reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
tylko jest pewne ale... w ciąży nie możesz pracować dłużej niż 4h przed komupterem, nawet jeśli byś chciała. Pracodwaca musi dać Ci wolne na wszelkie badania które zleci Ci lekarz, a nie mogę być one wykonane po godzinach pracy. Nie możesz być zatrudniona po godzinach, ani w niekorzystych dla kobiet w ciąży warunkach. Praca zmianowa też odpada, chyba, że dostajesz tylko zmiany w ciągu dnia. Generalnie jak już jesteś w ciąży to pracodawca tak czy siak powinien wiedzieć, bo inaczej nie może przestrzegać Twoich praw.

Masz racje... ale wolalabym nie ujawniac tego faktu na rozmowie ;-);-);-) Pozniej to juz tak
:-D

Dziewczyny nadal nas mało w grupie społecznościowej, gdzie możemy bezpiecznie pokazywać nasze brzuszki i zdjęcia z USG.

Każda zainteresowana niech się zgłosi do aniam141 (jak ją najszybciej znaleźć? - założyła topic Kwietniówki u lekarza tak więc na pierwszej stronie ją znajdziecie) napisać maila z prośbą o zaproszenie i już :-)

Jestem tego samego zdania co Ty, Aniez:tak:
Życzę smacznego, ja kisiel właśnie wciągam na śniadanko:-D Ostatnio często mam na niego ochotę;-)

a ja budyń nie wiem jak ja mogę na niego jeszcze patrzeć ,przed ciążą prawie wcale go nie jadłam a teraz potrafi mi się śnić po nocach a je go prawie codziennie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie ma za co :tak:
po to tutaj jesteśmy, aby sobie pomagać :cool2:

reklama
Hej dziewczyny
Dawno nie pisałam ale u mnie wszystko ok 4 listopada idę na kolejne usg zasatanawiaja się nad podszyciem szyjki ale nie wiem czy w ogóle podejma jakąś decyzję czytałam o tym sporo i wielu lekarzy twierdzi ze podszycie tak na prawde nic nie daje nie wiem co o tym sądzić .21 .10 wyszłam ze szpitala w/g usg byłam wtedy w 11tyg i 2 dni dziecko 5 cm nie wiem czy nie za małe nic więcej nie powiedzieli a na wypisie napisali podejrzenie niewydolności cieśniowo- szyjkowej a szyjka długośći 1,93 czy któraś z was moze wie cos na ten temat?
Jestem troche załamana nie wiem co mnie czeka
POZDROWIONKA DLA WAS WSZYSTKICH
http://www.suwaczki.com/tickers/8599skjopbbr5547.png

Do góry