reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wpadam na chwilke tylko się przywitać :-p dzisiaj od rana mam młyn i dopiero usiadlam :eek: :szok:
Poszliśmy do fryzjera w trójkę a u fryzjera moja mama :-D żeśmy się spotkały :-):-D po fryzjerze kawusia, potem pojechaliśmy po nowy odkurzacz bo stary zaprotestował :-p szybki obiad i dobieranie biżu na wyjście i kurde jest 16:30...za godzinę wyjeżdżamy :-p
Całuski dla wszytkich i dzięki za życzenia oby sie spełniły :-D

reklama
witam się sobotnio. dzisiaj teściowa była u nas na obiedzie, mały się za nią stęsknił :-) było bardzo miło, jutro jedziemy do mojej "mamusi" w odwiedziny... małż tylko nas podrzuci i sam jedzie do kolegi... po co ma się stresować :-p
byliśmy na wieczornym spacerze, ale strasznie wieje, więc wróciliśmy.

Miłego popołudnia/wieczoru

Ot zawody... A ja tu na deszczu, wili jakies.... ;-)

ale za to jaki spokój, nie?

Umowilam sie na glupie andrzejki z kolezanka, zrobilam zakupy, pol dnia w kuchni siedzialam, a ona mi napisala ze jest jeszcze u kogoś w olsztynie i wroci pozno wiec nie bedzie miala juz dzis czasu... zajebiscie sie poczulam, nie powiem...

że też nie mam do Ciebie bliżej...

odkąd Staś nie śpi w dzień to pada mi po 18 zaraz, zycie jest piekne, i tyyle czasu mam:-) ciekawe jak długo tak zostanie...

marta - współczuję i żałuję, że tak daleko mieszkasz. Powiedziałabym takiej koleżance dobitnie, co o niej myślę. Słów brak..:no:

Tym, które się dzisiaj wybierają na Andrzejki życzę cudownej zabawy.

salamandra - daj znać, jak dostaniesz kiecki;-)

Martus- no zesz... no to robimy impreze Andrzejkowa tutaj :-) ja jestem :-) ciasto moge przyniesc i wino :-D:-D:-D
Elvie- potem na przepisowy Ci wrzuce, ale moj jest na zakwasie, a zakwas maz 5 dni produkowal :-D ja sie w to nie mieszam... kilka dni temu zakwas z burakow nastawil i teraz barszcz trzeba robic ;-)

Eksperyment w postaci polkruchego z malinami pod beza siedzi w piekarniku, a ja wino sacze :-D

Ola spi... ciekawe jak dlugo... obstawiam ze za maks pol godziny sie obudzi i bedzie wariowac do polnocy albo i dalej...

Tanczylysmy z Ola z godzine temu i cos mi w plecach przeskoczylo ze teraz zgieta chodze... ale w tych tancach przynajmniej rozgryzlam Olke z jednym problemem... dzieki temu i FraniowejMamie (ktorej nalezy sie hold za to co robi i za to jaka ma wiedze i za to ze ta wiedza sie dzieli) bede spala spokojniej...

Spokojniej bede tez spala dzieki zawartosci szklanki ktora trzymam w reku hehe :)

Ostatnia edycja:
A my chcąc młodą wymęczyć zaczęliśmy zbiorowo wariować, Lenka przeszczęśliwa, biegała ode mnie do M. śmiejąc się przy tym bardzo głośno:happy: Problem w tym, że my zmęczeni a ona nie do zajechania!!

Teraz leci reklama lidla - Leny ulubiona:-D Dziecko tańczy przy niej jak szalone:-)"Mam talent" się skończy to pójdziemy Lenkę kąpać, bo pospała od 15:00 do 17:00, więc na sen się nie zanosi.

reklama
Heloł

Mogę się też przyłączyć do imprezy Andrzejkowej pliiiisssss :-D winko też sączę :tak:

Martuś uważaj na swój kręgosłup bo nie ma z nim żartów.Co do Franiowej Mamy to dla mnie jest to człowiek anioł :tak:

Aniez pożycz twojego małża choć na jeden dzień niech mi te zakwasy porobi ;-)

ewka u nas to samo , Helenka zrezygnowała ze spania w dzień więc koło 18 jest już padnięta ale ja się staram przetrzymać ją do 19:tak:

kici super że spotkanie z teściową udane, mam nadzieję że po jutrzejsze wizycie u mamusi nie będziesz rzucać talerzami ;-)

Elvie czy twoja mama nadal na antybiotyku? bo dzisiaj ją widziałam jak po mieście śmigała;-)

Wasze zdrówko kobietki , bawcie się dobrze :tak::-):-):-)

Do góry