reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
No właśnie i zastanawiam się czy dla spokoju nie przełożyć na tyg później, żeby już na pewno było... Bo serduszko przy jakiej becie może się pojawić?
zarodek może być, a nie musi. Serduszko w teorii powyżej 10 tys, ale w teorii bo w praktyce bywa różnie. Ja byłam 5+5, beta 14.04 była 1018, wizyta 20.04 i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Aby było serduszko Zaleca sie iść po 6 tc. Ale ja i tak bym poszła tak jak zaplanowalas, kolejna wizyta pewnie będzie za 2/3 tyg :) leć normalnie 10 i dawaj znac!!! ❤️❤️❤️❤️

zarodek może być, a nie musi. Serduszko w teorii powyżej 10 tys, ale w teorii bo w praktyce bywa różnie. Ja byłam 5+5, beta 14.04 była 1018, wizyta 20.04 i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Aby było serduszko Zaleca sie iść po 6 tc. Ale ja i tak bym poszła tak jak zaplanowalas, kolejna wizyta pewnie będzie za 2/3 tyg :) leć normalnie 10 i dawaj znac!!! ❤️❤️❤️❤️
No 10.05. wg ostatniej miesiączki będzie już 7+1, tylko że owu miałam prawie tyg później więc realnie będzie 6 coś, więc myślę że powinno być już wtedy coś widać :) a jak nie będzie jeszcze seduszka to 16.05. mam wizytę u gina na NFZ 🙈

No 10.05. wg ostatniej miesiączki będzie już 7+1, tylko że owu miałam prawie tyg później więc realnie będzie 6 coś, więc myślę że powinno być już wtedy coś widać :) a jak nie będzie jeszcze seduszka to 16.05. mam wizytę u gina na NFZ 🙈
Serduszko to faktycznie indywidualna sprawa. Mi się przyfarciło widzieć w 6 tc i usłyszeć serduszko ale z tego co widzę bardzo dużo osób jednak ma to szczęście między 7-8 tyg czasami przy opóźnionej owu 9 tyg ale to już z konkretnych powodów raczej :)

napewno będzie! Jak nie na pierwszej to na drugiej wizycie. Jeny twoja wiadomość mi zrobiła tak dzień! Ze aż chce się żyć! ☺️☺️☺️☺️☺️☺️😅😅

reklama
Do góry