reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Jak dla mnie ten wynik to jedna wielka załamka.... Nie oczekuje happy endu w tym momencie... Jestem już 15dpo. Ale zobaczę jeszcze co powie jutro lekarz
trzymam kciuki mimo wszystko, choć wiem jak się musisz czuć. Próg masz w porządku, ja przy biochemie miałam bardzo niski (mniej niż 1,5). Trzymaj się :*

Nie poddawaj się w pozytywnym myśleniu, zobacz beta nie spadła jak przypuszczałas rośnie ! I jest w normie, może maleństwo potrzebuje dłuższa chwile, trzymamy kciuki dalej ❤️
Chyba jednak wino będzie na smutno pite😭
Nie rozumiem wyniku, blokada mózgu 🤯
A powiedz ile dni po jesteś ? Ile do okresu ? Może to się dopiero zaczyna ❤️

Jak dla mnie ten wynik to jedna wielka załamka.... Nie oczekuje happy endu w tym momencie... Jestem już 15dpo. Ale zobaczę jeszcze co powie jutro lekarz
głowa do góry✊✊✊ Tak jak dziewczyny piszą, jest w normie i tego się trzymajmy. Stres nie pomaga .

Załączniki

• dec5aa11-f42c-4a50-ab79-731ff354d919.jpg
    dec5aa11-f42c-4a50-ab79-731ff354d919.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Nie poddawaj się w pozytywnym myśleniu, zobacz beta nie spadła jak przypuszczałas rośnie ! I jest w normie, może maleństwo potrzebuje dłuższa chwile, trzymamy kciuki dalej ❤️

A powiedz ile dni po jesteś ? Ile do okresu ? Może to się dopiero zaczyna ❤️
11 dni po wg prenom
12 dni po wg mnie 😂
25 dzień cyklu
Do @ 3 dni

Do góry