Mam taką koszulkę, szara z różem. Wygląda bardzo ładnie, ale więcej takiej nie kupię. Dobrze, że wzięłam jedną i że wpadłam na pomysł przespania się w niej. Jest do karmienia i wychodzi mi z niej biust:/ Wystarczy, że się nachylę albo położę na boku to że tak powiem wszystko mam na wierzchu. Może jak ktoś ma mniejsze piersi to jest ok. Mi nie pasuje. Zamierzam przyszyć sobie te zakładki i wtedy nic mi nie będzie wyłaziło. Do szpitala się nie nadaje, bo ciągle się trzeba w niej pilnować.Zamierzam kupić koszule do szpitala bo już najwyższa pora kompletować rzeczy do torby do szpitala jak to powiedziała położna na SR!!:-)
co sądzicie o tej Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1428021624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy może któraś z was już ją ma?
reklama
pandora83
Fanka BB :)
Mam taką koszulkę, szara z różem. Wygląda bardzo ładnie, ale więcej takiej nie kupię. Dobrze, że wzięłam jedną i że wpadłam na pomysł przespania się w niej. Jest do karmienia i wychodzi mi z niej biust:/ Wystarczy, że się nachylę albo położę na boku to że tak powiem wszystko mam na wierzchu. Może jak ktoś ma mniejsze piersi to jest ok. Mi nie pasuje. Zamierzam przyszyć sobie te zakładki i wtedy nic mi nie będzie wyłaziło. Do szpitala się nie nadaje, bo ciągle się trzeba w niej pilnować.
a ja właśnie myślałam że nie będzie wychodzić bo te zakładki wyglądają na dość duże i są tak bardziej w środku a nie po bokach.... hmm no to rozglądne się za czymś innym
akkm ja mam tą koszulę i polecam bardzo :-) generalnie jak śpisz w niej to budzisz się ze zrolowaną pod cyckami, ale w każdej tak będzie, jest bardzo wygodna i ładnie się w niej wygląda ;-) i wygodnie wyciąga cię cycuszki - M testował
co do rozmiaru to ja mam 110 w tyłku, 100 w pasie i cyckach i L/XL kupiłam i ma jeszcze troszkę luzu
co do rozmiaru to ja mam 110 w tyłku, 100 w pasie i cyckach i L/XL kupiłam i ma jeszcze troszkę luzu
akkm
Fanka BB :)
yhh to ja jeszcze pomyśle najwyżej zamówię 1 i jak coś będzie wychodzić to się coś z nią pokombinuje, ale mi sie wydaje że skoro jest tam ta wstawka to nic nie powinno wyłazić zobaczymy
czy ktoś z was był ostatnio w sklepie H&M czy jest coś fajnego na dziewczynkę bo niewiem czy jechać zobaczyć ;-)
no i mam problem z poscielą bo ja bym chciala ta większa 135*100 a jakoś mi sie na allegro nie podobaja n chyba ze źle szukam ;-)
kupiłyście już może zapas jakiś pampersowych które najlepiej kupic na poczatek i ile tego ?
no i mam problem z poscielą bo ja bym chciala ta większa 135*100 a jakoś mi sie na allegro nie podobaja n chyba ze źle szukam ;-)
kupiłyście już może zapas jakiś pampersowych które najlepiej kupic na poczatek i ile tego ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sobie kupiłam huggies rozm. 1 i pampers rozm. 1 po 1 opakowaniu, żeby wypróbować, innych mi położna na początek nie polecała, bo moga podobno odparzyć, zresztą Ja też jakoś innych bym nie chciała póki co, te wydają mi się najporządniejsze
reklama
ja mam M i jakby było S to też by było dobrze ale ja jestem w 7mym mcu i noszę miseczkę B na pewno jeszcze mi piersi urosną no ale chyba nie tyle co tym z was które już mają E...ja się zastanawiam jeszcze nad rozmiarem, boje się żeby nie była za bardzo obcisła w biuście i na brzuchu,ale w L/XL to nawet z brzuchem się utopie! a nie chcę wyglądać jak w worku
a ja właśnie myślałam że nie będzie wychodzić bo te zakładki wyglądają na dość duże i są tak bardziej w środku a nie po bokach.... hmm no to rozglądne się za czymś innym
a myślę, że to właśnie przez duży biust, ja mam dwie (co prawda nie te same, ale 'system' jest ten sam) i nic nie wychodziacha to ja chyba tez tak zrobie ;-) dziękuje
ten materacyk to się w gondolce wymienia tak? bo ja mam tylko taką wkładkę do wózka, nie godnolkę....ehh sama już nie wiem:|
zakupowo u mnie lipa.
mebli nie przywieźli. nie chciało mi się dzwonić czemu...
paczka z coccodrillo nie przyszla - nie wiecie ile czasu po zamówieniu jest ono realizowane? - nie chciało mi się dzwonić.
miałam w aptece zamówienie odebrać - nie chciało mi się
..........................................
co do pieluszek to ja odradzam huggies. tylko pampers.
nawet tu na forum (chyba mam dwulatków) jest taki wątek o bublach czyli co sobie odradzamy. 90% matek odradza huggiesy. podobno te żadkie pierwsze kupki zawsze lądują na plecach, poza tym huggiesy są twarde - juz w dotyku pampers - huggies można wyczuć różnicę.
ja wyprobowałam wszystko: rossman, tesco, dada z biedronki, huggies, bella i pampers wypada zdecydowanie najlepiej. huggies jest na poziomie jakości gaga - tesco. (chyba gaga, w każdym razie pieluchy z tesco)
Ostatnia edycja:
Podziel się: