reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ba...gratulacje, Ness jest śliczna:)......Ja tez już chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dziewczynki watek juz istnieje, czyli rozpakowywanie rozpoczete:). Jako na nastepną stawiam na forget:)

Tak sie zastanawiam, może by utworzyc jeszcze watek z gratulacjami, bo nie ukrywam ,że miałam problem aby przebrnac w tyl przez wszystkie posty. Aha i jeszcze jedno, jezeli mam zapisywac na liste to wolalabym abyscie pisaly jednak do mnie, bo nie bedę w stanie później odszukac.

reklama
To niesamowite, że Ba już do nas napisała! :szok::-) super!
(to co to za "cuda" piszą że po cc trzeba leżeć, nieruszać się itp?:confused::dry:)
a Ba nie dość, że z nami w kontakcie prawie non stop to jeszcze 2h po zabiegu ona przy kompie!!!- Ja też tak chcę!!! :-D

BA- tak bardzo cieszę się z Tobą tym waszym maleńkim i jednocześnie największym szczęściem!!!:-D Serdeczne pozdrowienia dla całej trójeczki i teraz dużo siły i zdrowia!!!:-)

Jeju jakie to niesamowite!!! Jak ja sobie pomyślę, że tam wewnątrz mnie jest też taka (no troszkę mniejsza jeszcze) "gotowa" dziewuszka to....no nie moge uwierzyć!!!:szok::-D To takie cudowne!!!:-D

Taaaak- Wronka- jeszcze wątek z gratulacjami prosimy!!! ;D

To niesamowite, że Ba już do nas napisała! :szok::-) super!
(to co to za "cuda" piszą że po cc trzeba leżeć, nieruszać się itp?:confused::dry:)
a Ba nie dość, że z nami w kontakcie prawie non stop to jeszcze 2h po zabiegu ona przy kompie!!!- Ja też tak chcę!!! :-D

BA- tak bardzo cieszę się z Tobą tym waszym maleńkim i jednocześnie największym szczęściem!!!:-D Serdeczne pozdrowienia dla całej trójeczki i teraz dużo siły i zdrowia!!!:-)

Jeju jakie to niesamowite!!! Jak ja sobie pomyślę, że tam wewnątrz mnie jest też taka (no troszkę mniejsza jeszcze) "gotowa" dziewuszka to....no nie moge uwierzyć!!!:szok::-D To takie cudowne!!!:-D

Elus, ba pisze do Nas z telefonu/na.

Elus, ba pisze do Nas z telefonu/na.

Ale przecież jest też wpisik (z jej nika) od niej samej z forum sprzed parunastu chyba minut? ale nie ważne w sumie- ja się cieszę jak głupia jakbym to ja urodziła! :-D:-D:-D:-D wariatka!:-) Jednak bardzo stałysmy się sobie wszystkie bliskie przez te "pare" miesięcy :-)

BA Gratulacje, również od mojego męża :-)

Nareszcie masz już małą na świecie :-):-):-)

Przez twój poród, dotarło do mnie, że to już bardzo blisko.

Mąż dziś maluje pokój dziecka i jak usłyszał, że urodziła się pierwsza dzidzi, to do razu przyspieszył ruchy :-):-):-) I kazał jeszcze poczekać cierpliwie naszej Alicji, bo pokoik nie gotowy.:-)

ja też mam na szczęście w służbowym blueconnecta, więc jak go nie zapomnę wziąć to też będę z wami na bieżąco :-D a tak to mam spisane numery do kilku z was w swoim prywatnym telefonie, więc sms-y pozostaną jakby co :-) no ale to dopiero za miesiąc...

Ale przecież jest też wpisik (z jej nika) od niej samej z forum sprzed parunastu chyba minut? ale nie ważne w sumie- ja się cieszę jak głupia jakbym to ja urodziła! :-D:-D:-D:-D wariatka!:-) Jednak bardzo stałysmy się sobie wszystkie bliskie przez te "pare" miesięcy :-)

No tak bo w telefonie ma dostep do neta:-D:-D:-D

ja też mam na szczęście w służbowym blueconnecta, więc jak go nie zapomnę wziąć to też będę z wami na bieżąco :-D a tak to mam spisane numery do kilku z was w swoim prywatnym telefonie, więc sms-y pozostaną jakby co :-) no ale to dopiero za miesiąc...

ja tez mam, ale jak ostatnio probowalam cos napisac to mnie szlak trafial, wiec jak znam zycie i moj niecierpliwy charakter, to raczej bede z Wami w kontakcie poprzez sms:)

reklama
Do góry