reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

OCH JAK DOBRZE W DOMU!!!

Wyspałam się:-D -malutka grzeczna, teraz znowu śpi a przez 2 h gadałyśmy, ssałyśmy cyca i czytałyśmy ulotkę o pielęgnacji niemowląt hehehe
Dziś wyjdziemy na słoneczko jak wstanie -chociaż na chwilkę:tak: S przewietrzy dom, mała nawdycha się powietrza świeżego a na pewno ta temperatura jej nie zaszkodzi:tak:

reklama
Wiam

Kolejme mamy- gratulacje

Filonka zazdroszczeCi, ze juz po, ja ide we wt ranp....
Paulka - nie daj na siebie krzyczec

u mnie znowu ciezka noc, oczywiscie zgaga jako dodatek
odliczam godziny do cesarki 9wt 7.30)

Pozdrawiam

Filonka, witaj w domciu:-) jak już się urządzicie to zdawaj relacje:tak:
13x13, widzę,że świetnie spędzacie czas:-) udanego spacerku
Ismena, będzie dobrze... musisz tylko optymistycznie się nastawić i czymś zająć:tak:

witajcie na chwilke:)

Dziewczynki chcialam tylko przypomniec ,że do "listy rozpakowanych" dopisuje tylko te, które przysla mi dane albo na tel, albo PW, badź tez do którejs z forum a ta wstawi na sms-owy. Z watku głownego wpisywac nie bedę bo naprawde ciężko mi pożniej szukac postów. Jeżeli chodzi o zdjęcia dzieciątek, macie trzy mozliwosci: albo przesyłacie je mms-em, albo na PW, albo na e-miala. Adres mojej skrzynki pocztowej oraz nr telefonu znajduje sie na "Namiarach" (na zamknietym:))

A teraz zmykam pod prysznic, bo dzisiaj na spacerek wybywamy:)

Do zobaczonka i powodzenia wszystkim nie rozpakowanym. Trzymam za Was wszystkie kciuki:)

Filonka - witaj w domu, wracaj szybko do siebie i czekamy na dalsze info:-)

13x13, Wronka - zazdroszczę Wam tych spacerków z Maluszkami, ja też już tak chcę!!

Ismena1 - już Ci mało odliczania zostało i przynajmniej możesz się rewelacyjnie przygotować skoro datę znasz;-)

Kici69 póki co milczy. Mam nadzieję, że wszystko u Niej w porządku i milczenie jest oznaką, że tuli już Kubusia w ramionach i oczarowana synkiem zapomniała o BB;-) Kciuki nadal zaciskam!! Zaraz jej jakiegoś sms-ka wyślę, żeby wiedziała, że o Niej myślimy i wspieramy:-)

13x13 - tylko pozazdrościć porodu - szybko i bezboleśnie, rewelacja!!
A ten mój cholerny szpital ZZO nie podaje;-(
Trzeba będzie bez sobie radzić..

hej dziewczynki, mój ssak poszedł spać więc mam chwilkę:-)

Paulka nie zazdroszcze przeżyć z ip...

widzę ze atmosfera sie zageszcza, coraz więcej kwietniówek tuż-tuż (mocno trzymam kciuki za szybkie porody) a mamusie wracają powoli:-)

dziekuję za gratulacje, jak "mały" pozwoli to opiszę jak to u nas było, ale Aniez miała rację, 2 porod był nagrodą za pierwszy, wszystko trawło 9h, z czego w szpitalu tylko 3 i pół godzinki, teraz walczymy o mleczko, chwilowo nie wyrabiam, a Hubciowi co jakiś czas cukier badają i chcą go dokarmiać, że niby duży musi więcej jeść, ale mam nadzieję że rozkręci nam się produkcja niedługo i obejdzie się bez flaszki...

miłego dzionka, trzymam kciuki za rodzące!!

Czesc Mamuski - przyszle i obecne....

Widze ze tu teraz juz wypatrywanie skurczy, czopow i innych przez resztke jaka zostala.... Kobitki, jeszcze pol kwietnia, spokojnie, wszytskie zdazycie.
Trzymam kciuki za Was, i za Wasze szybciutkie i sprawne porody.

My dzis po mega dlugim spacerku, teraz obiadek, i lenistwo.
Dzis w nocy corcia marudzila po karmieniu o 4tej, i spac mi do 7mej nie chciala, a jak juz zasnela, to po chwili sie znow wybudzila... Takim sposobem jestem mega niewyspana, i dzis obiecuje sobie isc wczesniej do lozka.

Ja jeszcze nie obcinalam pazurkow. W szpitalu nie chcialam, mialam zrobic po przyjsciu do domu. Ale same zaczely sie jej koncowki wykruszac, wiec zostawilam. Teraz ma takie minimalnie dluzsze, ale ze sie nie drapie to jeszcze zostawie.

Macie jakies sprawdzone sposoby na odbicie po jedzonku? Moja nie zawsze odbija, a najczesciej jak nie odbije, to ulewa.... Jest jakis niezawodny sposob by mala porzadnie "bekla" po???????

reklama
Ewka84 - raz jeszcze synka gratuluję i trzymam kciuki za produkcję mleka;-)

Zafundowałam sobie prysznic z depilacją, balsamowaniem itp. W trakcie pobytu w łazience 4 razu siusiałam, masakra jakaś:/ Przy okazji znów mi jakieś drobne skrzepy galaretkowate białe wyleciały, pewnie pozostałości czopu, ale bez zabarwienia, więc szybkiego porodu raczej to nie zapowiada.. Teraz jeszcze brwi sobie wydepiluję, pazurki na jasno wymaluję i porywam M. na spacer.

Do góry