laurka Biedronka powinna Ci zapłacić za pozyskanie przynajmniej dwóch klientek
Hehe, muszę się do nich zgłosić ;-) Żartuję, cieszę się, że mogłam pomóc :-) Sama chyba też kupię jeszcze jedną parę, jak będę do końca tygodnia w biedronce ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
laurka Biedronka powinna Ci zapłacić za pozyskanie przynajmniej dwóch klientek
i pamietam ze szybko dziecko uczy sie nie sikac jak spi wiec jak juz ma 3 czy 4 mce to nie budzi sie bo np jest mokre (w nocy dawalam pampera ale w dzien podczas drzemki tez tetre).
dziecko na pewno szybko nauczy sie siusiac,
ja na początku w lovelli a po jakimś czasie powoli przejdę na normalny proszek ale lepszyno wlasnie co do prania.... bedziecie prac w "dzidziusiowych" proszkach czy normalnych?
w złodziejskim tesco powiadasz ile pieluszek i ile chusteczek?w tesco jest promocja na pampersy, 60zł duuuuża paka jedynek plus chusteczki
hehe mam to samo ;-)bo z nazwisko i tak cale zycie beda musieli literowac...