reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam, pierwsze skrobanie szyb mam już za sobą brrr

Kittek współczuję dla twojego T, przykre jest, że tyle dzieci nie ma domu, łzy się same cisną do oczu. Nasi sąsiedzi tydzień temu adoptowali malutką dziewczynkę.
Monia jak znajdę wszystkie składniki to może na weekend zrobię tą zupkę, skoro taka pyszna ;-):tak:
Basia dobrze, że W już zdrowieje , w czwartek trzymam za was &&&
Elvie znaczki szybko się zwrócą z nawiązką ;-) mi ostatnio brak czasu na Ori

reklama
Dzieńdoberek

Jestem, dzisiaj szwy jadę ściągnąć i może położę się na plecach, chociaż jakąś blokadę mam przed bólem :no:
Dodatkowo prawa ręka mi odmówiła posłuszeństwa, plastry przeciwbólowe i opaska ściągająca trochę pomagają ale jak nie urok to...:wściekła/y:rehabilitantka mówi że to przez obciążanie tej ręki jak się z boku na bok przekręcam , albo jak na boku leżę:-(

Przepraszam że wszystkim nie odpiszę, podczytuję was, zdrówka chorującym życzę i słoneczko przesyłam bo u nas dzisiaj świeci :cool2:

witam,

gosienko, współczuję. Wierzę, że masz dość, oby po zdjęciu szwów było tylko lepiej.

mamusia, ja również:wściekła/y: plan na dzisiejsze popołudnie - posprzątać garaż. Gratów tam tyle, że nie mam jak autem wjechać.
kittek, w namiotach śpią...grrr, już mi zimno. Ja od wczoraj czytam do poduszki Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły. Szukam wskazówek, jak ogarnąć tego mojego uparciucha:-)

Chorowitkom, zdrówka.

Kittek- qurcze, czemu nic nie powiedziałaś? Przysłałabym Ci paczkę, a teraz już jest za późno :(

Gosieńko- &&&& za wizytę zaciśnięte do białości.

W pt Andrzejki, a mój R. wyjeżdża i nie wiadomo kiedy wróci, przyjaciele królika co prawda przyjdą i będzie się działo, ale fajniej by się działo z szanownym małożonem :p

Pies w domu, zobaczymy co wet powie na bieganie po schodach i bieganie w ogóle, bo mi psina przybrała u teściowej jakieś 3 kg :szok: no ale wiadomo, ruch miała ograniczany, to jest efekt. Najzabawniejsze jest to, że Bartek boi się nawet małych psów spotkanych przypadkowo, więc do znajomych z psami nie możemy jeździć, przyjaciele psy zamykają, bo wiedzą, a jak gwiazda wczoraj weszła do domu, to się ją rzucił przytulać, a ona wielka jest :-) tzn. wysoka... czyli mamy w chacie dogoterapię :p
Uciekam do laryngologa :-)

hello
wpadam na szybciutko, bo zaraz na ćwiczenia śmigamy. Pomimo mojej diety Wiktorek wygląda koszmarnie, policzki masz aż ciemno czerwone, a krem się wchłania w ciągu 10 minut:-( Już się wizyty u alergologa doczekać nie mogę.
Kici śliczne kocurki.
Basia daj znać koniecznie po wizycie.
Kittek biedne takie dzieciaki. Szkoda, że u nas system tak utrudnia adopcje. Dzisiaj poszła paczka, mam nadzieje, że do piątku dotrze (nie miałam jak się na poczte wcześniej dokulać)
Aniez bo to swój jest;-) Daj znać po wizycie. &&&&&&&&&

uciekam się pakować

Aniam - moje kotki są z Mińska mazowieckiego ;-)ja dzisiaj wpadłam tylko na chwile... od rana w pracy miałam mega wkur*wa i ryczałam z bezsilności... ale o powodzie napisze gdzie indziej... normalnie trząchało mną tak, że musiałam leki uspokajające łyknąć.

Marta kciukasy trzymam :tak:

Kittek he he no już mnie kilka osób pytało czemu takiego sufitu nie chcę mieć :-D:-D w sumie bardziej się podoba niż te kasetony co na nim były .

Kici kotki masz śliczne , mój białas jest w plamy :tak: do tego syczy , gryzie i kopie :-D

Gosieńko trzymaj się i oby szybko było coraz lepiej :tak:

Annaoj - biedny Wiktorek :-:)-( A te domowe sposoby , kąpiel w krochamalu ( dobrze pamiętam ) w czymś tam się kąpie :-D:-D:-D skleroza się odzywa ;-)

BYłam ćwiczyć , pan płyty dociął i potem będą kładli . Syf jak był tak jest , ale jeszcze ze dwa dni muszę wytrzymać :tak:

Witam się :-)
Jestem, żyję tylko trochę zalatana jestem i podczytuje z totalnego doskoku...
Dzisiaj byłyśmy z jedną mama na zakupach mikołajkowych :-) oj udały nam się i dzieciaki będą miały super paczki na mikołaja za całe...20 zł :tak:
Jak wróciłam to mnie wzięło na porządek w dokumentach...oj miałam tam bałagan :sorry: ale już jest wszytko posortowane, powywalałam co już stare i aż się miejsce zrobiło :-D

Marta &&& za dzisiaj
Gosieńko oby to rzeczywiście tylko nadmierne obciążenie powodowało ból...&& za zdjęcie szwów i swobodę w leżeniu :tak:
Annaoj biedny Wiktorio. Oby szybko udało wam się mu pomóc
Kittek aż mi zimno na myśl o T. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. A ty się kuruj!

reklama
Kubuś dobrze, możemy uodparniac i dostałam skierowanie do sanatorium dla Bartka. Teraz oby dali jakoś sensowny termin, tzn. przed wrześniem, bo potem Kuba nie pojedzie.

Pies pomalutku po schodach może chodzić, więc zostaje. Nawet nie wiecie, jak mnie to cieszy!

Do góry