reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam sie i ja weekendowo... mamy sobote leniwca, rano dzieciaki wstaly o 8:00, ale zaraz potem zaladowaly sie do lozka mamuni :-) chleb upieklismy, pojdzie mi w siedzenie, bo pyszny wyszedl i zajelam sie konsumpcja ;-)

A przed chwila mielismy z mezem ubaw, bo w TV pokazali biegi narciarskie, na co moje dziecko wykrzyknelo "O! Malysze jada!"... a teraz opowiada bajke z obrazkow... o brzydkim kaczatku... :-)

Witam i znikam,
kuzyn był, pomógł M. zamienić sofy, mam dzięki temu więcej miejsca, więc się za porządki wzięłam.
Pralka hula, suche pranie ogarnęłam, naczynia zostały ale to działka M.
Obiadu dzisiaj nie gotuję, bo mi się nie chce:-p Pojedziemy gdzieś na jedzonko, jak ktoś piękne i gorące poda na talerzu to mi lepiej smakuje:-)
Miłego weekendu - poczytam Was wieczorkiem:tak:

gosienko - Lenka zasypia późno, ale za to śpi długo, dzisiaj do 9:40 więc rodzice szczęśliwi bo wyspani:-D

Witam sie i ja weekendowo... mamy sobote leniwca, rano dzieciaki wstaly o 8:00, ale zaraz potem zaladowaly sie do lozka mamuni :-) chleb upieklismy, pojdzie mi w siedzenie, bo pyszny wyszedl i zajelam sie konsumpcja ;-)

A przed chwila mielismy z mezem ubaw, bo w TV pokazali biegi narciarskie, na co moje dziecko wykrzyknelo "O! Malysze jada!"... a teraz opowiada bajke z obrazkow... o brzydkim kaczatku... :-)
aniez - podaj przepis na ten chleb, mam dwie specjalne mąki do pieczenia chleba kupione to może się wreszcie zmobilizuję je zużyć;-) Z Małyszów się uśmiałam:-D

Witam sie i ja.Oj jak u nas dzis pieknie.Do sloneczka 34 stopnie.Bylysmy na dluuuugasnym spacerku z pieskiem.Oczywiscie Ami go caly czas prowadzi.Komicznie to wyglada i wszyscy ludzie maja ubaw z niej.Rozkazuje mu gdzie ma isc.Jak pies zejdzie na ulice to stoi i czeka az wejdzie spowrotem na chodnik krzyczac chodzcie.Nie umie mowic chodz tylko chodzcie.:-D

Ide rybke przygotowac i bedziemy jesc.Ciekawe czy Ami laskawie cos skubnie.

Wszystkim udanych Andrzejek zycze.

Annaoj, na pewno mozna zlozyc reklamacje, niestety nie wiem gdzie.

Gosienko, dosc czesto jestem slomiana wdowa. Teraz to juz drugi weekend pod rzad, i jeszcze nastepne dwa chlopa nie bedzie. Ot zawody... A ja tu na deszczu, wili jakies.... ;-)

Eh... humor mi zjechał totalnie do zera..nawet ponizej...
Umowilam sie na glupie andrzejki z kolezanka, zrobilam zakupy, pol dnia w kuchni siedzialam, a ona mi napisala ze jest jeszcze u kogoś w olsztynie i wroci pozno wiec nie bedzie miala juz dzis czasu... zajebiscie sie poczulam, nie powiem...

Do tego Olka mi podpada, ma katar, szklane oczy i ciagle chce spac... a jak broi przy plasterku...

Do kopow od losu chyba juz powinnam przywyknac...

Anna zadzwoń do federacji praw konsumenta w wawie oni CI powiedzą co masz zrobić . ale najpierw wysmaruj pismo do organizatora szkolenia , jak nic z tym nie zrobią postrasz federacją . federacja działa dośc skutecznie przynajmniej w reklamowaniu rzeczy .

Marta wpadaj do mnie , ehh żeby tak było bliżej :-(

reklama
tak na chwilkę zajrzałam
spróbuję na początek reklamację w firmie organizującej szkolenie złożyć, chyba, że mój szef będzie innego zdania
Aniez smaka mi narobiłaś na domowy chlebek.
Marta uważam, że to chamstwo i tyle, i oczywiście nie omieszkałabym koleżance o tym powiedzieć. Mam nadzieje, że Olkę nic nie "bierze"

miłego wieczorka

Do góry