Z
zaz208622
Gość
Dbaj o siebie, pij dużo wody i dawaj znać!Ok zatem 10 podglądam bejbika nie myślałam że zwykły Acard tak zadziała i w końcu ktoś się u mnie zadomowi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dbaj o siebie, pij dużo wody i dawaj znać!Ok zatem 10 podglądam bejbika nie myślałam że zwykły Acard tak zadziała i w końcu ktoś się u mnie zadomowi
zarodek może być, a nie musi. Serduszko w teorii powyżej 10 tys, ale w teorii bo w praktyce bywa różnie. Ja byłam 5+5, beta 14.04 była 1018, wizyta 20.04 i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Aby było serduszko Zaleca sie iść po 6 tc. Ale ja i tak bym poszła tak jak zaplanowalas, kolejna wizyta pewnie będzie za 2/3 tyg leć normalnie 10 i dawaj znac!!!No właśnie i zastanawiam się czy dla spokoju nie przełożyć na tyg później, żeby już na pewno było... Bo serduszko przy jakiej becie może się pojawić?
Kochana, przypomnij mi jaką dawkę Acardu bierzesz? I od kiedy zaczęłaś?Ok zatem 10 podglądam bejbika nie myślałam że zwykły Acard tak zadziała i w końcu ktoś się u mnie zadomowi
No 10.05. wg ostatniej miesiączki będzie już 7+1, tylko że owu miałam prawie tyg później więc realnie będzie 6 coś, więc myślę że powinno być już wtedy coś widać a jak nie będzie jeszcze seduszka to 16.05. mam wizytę u gina na NFZzarodek może być, a nie musi. Serduszko w teorii powyżej 10 tys, ale w teorii bo w praktyce bywa różnie. Ja byłam 5+5, beta 14.04 była 1018, wizyta 20.04 i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Aby było serduszko Zaleca sie iść po 6 tc. Ale ja i tak bym poszła tak jak zaplanowalas, kolejna wizyta pewnie będzie za 2/3 tyg leć normalnie 10 i dawaj znac!!!
Serduszko to faktycznie indywidualna sprawa. Mi się przyfarciło widzieć w 6 tc i usłyszeć serduszko ale z tego co widzę bardzo dużo osób jednak ma to szczęście między 7-8 tyg czasami przy opóźnionej owu 9 tyg ale to już z konkretnych powodów raczejNo 10.05. wg ostatniej miesiączki będzie już 7+1, tylko że owu miałam prawie tyg później więc realnie będzie 6 coś, więc myślę że powinno być już wtedy coś widać a jak nie będzie jeszcze seduszka to 16.05. mam wizytę u gina na NFZ
napewno będzie! Jak nie na pierwszej to na drugiej wizycie. Jeny twoja wiadomość mi zrobiła tak dzień! Ze aż chce się żyć!No 10.05. wg ostatniej miesiączki będzie już 7+1, tylko że owu miałam prawie tyg później więc realnie będzie 6 coś, więc myślę że powinno być już wtedy coś widać a jak nie będzie jeszcze seduszka to 16.05. mam wizytę u gina na NFZ
Acard 75 bralam od owulacji, od pozytywnej bety biorę 150 no i od wczoraj też heparynęKochana, przypomnij mi jaką dawkę Acardu bierzesz? I od kiedy zaczęłaś?
też tak myślałam, kurde acard... Serio ?!. Tak, serio. Może to acard, może nie acard ważne, że jest ziarenko nadzieji jak Ci idzie z heparyną?Ok zatem 10 podglądam bejbika nie myślałam że zwykły Acard tak zadziała i w końcu ktoś się u mnie zadomowi