reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

też tak myślałam, kurde acard... Serio ?!. Tak, serio. Może to acard, może nie acard ważne, że jest ziarenko nadzieji 😉 jak Ci idzie z heparyną?
Dokładnie! Wczoraj pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż i nie powiem trochę mnie to bolało 😬 ja się igieł ogólnie nie boje więc spróbuję dzisiaj sama sobie zrobić zobaczę jak będzie...

reklama
zarodek może być, a nie musi. Serduszko w teorii powyżej 10 tys, ale w teorii bo w praktyce bywa różnie. Ja byłam 5+5, beta 14.04 była 1018, wizyta 20.04 i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Aby było serduszko Zaleca sie iść po 6 tc. Ale ja i tak bym poszła tak jak zaplanowalas, kolejna wizyta pewnie będzie za 2/3 tyg :) leć normalnie 10 i dawaj znac!!! ❤️❤️❤️❤️
Edit:
Naprodukowałam się bez sensu. Źle przeczytalam 😂😂😂😂

no nie wiem czy musi.
Zarodek powinien się chyba pojawić jakoś przy becie 6 tys (ale to dalej indywidualna sprawa bo ważniejsza jest wielkość pęcherzyka), a jeśli beta @Kamilad będzie się podwajała co 48 godzin to 10 mają będzie coś ponad 10 tys tyle, że doskonale wiemy że już powyżej 1000 beta może zwolnić a powyżej 6 tys podwajać się nawet co 4 dni. Więc z tym MUSI to był tak je wyrokowala😉 oczywiście jeśli wszystko będzie książkowo to powinien, ale będzie na tyle wcześnie, że nie ma się co nastawiać

Edit:
Naprodukowałam się bez sensu. Źle przeczytalam 😂😂😂😂

no nie wiem czy musi.
Zarodek powinien się chyba pojawić jakoś przy becie 6 tys (ale to dalej indywidualna sprawa bo ważniejsza jest wielkość pęcherzyka), a jeśli beta @Kamilad będzie się podwajała co 48 godzin to 10 mają będzie coś ponad 10 tys tyle, że doskonale wiemy że już powyżej 1000 beta może zwolnić a powyżej 6 tys podwajać się nawet co 4 dni. Więc z tym MUSI to był tak je wyrokowala😉 oczywiście jeśli wszystko będzie książkowo to powinien, ale będzie na tyle wcześnie, że nie ma się co nastawiać
hahaha ale przynajmniej wyszkoliłas każda kolejna, która jeszcSe tego nie wie 😅😅😅

Dziewczyny !!!!

Aaaaaaa ❤❤❤❤❤ UDAŁO SIĘ
Screenshot_20220427-162827_Chrome.jpg

reklama
Do góry