Carolina123
Fanka BB :)
mój mąż powiedziałby, że jesteś żona idealnaU nas na odwrót mnie się chce zawsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój mąż powiedziałby, że jesteś żona idealnaU nas na odwrót mnie się chce zawsze
Tak ja zazdroszczę kobietom które maja większe libido chociaż 50% od mojego xD może Te starania już dawno by się zakończymy finishem. Po ciąży mi się tak poprzestawiało. Może zmęczenie, praca, obowiązki i krzyczący 3 latek nie ułatwiają nastrojenia się nie wiem ale zazdromój mąż powiedziałby, że jesteś żona idealna
Widzisz a mój mi mowi, żeby sobie drugiego chłopa znalazłamój mąż powiedziałby, że jesteś żona idealna
co Ty gadasz? Mój by się cieszył z takiej partnerki na rękach by nosił. On by właściwie mógł zawsze i wszędzie jak by nie wrócił padnięty to na seks zawsze ma ochotę . Ale ja to chyba leniuch jestemWidzisz a mój mi mowi, żeby sobie drugiego chłopa znalazła
ja też zazdroszczę. Spełniała bym marzenia mężaTak ja zazdroszczę kobietom które maja większe libido chociaż 50% od mojego xD może Te starania już dawno by się zakończymy finishem. Po ciąży mi się tak poprzestawiało. Może zmęczenie, praca, obowiązki i krzyczący 3 latek nie ułatwiają nastrojenia się nie wiem ale zazdro
nic nie widzęJa miałam dziś testować według listy a więc zatestowałam, dziś 12dpo i... no właśnie... pink z kreską fabryczną? Nie wiem nawet czy na zdj widać, na żywo jest widoczna lepiej. Zdjęcie zrobione po 3 minutach.
12dpo raczej normalna kreska już powinna wyjść gdyby coś było na rzeczy a więc czekam na @ która ma być w weekend.
hmm, dzisiaj dziwnie, ja nic nie widzęJa miałam dziś testować według listy a więc zatestowałam, dziś 12dpo i... no właśnie... pink z kreską fabryczną? Nie wiem nawet czy na zdj widać, na żywo jest widoczna lepiej. Zdjęcie zrobione po 3 minutach.
12dpo raczej normalna kreska już powinna wyjść gdyby coś było na rzeczy a więc czekam na @ która ma być w weekend.
To ja widzę ale uznałabym to za negatyw. Po moich wczorajszych doświadczeniach polecAm bete zamiast tych cieniJa miałam dziś testować według listy a więc zatestowałam, dziś 12dpo i... no właśnie... pink z kreską fabryczną? Nie wiem nawet czy na zdj widać, na żywo jest widoczna lepiej. Zdjęcie zrobione po 3 minutach.
właśnie, byłam dzisiaj na becie. TrzymajcieTo ja widzę ale uznałabym to za negatyw. Po moich wczorajszych doświadczeniach polecAm bete zamiast tych cieni