hahahaa tu piżama do szpitala rózwniez w sam raz na karmienie) polecam..
to miłe, że nie Doceniłaś naprawdę istotnych rad/ostrzeżeń naczelnego kwietniówkowego wrzoda, który przecież mógł przemilczeć swoje spostrzeżenia, bądź powtórzyć za chórem egzaltowane achy, a jednak naraził się niemal całej społeczności, bo każda uwaga na nie, traktowana jest tu jak potwarz; ...należało mu się za wtykanie nosa w nie swoje wózkiuff... no i w końcu przebrnęłam przez to wszystko
nawet nie wiedziałam, że ten wózek wywoła taką dyskusję... po części jest mi trochę głupio, że wywołało to niepotrzebną burzę.
drogi Qlfonie przy zakupie wózka bierze się naprawdę wiele rzeczy pod uwagę. niestety widać uważasz, że do jeżdżenia z dzidzią po płaskim podwórku i ogrodzie przez góra 4 miesiące jest potrzebna szczerozłota karoca. może i nie jestem dobrze usytuowana finansowo, ale uwierz mi, że nie kupiłabym pierwszego lepszego bubla dla mojego dziecka ani bym takowego nie wybrała, choć po części ceną się sugeruję. a to, że tanie nie znaczy złe i beznadziejne. najpierw zadzwoniłam do sprzedawcy dowiedzieć się co to jest za wózek. zdjęcia z chęcią wyślę Ci na maila.
co do trumienki i wożenia 'nygusa' - szczerze? to przykre jakie musisz mieć kompleksy, żeby takie rzeczy wypisywać na forum publicznym, obcej kobiecie. na prawdę Twoje wypowiedzi nie muszą być przesiąknięte złośliwościami i ironią, żeby zostały zauważone. wielu ludzi wręcz zrażasz do siebie. przestają oni czytać co masz do powiedzenia i nie traktują Ciebie poważnie jako rozmówcę.
Qlf, raczej nie bede w krakau, wiec poprosze o info tutaj ;-)
joll, skonczmy juz ten niepotrzebny temat i nie macmy wiecej wody, niz to warte.
a a propos twoich bluzek - mi sie b. podoba ta rozowa, nie przerabiaj jej na bezguzikowa, nos w dzien! straci caly urok. to samo z ta pasiasta tunika, pseudo-marynarska. b. fajne.
Edit: SPRZEDALI MOJE WOZKI. No jasna cholera :-( jutro mialam jechac ogladac tego sanda i sie sprzedal. Fakinszyttttttttttttttttttt. Tak to jest, jak sie ma klopot z decyzyjnoscia.. :-(
A tamten niebieski - koles powiedzial, ze juz cena nieaktualna i czeka do konca aukcji. Pewnie sie nie bedzie oplacac. ech.