reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzieki, widze ze Krystyna podskoczylo w tabeli, jak dawalam corce to bylo doslownie na koncu,
a te tabele widzialam z tego wychodzi mi chlopiec co by mi pasowalo do parki i maz by sie ucieszyl bo same siostry mial (3 lacznie) ale ja bym sie na 2 dziewczynke nie obrazila jakos tak solidarnosc jajnikow ;-)

reklama
dzieki, widze ze Krystyna podskoczylo w tabeli, jak dawalam corce to bylo doslownie na koncu,
a te tabele widzialam z tego wychodzi mi chlopiec co by mi pasowalo do parki i maz by sie ucieszyl bo same siostry mial (3 lacznie) ale ja bym sie na 2 dziewczynke nie obrazila jakos tak solidarnosc jajnikow ;-)

A jak sprawdzasz poprzednia ciaze w tabelce, to sie zgadza, ze dziewczynka?
;-)

hej kobitki,a ja juz na L4 choc nie od gina bo jest na urlopie ale dostalam normalnie od lekarza,nie dalam rady wczoraj w pracy mialam na 14,a o 19 juz M musial po mnie przyjechac,bo myslalam,ze padne,ciagle mam mdlosci ale co tam do fasolki sie wszystko zniesie,a prace mam ciagle stojaca, nawet nie ma kiedy odetchnac tak,ze na razie dalam sobie spokoj

Czesc mamuski

Nie moge sie juz doczeka wizyty u ginka, ktory mam nadzieje odwola mi nakaz lezenia bo juz tak leze 2 tygodnie i dostaje "kota". Marze o krotkim chociaz spacerku, chociaz z drugiej strony u mnie tak goraco ze moze to i lepiej ze siedze w domku sobie, pod wentylatorkiem :-)

Witam wszytskie nowe mamuski i gratukuje 1szych blizniat kwietniowych 2010

Co do mojego samopoczucia: mam masakryczne napady glodu, co 2 godziny musze cos w siebie wsadzic albo nachodza mnie mdlosci. Juz jestem tym zmeczona i coraz mniej rzeczy mi smakuje i sprawia i radosc. Chociaz na dzis zazyczylam sobie truskawkowego shake'a i kanapeczke z nutella, ale to najpierw moj m. musi zrobic zakupki:tak: poza tym podobnie jak u Was. Jak juz mam mniej mdlosci albo mnije siusiam to juz mysle co to moze znaczyc i troche sie denerwuje ale z drugiej strony mysle pozytywnie i ciesze sie moim"nowym" biustem na ktory nie moge ie napatrzyc :-D;-)

pozdrawiam i milego dzionka

P.S. 13x13 jak ty odpisujesz na posty to az< milo sie czyta, wiaodmo w skrocie co zostalo napsiane przez caly dzien:tak:

co do mojej ciąży to była stymulowana, leczyłam sie troszke, lekarz mówił mi o prawdopodobieństwie bliźniat, ale jednak sie tego nie spodziewałam, bea pierwsze bliźniaki w mojej i męża rodzinie, cieszę się, szczerze mówiac spać dzis zbytnio nie mogłam, ale coraz bardziej sie osfajam z tą myślą, ważne by było wszystko wporządeczku:-)

ticker.php

moj M mowi mi caly czas,ze on mysli,ze to beda blizniaki ale przeciez jakby byly to by lekarz juz widzial,prawda w piatym tygodniu to juz raczej rozpoznac:) choc u mnie jest prawdopodobienstwo,bo moja mama jest z blizniat i u taty tez byly,babcia mi zawsze powtarzala teraz moze byc twoja kolej bo to co drugie pokolenie:)hihi,zobaczymy;)

reklama
co do mojej ciąży to była stymulowana, leczyłam sie troszke, lekarz mówił mi o prawdopodobieństwie bliźniat, ale jednak sie tego nie spodziewałam, bea pierwsze bliźniaki w mojej i męża rodzinie, cieszę się, szczerze mówiac spać dzis zbytnio nie mogłam, ale coraz bardziej sie osfajam z tą myślą, ważne by było wszystko wporządeczku:-)

ticker.php
no i oczywiscie gratuluje:)!

Do góry