reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dziękuję Wam za wszystkie słowa. Niestety nie potrafię w tym momencie pozytywnie myśleć. Jestem totalnie sparaliżowana strachem że znowu czeka mnie to samo tylko w późniejszym etapie... Czemu ta beta nie mogła po prostu wystrzelić do góry 😭

@Kamilad żadnych złych emocji! Bądź dobrej mysli! Może za dwa dni odetchniesz choc troche z ulga! Beta urosła, nie spadła! Jest wiec nadzieja! Przyrost nadal jest w normie, a jutro idziesz już do lekarza. Dwa najdłuższe dni, ale żadnych smutków! Zrobilas co w twojej mocy, teraz tylko czekać. Musi być dobrze, musi! 🤞🏻 tule!

15:40. nie zdziwię się jak powie że bez sensu wdrażać heparyne przy takich wynikach... 🥺🥺🥺 Przecież to nie wróży nic dobrego
jak nie wróży nic dobrego? Na razie jest ciąża, teraz tylko czekamy czy pójdzie w górę. Rozumiem doskonale, ze po przejściach teraz ogarnia cię strach, ale pojawiła się maleńka nadzieja. Głowa do góry Kamila! Będziemy się martwić jak spadnie(ale mam nadzieje, ze strzeli do góry tak, ze wszyscy będziemy jeszcze tu oczy przecierać!) musisz być dobrej mysli! Jasne, możemy zakładać, ze może być tak ze nic z tego, ale nie wolno ci tracić nadziei, jeśli się pojawiła! Zabraniam! Powtórz będę ładnie po 2 dniach! Głowa do góry! Jeśli nie wytrzymasz, to idź jutro, przed wizyta może uda się mieć wynik, ale najlepszy obraz będzie po 2 dniach.
Jeszcze raz! Głowa do gory!!!!

reklama
Do góry