reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Ale jajca! Powiem Ci będę szczera myślałam ze Twój test jest negatywny ale jest ciąża ❤️❤️❤️
Ja czułam że coś wyjdzie bo od wczoraj mega bolą mnie sutki... Na okres nigdy tak nie miałam, no ale z takim wynikiem niestety wszystko może się wydarzyć :( ale tak czy siak mój mąż ma dzielnych żołnierzy że tyle dni przeżyli na placu boju 😂

reklama
Badziew wstrętny!!! To już jest masakra żeby aż tak wskazywał kreskę!
No naprawdę to jest dramat. Ja rozumiem jeszcze te cienie ( choć to tez do dupy) czy szare kreski ale kuwa typowo różowe widoczne gołym okiem ? Producent naprawdę powinien się odnieść do tego bo to jakiś żart. To ja w takim razie se je będę kupować sikać, i sprzedawać na Allegro jak co niektóre 🤷‍♀️

Ja czułam że coś wyjdzie bo od wczoraj mega bolą mnie sutki... Na okres nigdy tak nie miałam, no ale z takim wynikiem niestety wszystko może się wydarzyć :( ale tak czy siak mój mąż ma dzielnych żołnierzy że tyle dni przeżyli na placu boju 😂
Kochana ! Bądź dobrej myśli, na pewno będzie dobrze nie może być inaczej. W końcu szczęście się tez uśmiechnęło do Coebie ! To ile Ci spartani przetrwali u Ciebie ? 😱

5 dni? No mówiłam ja w 1 ciąży 4 dni miałam do owu i się ufało. Nie zakładaj najgorszego scenariusza mając 1 wynik bety która oznacza tyle że jesteś w ciąży. Zrób za dwa dni kolejny i już wszystko będzie jasne :)

Kochana ! Bądź dobrej myśli, na pewno będzie dobrze nie może być inaczej. W końcu szczęście się tez uśmiechnęło do Coebie ! To ile Ci spartani przetrwali u Ciebie ? 😱
5 dni 😂 no chyba że to jakaś beta z tej poprzedniej owu co myślałam że była to wtedy w ogóle lipa total
Jak 3 razy już było źle, to jakie są szanse że teraz będzie dobrze... 🥺

5 dni? No mówiłam ja w 1 ciąży 4 dni miałam do owu i się ufało. Nie zakładaj najgorszego scenariusza mając 1 wynik bety która oznacza tyle że jesteś w ciąży. Zrób za dwa dni kolejny i już wszystko będzie jasne :)
dokładnie tak . @Kamilad w sobotę powtórz betę i dopiero się martw. Na tą chwilę zero stresu, zero smutków 🙂 jak to wczoraj gdzieś przeczytałam, przecież beta też od zera startuje 🙂

Ja juz wiem że nic z tego nie będzie... Czuję to... Od rana mam wibracje macicy, to samo co za każdym razem 😭😭😭
bądź dobrej myśli! Powtórz betę za dwa dni!!
Nie zakładaj, ze taka beta to wszystko może się wydarzyć. U mnie pierwsza beta wyniosła 7 zaledwie, a przecież startuje od zera. Trzymam mocno za Ciebie kciuki! Mam nadzieje, ze za dwa dni się uśmiechniesz! ❤️

reklama
Do góry