reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z mazowieckiego

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki. Ja wybralam jednak szpital na Madalinskiego. Bylismy tam z mężem i jest bardzo ładnie po remoncie. Poród rodzinny gratis. Czy znacie kogos kto tam rodził? Idę dziś się spotkać z położną Agnieszką Bebel- ktoś ją zna a może jakąś inną położną możecie polecic. Termin 1 kwietnia. Pozdrawiam

reklama
OOOO NOWA KWIETNIOWECZKA!!! Witam charietta... na temat Madalinskiego slyszalam rozne opinie..jednak przewaznie dobre....znam dziewczyne ktora rodzila tam w listopadzie, co do porodu oboje z mezem byli bardzo zadowoleni troche gorzej z opieka po ..jednak co rodzaca to inna opinia...

z tym to tak w każdym szpitalu, czyli jak się trafi... ciekawe tylko od czego to zależy...

Pewnie od tego na jaki humor personelu trafisz. Ja narazie w moim szpitalu (czyli Praskim) byłam 3 razy i za każdym razem spotkałam się z bardzo życzliwymi i miłymi osobami. Miejmy nadzieję że w tym WAZNYM DNIU też tak będzie.

Witaj Chareitta :) Też nic o Madalińskiego nie powiem, bo nie znam :( Sama wybrałam Bielański.

Charietta moja siostra rodziła na Madalinskiego ale ok 4 lata
pewnie teraz sa tam lepsze warunki
ale wtedy była zadowolona

Jak byłam na ostatnich zajęciach w szkole rodzenia w Bielańskim to tego dnia nie przyjmowali już do porodów, bo było 100% obłozenia sal poporodowych i ponoć panie po porodzie były zmuszone zostać na noc na salach porodowych :( A wiosna to czas przyjścia na świat "wakacyjnych" dzieci i zawsze rodzi się ich w tym okresie więcej... Mam nadzieję, że żadnej z nas nie odeślą spod drzwi wybranego szpitala. Brrr... Az się boję pomysleć, bo jakoś już się przyzwyczaiłam do tamtych wnętrz, twarze są znajome, droga dojazdu opracowana... Nawet nie wiem gdzie miałabym się udać w innym wypadku :(

ojej faktycznie nie najlepiej :( też nie myślałam o żadnym innym szpitalu, ale jak już trafisz do szpitala i będą chcieli Cie odesłać gdzie indziej, to muszą wskazać szpital o podobnym standardzie... moją koleżanke tak odesłali z Bielańskiego na początku grudnia na Karową i tam już na nią czekali - tylko ja chce poród rodzinny a na Karowej np to 400zł :-[

Z tego co wiem to Praski nie jest aż tak oblegany, poza tym mam stamtąd lekarza więc mam nadzieję, że mnie nie odeślą tym bardziej, że będę jechać 45km i nie uśmiecha mi sie dodatkowo krążyć po warszawie w celu znalezienia miejsca na poród. Ostatnio gdy tam byłam to rozmawiałam z położną i faktycznie wiosną podobno przychodzi na świat najwięcej dzieciaczków ale miejmy nadzieję, że wszystkie dostaniemy się tam, gdzie sobie zaplanowałysmy.

reklama
oj ja tez mam taką nadzieję ze mnie nie odeślą z solca, pamietam ze jak rodziłam w lipcu to mamy lezały tez na korytarzach
pewnie bede musiała zapłacic za znieczulenie ok 600 zł wiec dodatkowo płacic za poród rodzinny mi sie nie usmiecha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry