reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
tesco odpada!!!!!!!!!!! 3x drożej niż na allegro.
nie dojechałam do MAANa ale tam jest najtaniej. swego czasu wystawiali na allegro uzytkownik: MAAN6
ja i tak tam kupię wszystko bo mają naprawdę tanio i dobra jakość pieluch, prześcieradełek itd.... wiesz gdzie to jest? na komorowickiej, tam gdize decathlon.

tak wiem:tak: no to skoro tanio to i ja się muszę wybrać:tak: co prawda bliżej jest duduś ale tam podobno droooogo, a w maanie wózki mają?

tak wiem:tak: no to skoro tanio to i ja się muszę wybrać:tak: co prawda bliżej jest duduś ale tam podobno droooogo, a w maanie wózki mają?
mają wózki, wybór chyba podobny jak w dudusiu, a ceny na pewno niższe. i w maanie z drewexu mają bezpośrednio od producenta - ręczniki, wózki, kocyki, ciuchy itd. i to jest dobra jakość. drewex jest chyba w andrychowie więc lokalny producent;)
ja w tym tyg. niestety do maana nie podjadę, a jestem ciekawa czy mają BOBAS pieluszki tetrowe kolorowe w siatce:D te co to je aenye wynalazła. cudowne.

prała któraś z was w płynie do prania gaga z tesco? zastanawiam się nad jakością...lovella proszek był w tesco 1,5kg 22zl. nie kupilam, wyslę M

Justi bierz się bierz, później z dużym brzuchem to tylko odpoczywać będziesz ;-)

następną fotkę pstryknę jak już ułoże te mebelki, bo się motam i motam i nie wiem jak ustawić, no i firanki trzeba i naklejki na ścianę ehh... no ale już coś do przodu poszło, a do konca tygdnia ma przyjechać wózio :-D to będę się nim woziła po domu

z tym duzym brzuchem to Cię poniosło.. dzis bylam u gin - 3 ciężarne.. jedna w 9 mcu(3 razy taka jak ja), ja w 8 i jedna w 7(2 razy taka jak ja, jesli chodzi o brzusio)).. oczywiście, ze ja mialam najmniejszy brzuch hehe, generalnie wyglądam na max 6 miesiąc powaznie! ja nie wiem gdzie to dziecko sie mieści, fakt ze wysoka jestem i brzuch mi mocno wzdłuż poszedł... a USG wszytsko 3 tyg do przodu pokazuje:))

kurcze szykam jakiegos ładnego, fajnego dobrego łóżeczka turystycznego i cos mi nie idzie...

Malutkie pytanie: podobno są jakieś pieluchy z wyciętym miejscem na nieodpadnięty pępek. Czy wiecie jakie to?
też widziałam te pieluszki na necie ciekawe czy się sprawdzają :confused: Jeśli ktos ma doświadczenia to mile widziane wypowiedzi na ten temat :-)

asiunia zostawię pościel i tak muszę ją wyprać i wyprasować, więc niech leży i czeka, co chwilę wchodzę do pokoju i sobie wzdycham a bez niej to tak pusto sie zrobi

a leżaczek chyba udało mi się z wyprzedaży kupić FISHER PRICE 3w1 Fotelik Bujaczek Lezaczek WYPRZ (1438489828) - Aukcje internetowe Allegro no jest świetny, aż samemu chce sie tam tyłek wsadzić :-D

Ja też mam taki leżaczek :tak::-D:tak::-D Jest super :biggrin2: ciekawe jak niuni się spodoba :rolleyes:

reklama
Justi83 Wizualnie najbardziej z tych co oglądałam na allegro podoba mi się chyba to łóżeczko:
ŁÓŻECZKO-KOJEC/ NEW DESIGN //MAXXXXX/HIT (1432928667) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest jakieś strasznie drogie ale widziałam też już tańsze na allegro a posiadające takie wyposażenie(zależy mi żeby miało przewijak)więc pewnie zdecydujemy się na jakieś tańsze-ale to wyjątkowo jakoś przypadlo mi do gustu.
A to jest sporo droższe,ale firma znana i też są całkiem ładne:)
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABY DESIGN DREAM KOJEC W-wa (1444496445) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry