reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dziewczyny cudownie ❤️ tak się cieszę pięknie bety rosną dzidziolki :) ekstra !

Ja chyba nie dołącze bo biało. Okres prawdopodobnie w sobotę . Bo cóż w lutym rodzic tez ciekawie :)

No właśnie i zastanawiam się czy dla spokoju nie przełożyć na tyg później, żeby już na pewno było... Bo serduszko przy jakiej becie może się pojawić?
z tym serduszkiem to chyba nie jest tak jednoznacznie. Jedne mają przy 10 tys inne przy niższej, a jeszcze inne przy wyższej. Ja bym poszła 10.05 zarodek już pewnie będzie widać, po prostu nie nastawia się na zbyt wolę. Jedyne co musi być wtedy to pęcherzyk ciążowy

reklama
z tym serduszkiem to chyba nie jest tak jednoznacznie. Jedne mają przy 10 tys inne przy niższej, a jeszcze inne przy wyższej. Ja bym poszła 10.05 zarodek już pewnie będzie widać, po prostu nie nastawia się na zbyt wolę. Jedyne co musi być wtedy to pęcherzyk ciążowy
Ok zatem 10 podglądam bejbika ❤️ nie myślałam że zwykły Acard tak zadziała i w końcu ktoś się u mnie zadomowi 🥰

Do góry