aniez
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny, rano zarejestrowalam sie na 10.00 do lekarza, czekalam tam tylko 10 minut, co mnie milo zaskoczylo, bo geeralnie jestem zdechlak i wiecej bym nie wysiedziala, babka sie mnie pyta, co mi jest, no to ja jej na to, ze goraczka, gardlo z ropa, nie kaszle, nie kicham (w domysle angina), no to ona mnie postanowila osluchac i mowi, ze osluchowo czysto, gardelko pokazac... odskoczyla jak oparzona z okrzykiem 'Alez pani ma ropna angine' (tez mi nowina, nie?)... po raz pierwszy od 10 lat siedze na siebie na L4, leze w wyrku, bo nie mam na nic innego sily, biore leki i mam nadzieje, ze dzieci nie zaraze (dobrze, ze siedza w zlobko- przedszkolu).
Katik- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gosienka- pamietam o spotkaniu, pamietam i sie kuruje, a na ropna angine nic innego nie pomoze, bo bakterie wybija antybiotyk (na wirusy nie dziala, jakby to byla wirusowa angina, to mozna by sie pobawic w homeopatie).
Marta- dobrze bedzie &&&&&&&&&&&&&&& a nie mozesz Ty olac tego prasowania???
Elvie- zielony katarek to katar bakteryjny, wiec obserwuj, mam nadzieje, ze nic sie nie rozwinie!
MamoPaulinki- tez na szczescie nigdy w zyciu nie mialam grypy i nie chcialabym jej miec, juz mi ta moja przypadlosc z anginami styknie... nie mialam tez zapalenia oskrzeli, pluc... ospe i rozyczke w dziecinstwie odbebnilam, poza tym ta cholerna angina :-(
Katik- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gosienka- pamietam o spotkaniu, pamietam i sie kuruje, a na ropna angine nic innego nie pomoze, bo bakterie wybija antybiotyk (na wirusy nie dziala, jakby to byla wirusowa angina, to mozna by sie pobawic w homeopatie).
Marta- dobrze bedzie &&&&&&&&&&&&&&& a nie mozesz Ty olac tego prasowania???
Elvie- zielony katarek to katar bakteryjny, wiec obserwuj, mam nadzieje, ze nic sie nie rozwinie!
MamoPaulinki- tez na szczescie nigdy w zyciu nie mialam grypy i nie chcialabym jej miec, juz mi ta moja przypadlosc z anginami styknie... nie mialam tez zapalenia oskrzeli, pluc... ospe i rozyczke w dziecinstwie odbebnilam, poza tym ta cholerna angina :-(
Ostatnia edycja: