królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja teżnic nie widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżnic nie widzę
Ja również uznaje to za negatyw. Poza tym to już 12dpo więc już za późno na cienie, powinny być poprostu kreski. Dopóki nie ma wyraźnej kreski dla mnie każdy jest negatywny bo zdarzyły mi się fałszywie pozytywne z lekką, różową kreską kilkukrotnie.To ja widzę ale uznałabym to za negatyw. Po moich wczorajszych doświadczeniach polecAm bete zamiast tych cieni
Kciuki zaciśniętewłaśnie, byłam dzisiaj na becie. Trzymajcie
No mój właśnie niby ma ochote ale w czasem to dwa razy w ciągu dnia a potem przez kilka dni nic mnie nawet sen nie powstrzyma każe się budzić jak zasnę a jemu się zachceco Ty gadasz? Mój by się cieszył z takiej partnerki na rękach by nosił. On by właściwie mógł zawsze i wszędzie jak by nie wrócił padnięty to na seks zawsze ma ochotę . Ale ja to chyba leniuch jestem
Trzymamywłaśnie, byłam dzisiaj na becie. Trzymajcie
Obstawiam, ze na żywo to widać ale tutaj na zdjęciu niestety nic nie widzę. Ale u mnie na pinku już nawet cień cienia wyszedł i nic nie było, a następnego dnia biel Wiec postanowiłam w przyszłości dalej stawiać na pinki ale już ni cholery nie będę ich rozbierać. Albo widać przez szybkę albo nieJa miałam dziś testować według listy a więc zatestowałam, dziś 12dpo i... no właśnie... pink z kreską fabryczną? Nie wiem nawet czy na zdj widać, na żywo jest widoczna lepiej. Zdjęcie zrobione po 3 minutach.
12dpo raczej normalna kreska już powinna wyjść gdyby coś było na rzeczy a więc czekam na @ która ma być w weekend.
@olka11135 o tej tabele mówisz ?Kiedyś tu wrzucałam taką tabelkę (jak znajdę to wrzucę jeszcze raz) odnośnie in vitro jak powinna rosnąć beta w zależność od rozwoju ciąży na tych pierwszych etapach i generalnie najlepiej jak 14dpo beta jest trzycyfrowa. Tylko, że mało kto ma 100% co do dnia owulacji