reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
To ja widzę ale uznałabym to za negatyw. Po moich wczorajszych doświadczeniach polecAm bete zamiast tych cieni 😅
Ja również uznaje to za negatyw. Poza tym to już 12dpo więc już za późno na cienie, powinny być poprostu kreski. 🙂 Dopóki nie ma wyraźnej kreski dla mnie każdy jest negatywny bo zdarzyły mi się fałszywie pozytywne z lekką, różową kreską kilkukrotnie. 😅

co Ty gadasz? Mój by się cieszył z takiej partnerki 😉 na rękach by nosił. On by właściwie mógł zawsze i wszędzie 😉 jak by nie wrócił padnięty to na seks zawsze ma ochotę . Ale ja to chyba leniuch jestem 😉
No mój właśnie niby ma ochote ale w czasem to dwa razy w ciągu dnia a potem przez kilka dni nic😃 mnie nawet sen nie powstrzyma 😃 każe się budzić jak zasnę a jemu się zachce 😀

Ja miałam dziś testować według listy a więc zatestowałam, dziś 12dpo i... no właśnie... pink z kreską fabryczną? Nie wiem nawet czy na zdj widać, na żywo jest widoczna lepiej. Zdjęcie zrobione po 3 minutach.
12dpo raczej normalna kreska już powinna wyjść gdyby coś było na rzeczy a więc czekam na @ która ma być w weekend.
Obstawiam, ze na żywo to widać ale tutaj na zdjęciu niestety nic nie widzę. Ale u mnie na pinku już nawet cień cienia wyszedł i nic nie było, a następnego dnia biel 🤷‍♀️Wiec postanowiłam w przyszłości dalej stawiać na pinki ale już ni cholery nie będę ich rozbierać. Albo widać przez szybkę albo nie 👍

Kiedyś tu wrzucałam taką tabelkę (jak znajdę to wrzucę jeszcze raz) odnośnie in vitro jak powinna rosnąć beta w zależność od rozwoju ciąży na tych pierwszych etapach i generalnie najlepiej jak 14dpo beta jest trzycyfrowa. Tylko, że mało kto ma 100% co do dnia owulacji
@olka11135 o tej tabele mówisz ?

Załączniki

• b3962172-9aa0-47f9-8c30-e8da53a0ebaf.jpg
    b3962172-9aa0-47f9-8c30-e8da53a0ebaf.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 67
a jeśli chodzi o ochotę na seksy no to u nas ja jestem tą, która ma chęć częściej, ale też nie tak, że zawsze i wszędzie. Więc i mi czasem zdarzy się powiedzieć, że dziś nie i jemu xD ale najczęściej się jakoś zgywamy.
Tylko my też ogierami nie jesteśmy i nie kochamy się np codziennie - to byłby wyczyn.

reklama
Faktycznie na forum te zdj jest trochę inne i też niezbyt widzę. W galerii mam lepszą jakość zdjęć. 😅 W każdym razie nawet jeśli coś tam jest to jest to miejsce na kreskę a nie kreska więc zostaję z wami i przenoszę się na maj... chociaż już nie mam żadnych nadziei na kolejne cykle... minęło 5 cykli z monitoringiem, za każdym razem pęcherzyk pęka, progesteron zawsze ponad 18ng, ciałko żółte zawsze jest... a mimo to się nie udaje... nie wiem co mogę więcej zrobić...

Do góry