reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

magda rozbawilas mnie tym tekstem ze gdy nie ma w domu dzieci......No to zycze udanego dnia bez dzieci.

Agnieszka bawcie sie dobrze jutro.

aniez ja tez salon i lazienke wyszmatowalam.Niezly tekst he he.Jutro jeszcze pokoik i posprzatane.Z ta roznica ze ja takie dni mam codziennie bo niestety nie pracuje.

salamandra​ wrzuc fotki tych bucikow.Chetnie poogladamy.

reklama
padam...
łapska mnie tak bolą że nawet nie chcą mi po klawiaturze paluchami stukać... ale mam całą chatą wypucowaną łącznie z oknami :szok: ale już nie mogę...
Dzięki dziewczynki :-D telefon zabiera A. ale chyba każe mu go wylączyć :-p i włączymy dopiero jak po odwóz będziemy dzwonić :-D;-)

Witam się i ja po tygodniowej nieobecności... ja ciągle mam zapieprz w pracy, a w domu każdą wolną chwilę poświęcam Q.
u mnie generalnie bez zmian... zaraz poczytam co u was.

hejka

wszystko przeczytałam, ale jakoś ostatnio nie mam weny. Jakoś ostatnio same negatywne zdarzenia mam w okolicy i z jednej strony dają mi dużo do myślenia, jak czasem bezpodstawnie narzekam i marudzę, ale niestety też przygnębiają.
mam nadzieje, że do jutra mi się nastrój poprawi i zajrzę.

Marta dzielne jesteście, a Ola jak na swoje przejście naprawdę zrobiła ogromne postępy
Katik, Kittek spóźnionego najlepszego.
dobranoc

Mój słodziak waży tyle, co paczka żelków;-):-D

piękne porównanie:-)

Siedzę i oglądam, jak Lenka zajmuje się swoim ulubionym bobasem - przewija go, karmi, buja na bujaczku, przytula i całuje. Przed chwilą wypadł jej z bujaczka, więc mu pokazywała paluszkiem nu-nu i mówiła "nie nie nie" - chyba niegrzeczny był:-D

słodziutka!

Ewka, Wy tez macie inhalator, co podajesz tam mlodym?
Ktos jeszcze stosuje inhalator????

my mamy pulmicort(steryd) i berodual (rozszerzający oskrzela), taki zestaw naprawczy jak tabletki i flixotide nie dają rady... ale rozcieńczamy solą fizjologiczną, żeby dłużej szło, więc spokojnie możesz Polince dać:-) a co jej się dzieje?

Salamandra spóżnione wszystkiego najlepszego! w 2 ciaży też miałam ogromniastą fazę na frytki:-)

Kittek, Katik najlepszego z okazji imienin!

Agnieszka
udanej imprezki!

a ja się relaksuję, chłopaki poszły lulać o 18, nie wiem co to za święto:-) w połowie faktów dołączył do nich tatuś i tym sposobem mam wolny wieczór, net, wino i ja:-)

Dziękuję jeszcze za życzenia:-)
Dziś moja mama sobie przypomniala,że mialam urodziny 2 dni temu. Tak jej było przykro, że zapomniała. trudno mi uwierzyć, bo rok temu i dwa lata temu było identycznie :no:

jest mi baardzo niedobrze, więc już dziś nic nie naskrobię. Wrzucam Wam foty bucików, ktore kupiłam, z tym,ze fotki sciągnięte z allegro,bo robic mi sie nie chciało :zawstydzona/y:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 28
  • 2.jpg
    2.jpg
    102,7 KB · Wyświetleń: 15
  • 4.jpg
    4.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 15
  • 6.jpg
    6.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 22
  • 7.jpg
    7.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 14
hejka

wszystko przeczytałam, ale jakoś ostatnio nie mam weny. Jakoś ostatnio same negatywne zdarzenia mam w okolicy i z jednej strony dają mi dużo do myślenia, jak czasem bezpodstawnie narzekam i marudzę, ale niestety też przygnębiają.
mam nadzieje, że do jutra mi się nastrój poprawi i zajrzę.

Marta dzielne jesteście, a Ola jak na swoje przejście naprawdę zrobiła ogromne postępy
Katik, Kittek spóźnionego najlepszego.
dobranoc
Asia, mama mi mowila, ze kilka dni temu w Mikolowie byl pogrzeb tych ludzi z rozbitej awionetki pod Krakowem, ze niby z Kamionki bylo to malzenstwo... pewnie obilo Ci sie o uszy...

my mamy pulmicort(steryd) i berodual (rozszerzający oskrzela), taki zestaw naprawczy jak tabletki i flixotide nie dają rady... ale rozcieńczamy solą fizjologiczną, żeby dłużej szło, więc spokojnie możesz Polince dać:-) a co jej się dzieje?
Ewcia, nic generalnie sie nie dzieje. Poprostu Polka od wrzesnia przerobila 3 antybiotyki, 2 na zapalenie ucha, trzeci na angine, tyle ze po drugim zostal jej brzydki kaszel i ciagnal sie ze 2 tygodnie, dlatego wlasnie tesciowa kupila Poli inhalator i mocosolvan na w razie W, bo tutaj procz antybiotyku i paracetamolu to ja dla niej nic nie dostaje...
Kilka dni temu skonczyla antybiotyk, i wlasnie tak sie zastanawiam czy jej ta sola fizjologiczna jeszcze nie poinhalowac, bo znow zlobek, i znow zarazki...

Dziekuje za zyczenia :tak:Popijam winko , czekam na Milczenie Owiec na tvn. Uwielbiam ten film, choc widmo 15 minutowych reklam co chwile mnie przeraza.....

reklama
salamandra - super zakupy:tak:

Katik - miłego seansu

Niech mi któraś przyjedzie szoguna usypiać - pliiiiiiiiiiiis, bo ja z nią już dzisiaj nie wyrabiam:zawstydzona/y:

Do góry