reklama
tylko jest pewne ale... w ciąży nie możesz pracować dłużej niż 4h przed komupterem, nawet jeśli byś chciała. Pracodwaca musi dać Ci wolne na wszelkie badania które zleci Ci lekarz, a nie mogę być one wykonane po godzinach pracy. Nie możesz być zatrudniona po godzinach, ani w niekorzystych dla kobiet w ciąży warunkach. Praca zmianowa też odpada, chyba, że dostajesz tylko zmiany w ciągu dnia. Generalnie jak już jesteś w ciąży to pracodawca tak czy siak powinien wiedzieć, bo inaczej nie może przestrzegać Twoich praw.
Masz racje... ale wolalabym nie ujawniac tego faktu na rozmowie ;-);-);-) Pozniej to juz tak
Masz racje... ale wolalabym nie ujawniac tego faktu na rozmowie ;-);-);-) Pozniej to juz tak
jak chcesz mieć pewność to radzę Ci napisz tutaj:
Porady prawne [porady.prawne@cpk.org.pl]
ja od nich otrzymałam wiele informacji odnośnie swojej sytuacji z pracodawcą.
jak chcesz mieć pewność to radzę Ci napisz tutaj:
Porady prawne [porady.prawne@cpk.org.pl]
ja od nich otrzymałam wiele informacji odnośnie swojej sytuacji z pracodawcą.
super, dziekuje Ci bardzo!!!!
super, dziekuje Ci bardzo!!!!
nie ma za co
po to tutaj jesteśmy, aby sobie pomagać
Dziewczyny nadal nas mało w grupie społecznościowej, gdzie możemy bezpiecznie pokazywać nasze brzuszki i zdjęcia z USG.
Każda zainteresowana niech się zgłosi do aniam141 (jak ją najszybciej znaleźć? - założyła topic Kwietniówki u lekarza tak więc na pierwszej stronie ją znajdziecie) napisać maila z prośbą o zaproszenie i już :-)
Każda zainteresowana niech się zgłosi do aniam141 (jak ją najszybciej znaleźć? - założyła topic Kwietniówki u lekarza tak więc na pierwszej stronie ją znajdziecie) napisać maila z prośbą o zaproszenie i już :-)
aga002
Fanka BB :)
Jestem tego samego zdania co Ty, Aniez
Życzę smacznego, ja kisiel właśnie wciągam na śniadanko Ostatnio często mam na niego ochotę;-)
a ja budyń nie wiem jak ja mogę na niego jeszcze patrzeć ,przed ciążą prawie wcale go nie jadłam a teraz potrafi mi się śnić po nocach a je go prawie codziennie
nie ma za co
po to tutaj jesteśmy, aby sobie pomagać
wiesz szanse są 50/50 ;-) więc wiesz, można wierzyć, a jak co to zaliczyć to do statystycznego błędu w wysokości 1%olapolap wg kalendarza chłopiec, ale nie wiem czy do końca wieże w te chińsie wróżby ;-)
reklama
kasiaasia4
Początkująca w BB
Hej dziewczyny
Dawno nie pisałam ale u mnie wszystko ok 4 listopada idę na kolejne usg zasatanawiaja się nad podszyciem szyjki ale nie wiem czy w ogóle podejma jakąś decyzję czytałam o tym sporo i wielu lekarzy twierdzi ze podszycie tak na prawde nic nie daje nie wiem co o tym sądzić .21 .10 wyszłam ze szpitala w/g usg byłam wtedy w 11tyg i 2 dni dziecko 5 cm nie wiem czy nie za małe nic więcej nie powiedzieli a na wypisie napisali podejrzenie niewydolności cieśniowo- szyjkowej a szyjka długośći 1,93 czy któraś z was moze wie cos na ten temat?
Jestem troche załamana nie wiem co mnie czeka
POZDROWIONKA DLA WAS WSZYSTKICH
http://www.suwaczki.com/tickers/8599skjopbbr5547.png
Dawno nie pisałam ale u mnie wszystko ok 4 listopada idę na kolejne usg zasatanawiaja się nad podszyciem szyjki ale nie wiem czy w ogóle podejma jakąś decyzję czytałam o tym sporo i wielu lekarzy twierdzi ze podszycie tak na prawde nic nie daje nie wiem co o tym sądzić .21 .10 wyszłam ze szpitala w/g usg byłam wtedy w 11tyg i 2 dni dziecko 5 cm nie wiem czy nie za małe nic więcej nie powiedzieli a na wypisie napisali podejrzenie niewydolności cieśniowo- szyjkowej a szyjka długośći 1,93 czy któraś z was moze wie cos na ten temat?
Jestem troche załamana nie wiem co mnie czeka
POZDROWIONKA DLA WAS WSZYSTKICH
http://www.suwaczki.com/tickers/8599skjopbbr5547.png