Kurde ! Zrobiłam test pink strumieniowy godzinę temu biały ! Zostawiłam , teraz patrzę coś przebija a jeszcze do końca nie wysechł..czyżby ?? Jutro rano działam.!A odnośnie testów pink strumieniowy to czy one Wam się po czasie wybarwiały fałszywie?? Bo mi zrobił się już drugi raz taki. Pierwszy raz wczoraj i dziś kolejny raz. Wszystkie inne dotychczasowo wykonywane na drugi dzień nawet były całkowicie białe... Hmm...
reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
A ja kochane idę w tango z swoim starym tzn lecimy do klubu bo raz w zyciu wygrałam darmowe wejściówki mam nadzieje, ze mnie melanż bie poniesie jak w swieta bo nie mam zamiaru zdychać ale jest lepiej niż ostatnio bo na wódkę patrzeć nie mogę udanego wieczoru kochane. Jutro jak się ocenę to wszystko nadrobię, trzymam kciuki za piękne kreseczki
Ostatnia edycja:
Udanej zabawy !A ja kochane idę w tango z swoim starym tzn lecimy do klubu bo raz w zyciu wygrałam darmowe wejściówki mam nadzieje, ze mnie melanż bie poniesie jak w swieta bo nie mam zamiaru zdychać ale jest lepiej niż ostatnio bo na wódkę patrzeć nie mogę udanego wieczoru kochane. Jutro jak się ocenę to wszystko nadrobię, trzymam kciuki za piękne kreseczki
Puchatymis
No my już wszystkie tych cieni szukamy mnie już faktycznie mocno bolą sutki i mam balon w podbrzuszu zamiast skurczy. NO czekam do ranaKurde ! Zrobiłam test pink strumieniowy godzinę temu biały ! Zostawiłam , teraz patrzę coś przebija a jeszcze do końca nie wysechł..czyżby ?? Jutro rano działam.!
Ja tak samo kurde czuje że to będzie nieprzespana nocNo my już wszystkie tych cieni szukamy mnie już faktycznie mocno bolą sutki i mam balon w podbrzuszu zamiast skurczy. NO czekam do rana
Puchatymis
I obie robimy pinka strumieniowego. Ja namJa tak samo kurde czuje że to będzie nieprzespana noc
Życzę zobaczyć jutro w końcu te cieniutkie różowe kresunie
Puchatymis
Ale jak mi się przypomni to wszystko co się robi po zobaczeniu dwóch kresek to jednak dreszczyk stresu jest ekscytacja ale wiem ile to naszej ciężkiej pracy, cierpliwości , badań i nie rzadko strachu o trgo malucha. Często mam flashe z tamtego okresu , albo jak siedziałam na usg i słyszałam jak rodzą … oj wtedy czułam mega lęk. Ale w praktyce JAKOŚ to poszło. No ale wracając do tematu, No to czuje taki dreszczyk ekscytacji do tego odliczaniaPowodzenia jutro trzymam kciuki za
Z
zaz208622
Gość
Przypominam, że testy odczytuje się w konkretnym czasie. Po kilku godzinach ma prawo się tam pojawić wszystko, łącznie z przepisem na soczystego kurczaka.
A jak jest ciąża to będzie to widać po kilku minutach.
A jak jest ciąża to będzie to widać po kilku minutach.
reklama
Puchatymis
Podziel się: