- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Anek, ja mam taka liste - dostalam ja w tamtejszej szkole rodzenia. Wkleje ja w pn, bo w domu jeszcze nie mam necikuanek pisze:Chce się umówić z jakąś położną, zapytać o listę rzeczy potrzebnych do szpitala
Ewach6, fajniuitko, ze sa szanse na spotkanie na porodowce Mam tylko nadzieje, ze wszytskie nas przyjma, bo maja tlyko 4 pojedyncze sale
anek
Fanka BB :)
No to super Priscilla że już masz taką listę, oczywiście bardzo się cieszę, ze będzie w poniedziałek wklejona :-*
No, no, no.... rzeczywiście oni maja tylko 4 sale pojedyńcze.... ale nas jest na razie 3 więc chyba się pomieścimy Najwyżej będziemy kombinować
No, no, no.... rzeczywiście oni maja tylko 4 sale pojedyńcze.... ale nas jest na razie 3 więc chyba się pomieścimy Najwyżej będziemy kombinować
dori
Widzę, że większość kwietniówek z mazowieckiego wybiera się na Solec. Ja niestety do Was nie dołącze, bo wybrałam szpital praski. Gdybym nie miała stamtąd lekarza to też brałabym Solec pod uwagę a tak to chcę rodzić z osobą którą już znam i mam do niej zaufanie. Ale fajnie, że Wy się byc może spotkacie.
Priscilla
Fan(ka)
Anek, a wlasniie - co do wykupu poloznej, to ja tez sie nad tym zastanawialam, ale uslyszalam (na zajeciach w szkole rodz.), ze jak sobie wykupisz polozna, to ona ma obowiazek bycia z Toba, nawet jesli dopiero co zdarzyla wyjsc z pracy z 12-godzinnego dyzuru... Szczerze mowiac, troche mnie to orzerazilo, bo nie wiem czy chce rodzic pod opieka kobiety, ktora byc moze po ciezkim dniu przychodzi do pracy na nocna zmiane, gdzie tez duzo sie dzieje, bo jest duzo pacjentek i jeszcze po tym, jak padnieta wroci do domu i ledwo zdarzy sie polozyc, bedzie musiala wrocic do szpitala i odebrac moj porod. Nie wiem czy nie lepiej zdac sie na opieke poloznej, ktorej akurat wypada wtedy dyzur, tym bardziej, ze max. maja tlyko 4 rodzace, wiec i tak chyba beda mialy duzo czasu dla kazdej pacjentki... Tak mi sie przynajmniej wydaje... Zorientuje sie jeszcze, jak to wyglada w rzeczywistosci i dopiero wtedy zadecyduje. Ale tez jeszcze nie mam na oku zadnej poloznej
dori
Nie, niestety wykupić się nie dał. Może źle to napisałam i dlatego tak zabrzmiało. Nie mam pewności, że trafię na jego dyżur ale rozmawiałam z nim ostatnio na temat tego jak to bedzie wyglądało i był na tyle przekonujący co do personelu szpitala i jego kompetencji, że zdecydowałam się na poród tam.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
No wlasnie Martwi mnie ta popularnosc
Troche sie boje, ze imie to bedzie jak Kasia czy Ania naszego pokolenia i moje baby bedzie mialo w przedszkolu 5 kolezanek o tym samym imienu
Jak je wymyslalam, ze zdawalam sobie sprawy, ze jest chyba 3 na liscie nabardziej popularnych w zeszlym roku, teraz juz tak sie przyzwyczailam, ze nie wyobrazam sobie zmiany, a poza tym i tak nie znalazlam nic fajniejszego
Troche sie boje, ze imie to bedzie jak Kasia czy Ania naszego pokolenia i moje baby bedzie mialo w przedszkolu 5 kolezanek o tym samym imienu
Jak je wymyslalam, ze zdawalam sobie sprawy, ze jest chyba 3 na liscie nabardziej popularnych w zeszlym roku, teraz juz tak sie przyzwyczailam, ze nie wyobrazam sobie zmiany, a poza tym i tak nie znalazlam nic fajniejszego
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: