królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dokładnie tak! PisałamSkoro Ty masz bete 5 12dpo to dla mnie jeszcze jest szansa xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak! PisałamSkoro Ty masz bete 5 12dpo to dla mnie jeszcze jest szansa xD
Ale mówcie co chcecie, wyłapać tak wczesną ciąże to już hicior świetnie! Dalej jesrem w szoku że pink to wyłapał. I to kilka pinków. No teraz długie dwa dni przed Toba Black_angelgdyby w sobotę była implantacja to dziś wynik byłby dużo większy. Ta ciąża jest dosłownie sprzed chwili. Nie dalej niż wczoraj musiała się zagnieździć
No to przeoczyłam symtopygdyby w sobotę była implantacja to dziś wynik byłby dużo większy. Ta ciąża jest dosłownie sprzed chwili. Nie dalej niż wczoraj musiała się zagnieździć
Wszystkim polecam pink strumieniowy mi przyniósł szczęście oby rozwoj był i czekam na ten prog jak na szpilach, bo mialam wtedy przy ujemnej becie niski.Ale mówcie co chcecie, wyłapać tak wczesną ciąże to już hicior świetnie! Dalej jesrem w szoku że pink to wyłapał. I to kilka pinków. No teraz długie dwa dni przed Toba Black_angel
Ale powiem Ci że teraz mam zaś nadzieje przez Twój wynik …No to przeoczyłam symtopy
To tamte cienie musialy byc testowe, wczoraj wieczorny juz pokazal slabą kresunie, a dzisiejszy o wiele mocniejszą, jej jak dobrze, ze ja zrobilam tak od dupy ten test, bo tak w przychodni poeiedzislaby ze nie zrobi mi wyniku bo 4.05 ma dopiero wolne i miejsce, i nie pocisnelabym taxą dalej, a tak taki kop był ze
Jak dla mnie niestety ale tendencja jest już spadkowa. Z bety czwartek-piatek wychodził 2dniowy przyrost 170% teraz zaledwie 92. Norma norma ale tak nie powinno być na początku ciąży. Dla mnie dzisiejsza beta to niemal wyrok. Czy będę miała nadzieję czy nie to nie zmieni kolejnego przyrostu....jak nie wróży nic dobrego? Na razie jest ciąża, teraz tylko czekamy czy pójdzie w górę. Rozumiem doskonale, ze po przejściach teraz ogarnia cię strach, ale pojawiła się maleńka nadzieja. Głowa do góry Kamila! Będziemy się martwić jak spadnie(ale mam nadzieje, ze strzeli do góry tak, ze wszyscy będziemy jeszcze tu oczy przecierać!) musisz być dobrej mysli! Jasne, możemy zakładać, ze może być tak ze nic z tego, ale nie wolno ci tracić nadziei, jeśli się pojawiła! Zabraniam! Powtórz będę ładnie po 2 dniach! Głowa do góry! Jeśli nie wytrzymasz, to idź jutro, przed wizyta może uda się mieć wynik, ale najlepszy obraz będzie po 2 dniach.
Jeszcze raz! Głowa do gory!!!!
I ja za Ciebie trzymam kciukiAle powiem Ci że teraz mam zaś nadzieje przez Twój wynik …
ja rozumiem Twoje nastawienie, ale prawda jest taka, że na tym etapie noe wiadomo nic. Wzrost jest w normie i to nie podlega dyskusji. A to, że przyrost jest raz większy raz mniejszy to normalne. Trzeba czekać do środyJak dla mnie niestety ale tendencja jest już spadkowa. Z bety czwartek-piatek wychodził 2dniowy przyrost 170% teraz zaledwie 92. Norma norma ale tak nie powinno być na początku ciąży. Dla mnie dzisiejsza beta to niemal wyrok. Czy będę miała nadzieję czy nie to nie zmieni kolejnego przyrostu....
kiedy robisz przyrost?Wszystkim polecam pink strumieniowy mi przyniósł szczęście oby rozwoj był i czekam na ten prog jak na szpilach, bo mialam wtedy przy ujemnej becie niski.