reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

A odnośnie testów pink strumieniowy to czy one Wam się po czasie wybarwiały fałszywie?? Bo mi zrobił się już drugi raz taki. Pierwszy raz wczoraj i dziś kolejny raz. Wszystkie inne dotychczasowo wykonywane na drugi dzień nawet były całkowicie białe... Hmm...
Kurde ! Zrobiłam test pink strumieniowy godzinę temu biały ! Zostawiłam , teraz patrzę coś przebija a jeszcze do końca nie wysechł..czyżby ??:) Jutro rano działam.!

reklama
A ja kochane idę w tango z swoim starym 🤣 tzn lecimy do klubu bo raz w zyciu wygrałam darmowe wejściówki 😊 mam nadzieje, ze mnie melanż bie poniesie jak w swieta bo nie mam zamiaru zdychać 🤣🤣🤣 ale jest lepiej niż ostatnio bo na wódkę patrzeć nie mogę 😳😳😳 udanego wieczoru kochane. Jutro jak się ocenę to wszystko nadrobię, trzymam kciuki za piękne kreseczki ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
A ja kochane idę w tango z swoim starym 🤣 tzn lecimy do klubu bo raz w zyciu wygrałam darmowe wejściówki 😊 mam nadzieje, ze mnie melanż bie poniesie jak w swieta bo nie mam zamiaru zdychać 🤣🤣🤣 ale jest lepiej niż ostatnio bo na wódkę patrzeć nie mogę 😳😳😳 udanego wieczoru kochane. Jutro jak się ocenę to wszystko nadrobię, trzymam kciuki za piękne kreseczki ❤️❤️❤️
Udanej zabawy !

Powodzenia jutro ❤️ trzymam kciuki za ⏸️
Ale jak mi się przypomni to wszystko co się robi po zobaczeniu dwóch kresek to jednak dreszczyk stresu 😂 jest ekscytacja ale wiem ile to naszej ciężkiej pracy, cierpliwości , badań i nie rzadko strachu o trgo malucha. Często mam flashe z tamtego okresu , albo jak siedziałam na usg i słyszałam jak rodzą … oj wtedy czułam mega lęk. Ale w praktyce JAKOŚ to poszło. No ale wracając do tematu, No to czuje taki dreszczyk ekscytacji do tego odliczania ❤️

reklama
9BA223A4-D51D-4F78-9BBC-876BA1BE7E10.jpeg

No u mnie zrana coś nieśmiało przebija 9dpo 🙊

Załączniki

• 5A7C8800-8D10-4FE9-9CCC-16B93533AA68.jpeg
    5A7C8800-8D10-4FE9-9CCC-16B93533AA68.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 125
Do góry